Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.668
Cevap
63
Favori
131.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu tab S4 kalemi mi? Bizim kalemler böyle değil. Ayrıca kalemle note 3 veya note 4 kalemlerinin yedek uçları uyumlu. Telefoncuların elinde kalmışsa veriyor çok ucuza. Bir sorun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtbkts M kullanıcısına yanıt
    Note 10 lite kaleminin ucu da aynı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rumuzumdur R kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi zorlayabiliyor, ayrıca 5GHZ ağlara bağlanmakta sorun çekiyor bu tablet. 5GHZ ağ kullananlar 2.4GHZ ile bi değiştirmelerini tavsiye ederim.

• Tabletin siyah ekranına yandan bakınca renk değişiyor mu bundada? tab a7'de öyleydi

• Tablete 1gb lık yeni bir güncelleme geldi.

• arkeskin52 A kullanıcısına yanıt
    Şükür ayarlar kısmını 2 ye bölmüşler, nihayet akıllarına gelmiş tablet olduğu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KNTLG kullanıcısına yanıt

Evet. Telefon gibi görünüyordu eskiden. Daha güzel olmuş böyle. Ayrıca ekrana çift dokunup açıp kama hızı iyileşmiş. Bazen algılamıyordu önceden. Şimdi takır takır açılıp kapanıyor. Edge panelinin şeffaf görünümü de değişmiş. Daha koyulaşmış. Labs diye bir şey geldi ama ne işe yarar bilmiyorum 😂

• scientia kullanıcısına yanıt

ağır textbook lardan kurtardığı doğru ama onların da bir tadı var.

• Akşama güncelleme zamanı demek ki :)

• BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Doğru ama işte hem çok pahalılar hem de sayısı 50'yi geçti. Odamda olsa kitaplık yaptırmam lazımdı ama bu şekilde hiç yer kaplamıyorlar ve bedava.  Mesela hoca ayrık matematik için şu kitabı kullanacağız dedi ve hocanın cümlesi bitmeden kitaba sahip oldum LibGen sayesinde.

Hocam bu tabletin siyah ekranına yandan bakınca renk değişiyor mu tft olduğu için? Tab 7'de öyleydi de.. Bunda nasıl acaba

• hitman13 H kullanıcısına yanıt

Renk değişiminden kastın nedir? AMOLED ekran olmadığı için yandan baktıkça görüntü kayboluyor. Çünkü yansıma yapıyor. Karanlık ortamda renk değişimi olmuyor.

Tamam hocam sağolun. tab s7'de de mi böyle acaba ekran yandan bakınca görüntü kaybolması bilginiz var mı

Evet, o da öyle. AMOLED ekranlı tablet alman lazım senin.

Teşekkürler, S7 tab o zaman mantıksız gibi.

Ben de iki arasında kaldım. S7 32 GB. Hafızası hemen doluyormuş. İleride sorun olma ihtimali yüksek.

ekranda gözüken kredi kartını kaldırmalısın hemen. müşteri numaran zoomlayınca gözüküyor sakat...

hem kimya kitabı gördüm son yorumunda ayrık matematik diyorsun. ne okuduğunu çözemedim.

tab s7 128 gb hocam, siz a7'ye gitti sanırım.

S7 mi?  Evet, karıştırdım. S7 bildiğin flagship. Her şey var onda. Ekranı da AMOLED. Sıkıntı yaşamazsın asla. Bütçem daha fazla olsa onu alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 7 Ekim 2021; 18:18:0 >
  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt

Bilgisayar mühendisliği okuyorum. Hepsi kız arkadaşıma ait.

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.