< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (83. sayfa)
-
-
Samsung bu cihaz için güzel yazılım yazmış. O nedenle bu donanım sorunsuz çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne icatmış be yaa :)
https://www.donanimhaber.com/galaxy-tab-s6-lite-in-halefi-yolda-exynos-1280-ile-geliyor--173225
-
Hdmi çıkışı olan projeksiyona bağlanabilir mi tablet ceviriciyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
10 numara tablet 2020 Kasımda 1.300 TL ye almıştım hala işimi görüyor kasma takılma yok bir çok oyunu da oynatıyor
-
Samsung ürünleri sanki sorunsuzlaştı. Hiçbir ürünü üzmüyor doğru tercih yaptıysanız.
-
arkadaşlar ben tableti 2021de aldım pek kullanmıyorum arada film izlerim pek uygulama da yüklü değil bazen günlerce bekler dokunmam ama arada girmeme rağmen ara yüz kasıyor menü geçişlerinde bile takılma oluyor bunu hızlandırmanın bir yolu var mı ne yapmam lazım
-
Samsungun orta ve alt seviye cihazları yavaş oluyor maalesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullanmadığım uygulamalar varsa ayarlardan devre dışı bırakmaya çalış.
-
İlk sürüm cihazlara güvenlik güncellemesi gelmiş.
-
One ui 6 gelmeyecek dimi bizim tabletlere ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Malesef hayır. Hiç bir yerde gelecek demiyor. Ama büyük kayıp değil bence.
-
2024 modelini önerir misiniz? Tablet Pdf için kullanılacak. Kitap pdfleri, ders notu alma, soru çözme vs için. Bu şekilde verimli bir biçimde cihazı kullanan var mı? Ve Pdf okumak, üzerine not almak için ek bir programa gerek var mı?
amazonSamsung Galaxy Tab S6 Lite P620 128 GB, Nane Yeşili, 2024 Serisi (Samsung Türkiye Garantili)https://www.amazon.com.tr/Samsung-Galaxy-Ye%C5%9Fili-T%C3%BCrkiye-Garantili/dp/B0CYMNY41C/ref=asc_df_B0CYMNY41C/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=510248891910&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=15676976687639948755&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9056761&hvtargid=pla-2304449374786&mcid=4bd471a4795535f18eb2421011c3221e&th=1
-
Üniversite öğrencisi kızımda 2020 modeli vardı. 2024 model ile değiştirdik. Çok memnun. Samsung notes uygulaması ile pdf üzerine yazmanız mümkün.
Kitap okumak, not almak vb için boyutu en ideal tablet diyebilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabletin eski modelini kullanıyorum. Hala mükemmel. 2024 olanı da bence o paraya alınır.
-
2020 modeli son yazılımla kullanıyorum. Nova launcher ve paper like ekran filmi ile memnunum.
Ekran kalitesi iyi değil ama tahammül edilebilir. Güneş altında yansıma azaltmak için paper like ekran filmi ayrıntı seviyesini düşürsede baya iş görüyor.
Keşke FM radyo, led ışık, kızılötesi evrensel kumanda, sim kart olsaydı. En büyük fantazim :)
-
Bilgiler için çok teşekkür ederim. Sipariş verdim. Ben de üniversiteyi yeni kazanan birine alıyorum. Tam işini görecek ürün o halde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackyr -- 14 Ağustos 2024; 22:42:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X