Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.679
Cevap
63
Favori
133.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok teşekkür ederim sana ve cevaplayan herkese.Tablet videolarinı izlerken bana boyulatı çok büyük gelirlerdi.Magazaya incelemeye gittim.Hayal kırıklığına uğradım videolarda göründüğü kadar büyük degilmis küçük geldi :).Kpss soru bankalarını çözerken küçük gelmiyor mu?.Bir de ben ekranı bölerek youtube'tan hocayi dinlerken,paylaştıği pdf i de çözmeyi düşünüyordum.O zaman hayli hayli küçülür d.Telefondan dinler tablet üzerine çözerim artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tablette onenote kullanan varsa sizde de kalemle en sol kenarda yazarken düzgün algılamaya sorunu var mi diğer not alma uygulamalarında sorun olmuyor. Galiba tablet onenote tam uyumlu degil

• Prensesela P kullanıcısına yanıt

Hayır gayet güzel bir şekilde çözüyorum. Misal pegem eğitim bilimleri denemelerinden daha büyük emin ol. 😀 Ekranı böldüğüm zaman bile problem yaşamıyorum. Bir taraftan konu özeti açıp diğer yandan soru da çözüyorum. Mağazada çok küçük görünüyor dediğin gibi. Ama evde daha büyük görünüyor. Şöyle düşün. Mağazada 65 inch televizyon küçük görünür. Eve gelip duvara monte edersin duvarı kaplar neredeyse 😀 Bence işini hertürlü görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkeskin52 -- 1 Ocak 2021; 1:14:15 >
  • Hocam internette kasıyor deniliyor ama samsung internet ile kasmıyor. Samsung cihazınız varsa her şey senkronize çalışıyor.

• gurkanyal kullanıcısına yanıt

Ben Chrome, Firefox, Sürekli olarak Opera kullandım. Hiçbirinde kasma olayına rastlamadım. Muhtemelen youtubede ki incelemeler cihaz piyasaya ilk sürüldüğünden kalma. Samsung o incelemelerin üstüne kaç tane düzeltme güncellemesi yaptı. Tabi burada alınan cihazın fabrikasyon sorunu olmaması kriteride var. Teknolojide maalesef şans faktörü de önemli. Bu arada tüm s6 lite kullanıcılarının yeni yılı kutlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkeskin52 -- 1 Ocak 2021; 16:19:6 >
  • OnNote bir süre kullandım ancak Samsung Notes daha güzel geldi bana. Dediğiniz sorun bende de vardı OneNote uygulamasında. Optimizasyon sorunu olsa gerek.

• Onenote daha belirgin olmakla birlikte samsung noteda da en kenar kisimlari kullanirken kalem duzgun yazmıyor

• SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU

Sorunu çözdüm spen hareketleri engeller seçeneğini açın. Kenarlarda artık yazmada problem kalmıyor.

• arkeskin52 A kullanıcısına yanıt

Acik olmasina ragmen algilama sorunu oluyor.

• Bilemeyeceğim hocam. Bende sorun gözükmüyor şu an.

• arkeskin52 A kullanıcısına yanıt

Cevapların için teşekkür ederim. Zaten cok belirgin bir sey degil tabletle yatay moda yazarken en soldan baslarsak sorun oluyor.

• yedek spen ucu alan oldu mu?
    benim kalemde hafif deformasyon oluştu.

• sstarr S kullanıcısına yanıt
    Bu tabletin kalem ucu çok kalitesiz. Cihazı alalı 1 ay olmadan kalem ucu eridi ve yazım hissiyatı çok kötüleşti. Artık ekran üzerinde eskisi gibi pürüzsüz bir şekilde kaymıyor. 2 yıldır kullandığım note fe nin kalem ucunda erime olmadı.
  • ekranda koruyucu var mı? Benim cihazda ekran koruyucu yok, aktif kullandığım halde 6 aylık kullanımda erime oldu.

• sstarr S kullanıcısına yanıt
    Hayır ekran koruyucu kullanmıyorum
  • ekran koruyucu film kullanıyorum. kalem performansına hiç etki etmedi. kalem ucuda ilk günkü gibi. 2 aydır böyle. bence film kullanın ekrana

• Keşke ram 6 gb olsaysı.

• merhaba ; ipad 8 32 gb kalemle beraber 3199tl . sizce arada ki 700 tl ye değer mi? daha önce ios hiç kullanmadım. yorumlarınız nedir ? teşekkürler şimdiden.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.