bu cihaz için güzel bir custom rom var mı ? |
SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (84. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Amazonda indirime girince bitane aldım 2024 model.
Bunun kalemiyle ilgili ucu vs neye dikkat etmeliyim.
Birde buna kılıf ve ekran koruyucu olarak kalem kullanımını etkilemeyen ne önerirsiniz ?
-
Bbu tableti kullanan yardımsever bir vatandaş yokmu
S6 lite bir sürü versiyonu var kılıflar ekran koruyucular her modele uygun mu satıcılara soruyorum kimi olmaz diyor kimi olur diyor.
Kılıf ve ekran koruyucu tavsiye edecek yok mu.
Bendeki 2024 p620 model.
-
S6 Lite modeli ilk çıktığı yıldan beri fiziki ölçülerini hiç değiştirmedim. 2020 - 2022 - 2024 modelleri boyut, ağırlık, bağlantı noktaları vb olarak birbiriyle aynıdır. -
Tab s6 lite tasarım olarak çıktığı günden beri aynı hocam eski de olsa kılıf ve ekran koruyucular uyar -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 22 Kasım 2024; 12:44:47 > -
Fibaks marka almışım ikisini de internetten 4 sene olmuş kılıf düz kapaklı kapağı katlanıp stand olan modelden şantiye şartlarında ve okulda karışık kullanıma iyi dayandı -
Selamın aleyküm garantili tab a9 buldum ek olarak ikinci el 2021 model tab s6 lite mı almalıyım tavsiyeniz nedir -
S6 lite.
-
Peki 4 yıllık tablet işlemcisi ve bataryası ölmüşmüdür kullanan var mı 4 yıldır -
İlk çıkan modelini kullanıyorum, sadece YouTube, twitch, gibi sitelerden video izliyorum. Spotify müzik ve instagram kullanıyorum. Bunlar için hiçbir sıkıntı çıkarmıyor, pil en az 6-7 saat ekran süresi veriyor. Ama oyun falan oynarım derseniz almayın, günlük işler ve video için iş görür -
Benim tablette 4 yıllık. Pili ilk günkü gibi. Oyun hariç her işi yapar. Bende genelde lightroom da fotoğraf düzenliyorum. Film ve dizi izliyorum. S-pen uygulamaları ile not alıyorum.
-
Teşekkür ederim o zaman bana hâlâ hitap eder bu tablet bir tane buldum ikinci el amacım PDF kelem ve video izlemek emeklerinize sağlık
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X