|
Samsung Galaxy Tab S10 FE serisinin fiyatları sızdırıldı: Yeni nesil FE tabletler zamlanıyor

-
-
Ellerinde patlar yakında, Çinliler daha iyi yapıyorlar ve daha ucuza
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam tersine en çok talep gören serilerden biri olabilir. Sizin dediğinizin aksine Çinliler tablet pazarında tam bir fiyaskolar. Ne güncelleme ne de yazılım desteği sunuyorlar, bu da onların tercih edilmemesini sağlıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu seri tahmini ne zaman tanıtılır? Tablet arayışı içerisindeyim.
Çinlinin telefonundan illallah ettim. ip54 sertifikalı dedikleri telefonun üstüne yarım bardak su döküldü;
- ekran altı parmak izi okuyucu bozuldu,
- ekran tam parlaklıkta çalışıyor sürekli,
- ekran parlaklığı kısılamıyor,
- pili çabuk bitiyor,
- sürekli tam parlaklıkta olduğundan çabuk ısınıyor,
...
Çinliden telefon almam dahada. Hediye geldi diye kullanıyordum.
Sertifikaları felanda yalan bu çinli telefonların.
iPhone 12'mi veya iPhone 14'ümü bildiğin musluğun altında yıkıyordum yahu.
Servise göndersem kullanıcı hatası. Telefon parası kadar ekran ücreti çıkartırlar.
Dostum artık 7 yıl vermeye başladılar güncelleme vs. Yavaştan Çinliler de!
"Honor, amiral gemisi Magic serisi için 7 yıl boyunca Android işletim sistemi ve güvenlik güncellemeleri sunacağını duyurdu"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 17 Mart 2025; 0:24:41 >
750 dolara orta segment Exynos satamazsın
-
ip54 için 5 toz koruması 4 ise su suçlamalarına karşı korur anlamında ama sen bardak boşaltmışsan gayet normal ve kullanıcı hatası zaten!
Samsung çok övülüyor, anlam veremiyorum. S24 ultrada olan iki önemli özelliği kaldırdı ama kimse sallamıyor karşılaştırmalarda, kalemin Bluetooth özelliğine az biraz değinildi ama kumanda özelliğini de kaldırdılar kimse konuşmadı. Batarya, şarj , incelik, yenilikçi fikirler vs hepsinde gerideler ya da çalıntı ne kaldı ki geriye!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 15 Mart 2025; 21:15:55 >
Bu da su sıçramasıdır. Yarım bardak suyun içine düşmedi. Su devrildi sadece. Yarım bardak suyunda hepsi telefonun üstüne dökülmedi. Kullanıcıyı aldatmaktır ip54. Çinlilerin hileleri bitmez. Zaten tercih de edilmeyecektir zamanla yok olup giderler.
Bu sefer inşallah stabil akıcı bir cihaz olmuştur. Önceki Tab S9 FE can sıkıcıydı, 1380 ciddi kötü bir işlemci de, 1580 de A56 nın işlemcisi yani yine üzme ihtimali var ama umarım yanılıyorumdur ve iyi çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 15 Mart 2025; 22:39:34 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eğer tablet bakıyorsanız FE modeli önermem yine zayıf bir işlemci olacak gibi duruyor, Ipad 11 A16 işlemcisi ile bu cihazdan çok daha iyi. Emin olun fiyatı da çok benzer olacak.
Düz Tab S10 ve S10 plus serileri ise Dimensity 9300 kullanıyor. Seviye olarak iyi üzmez ama FE için aynısı söyleyemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 15 Mart 2025; 22:46:38 >
Dostum 4 puan suya dayanıklılığı yani yağmur damlası sıçramasına falan dayanıklı. Ders puanı gibi düşün 10 üzerinden 4 puan almış geçer not bile değil yani güvenilmez puana sahip bir cihaz almak ile suçlamaya hakkınız yok bana göre, ayrıca genel olarak sucluyorsunuz: Adamların ip68,ip69 sertifikaya sahip cihazları da var!
ip56 almalıydın en azından suya dayanıklı istiyorsan ki bu da telefon hiç açılmamış ise işe yarar açılınca eskisi gibi olmuyor yine , ayrıca Çinliler artık teknolojiye yön veriyor. Samsung ve Apple dan yenilik bekleme onlar artık Çinlilerden kopyalıyorlar herşeyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 15 Mart 2025; 23:11:3 >
Düz tab s10 yok s10 plus ve s10 ultra var
Evet doğru dikkatimden kaçmış. O da ilginç neden acaba?
11 inç model güzeldi bence satışları da fena değildi durup duruken baltaladılar onu da.
Günah ya 11 isteyenlerde var. 12.4 ü görünce hiç bakmadım bile vardır dedim 11. Almayı düşünmüştüm bir de olmayan tablete heveslenmişim haha :)
tablet içerik tüketimi içinse aldığım honor pad x9
tam f/p . izleme süresi olarak o pahalı kalitelielere(!) güzel
bi dayak atıyor. 2 ay önce 5k altına taksitle aldım.
ses olarakta iddialı iyi 4hoplr.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytradm -- 16 Mart 2025; 14:33:41 >
-
Dostum android kanadında samsung ve google pixel hariç 7 yıl güncelleme verebilen Çinli firma yok. Var diyorsan marka model de söyle biz de aydınlanalım. Ne xiaomi be huawei ne onun alt markası honor ne vivo ne oppo ne lenovo ne motorola ne oneplus ne nothing phone daha sayayım mı? A56 ve a36 hatta a16 bile 6 yıl veriyor. Çinlilerin 4ten fazla yazılım desteği veren yok. Artık samsung güncellemede rakipsiz hale geldi. Boşuna desteksiz argüman sallamaya gerek yok.
Ben de exynos 1580 ile geleceğini tahmin ediyorum ve o çipset hem yapay zeka gücü hem de saf çipset gücü olarak a16 bionicten çok daha başarılı. Kaldı ki tablet olarak ipad 11 4gb ram ve artık 2025 yılında asla tatmin etmeyecek ips lcd 720p ekranla geliyor. Birinde yapay zeka bile cayır cayır çalışacakken diğeri 2 sene sonra güncelleme almayacak ve donanımdan dolayı da basit işlemler hariç çöp olacak. Ha ben dizi film izlerim sorun değil diyorsan zaten o konuda da samsung fe bile olsa açık ara önde. Nereden baksan fp olarak en iyi tabletler ne yazık ki samsungda
Ram: 6gb, Ekran: 2360 x 1640 piksel. Çipset A16 Antutu: 1.381.900, Exynos 1580 antutu (yaklaşık rakamlar) 892.500. Apple 5 yıl güncelleme alacaktır. Aynı şekilde Samsung ya 5 ya da 7 yıl alacak. Dolayısıyla bu ipad 11 daha üstün bir cihaz olacağı kesin ama tercih meselesi. FE üstün tarafları 8gb veya 12 gb ram seçeneği, yapay zeka(tahmini), 7 yıl güncelleme ihtimali (tahmini)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 16 Mart 2025; 21:54:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Tam tersine en çok talep gören serilerden biri olabilir. Sizin dediğinizin aksine Çinliler tablet pazarında tam bir fiyaskolar. Ne güncelleme ne de yazılım desteği sunuyorlar, bu da onların tercih edilmemesini sağlıyor. |
Benzer içerikler
- hepsiburada premium ne kadar
- whatsapp tema değiştirme
- amazon drive
- instagram gizli hesap görme
- gizli hikaye bakma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X