Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.680
Cevap
64
Favori
133.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıkıntı yok hocam biz sadece görüşümüzü sunuyoruz. Tercih size kalmış. Bu konuyu açan arkadaşımız şimdi İpad kullanıyor. Mesele memnuniyet meselesi 🙂 Benim zaten marka takıntım yok. Evde ki her cihazım farklı marka 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar eşim hediye olarak almış genelde oyun ve film için kullanmayı düşünüyorum pubg falan degilde mobile legends falan iş görürmü cihaz kimisi sıkıntı yok oyunlarda demiş kimisi kasıyor vs son durum nedir yardımcı olursanız sevinirim

• arkeskin52 A kullanıcısına yanıt

Valla bende artık son demlere geldim. Matepad T 10S ve Mpencil yüzde 99...

• xpmagduru kullanıcısına yanıt

Sıkıntı olmaz hocam kullanabilirsin. Mobile legendte kasmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkeskin52 -- 8 Şubat 2021; 21:37:36 >
  • Asaf1 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun şimdiden.

sizin oynayıp kasıyor dediginiz oyunlar var mı ?

• Wild Rift ve Cod mobile denedim , birer kez oynamışımdır çok değil, göze çarpan bir sorun yoktu.

Hocam ben bus similatör oynadım onda yüksek ayarda otobüs takılarak ilerliyor. Ne hikmetse 8 ball pool bilardo oyununda top ilk vuruşta aşırı kasıyor. Bende sinirlenip sildim. Ama başka oyunlarda kasma donma yok. Bence optimizasyon sorunu olabilir. Mesela aslpalt 9,fifa mobile, pes gibi oyunlarda gram kasma olmuyor. Ama benim amacım bu tablette kpss çalışmak olduğu için tam bir oyun deneyimini size anlatamam. Daha deneyimli arkadaşlar vardır bu konuda.

Anladim hocam daha tableti acmadim bile kimi youtube yorumlarinda cok kotu diyorlar kimisinde kasma yok diyorlar acikcasi kafam karisti arada oyun ve film izlemek istiyorum acikcasi hafiza sikintisi olmasa ipad alicam ama hem simdi esime ayip olucak iade edersem etmezsemde pisman olmak istemiyorum

Film izleme keyfi müthiş hocam. O konuda bir sıkıntın olmasın. Ayrıca ses kalitesi çok güzel.

• Evet hocam malesef uygulama çöküyor. Ben hata raporu gönderdim Samsunga.

• Arkadaşlar bir şey soracağım; Samsung Notes uygulamasında PDF e düzenleme yapınca yapılan düzenleme PDF in kendine mi mi kaydoluyor yoksa Samsung Notes PDF i kendi datasinda kopyalayıp düzenlemeler o kopyaya mi kaydoluyor?

Yani PDF e düzenleme yaptık diyelim o PDF i PC ye atınca düzenlemeler kayıtlı olarak kalıyor mu?

• burak-82 kullanıcısına yanıt

Samsung Notes uygulaması içinden düzenlediğiniz pdf lerde yaptığınız değişiklikler dışarı aktardığında düzenlenmiş olarak kaydoluyor. Yani Pdf üzerinde işaretleme yaptın diyelim işaretli bir şekilde dışarı aktarılıyor.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Ben daha çok PDF ler ile haşır neşir olacağım için aklıma takılmıştı sormak istedim, tekrardan teşekkür ederim.

• burak-82 kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Arkadaşın dediği gibi istersen düzenlenmemiş olarakta kaydedebiliyorsun. Sana kalmış 🙂

@arkeskin52 @erdines cevaplarınız için çok teşekkür ederim. SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 

• Güncelleme takvimi geldi. Mart Nisan gibi Android 11 geliyormuş.
    SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.