Bu tab S4 kalemi mi? Bizim kalemler böyle değil. Ayrıca kalemle note 3 veya note 4 kalemlerinin yedek uçları uyumlu. Telefoncuların elinde kalmışsa veriyor çok ucuza. Bir sorun derim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (68. sayfa)
-
-
Note 10 lite kaleminin ucu da aynı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dediğiniz gibi zorlayabiliyor, ayrıca 5GHZ ağlara bağlanmakta sorun çekiyor bu tablet. 5GHZ ağ kullananlar 2.4GHZ ile bi değiştirmelerini tavsiye ederim.
-
Tabletin siyah ekranına yandan bakınca renk değişiyor mu bundada? tab a7'de öyleydi
-
Tablete 1gb lık yeni bir güncelleme geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şükür ayarlar kısmını 2 ye bölmüşler, nihayet akıllarına gelmiş tablet olduğu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet. Telefon gibi görünüyordu eskiden. Daha güzel olmuş böyle. Ayrıca ekrana çift dokunup açıp kama hızı iyileşmiş. Bazen algılamıyordu önceden. Şimdi takır takır açılıp kapanıyor. Edge panelinin şeffaf görünümü de değişmiş. Daha koyulaşmış. Labs diye bir şey geldi ama ne işe yarar bilmiyorum 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ağır textbook lardan kurtardığı doğru ama onların da bir tadı var.
-
Akşama güncelleme zamanı demek ki :)
-
Doğru ama işte hem çok pahalılar hem de sayısı 50'yi geçti. Odamda olsa kitaplık yaptırmam lazımdı ama bu şekilde hiç yer kaplamıyorlar ve bedava. Mesela hoca ayrık matematik için şu kitabı kullanacağız dedi ve hocanın cümlesi bitmeden kitaba sahip oldum LibGen sayesinde.
-
Hocam bu tabletin siyah ekranına yandan bakınca renk değişiyor mu tft olduğu için? Tab 7'de öyleydi de.. Bunda nasıl acaba
-
Renk değişiminden kastın nedir? AMOLED ekran olmadığı için yandan baktıkça görüntü kayboluyor. Çünkü yansıma yapıyor. Karanlık ortamda renk değişimi olmuyor.
-
Tamam hocam sağolun. tab s7'de de mi böyle acaba ekran yandan bakınca görüntü kaybolması bilginiz var mı
-
Evet, o da öyle. AMOLED ekranlı tablet alman lazım senin.
-
Teşekkürler, S7 tab o zaman mantıksız gibi.
-
Ben de iki arasında kaldım. S7 32 GB. Hafızası hemen doluyormuş. İleride sorun olma ihtimali yüksek.
-
ekranda gözüken kredi kartını kaldırmalısın hemen. müşteri numaran zoomlayınca gözüküyor sakat...
hem kimya kitabı gördüm son yorumunda ayrık matematik diyorsun. ne okuduğunu çözemedim.
-
tab s7 128 gb hocam, siz a7'ye gitti sanırım.
-
S7 mi? Evet, karıştırdım. S7 bildiğin flagship. Her şey var onda. Ekranı da AMOLED. Sıkıntı yaşamazsın asla. Bütçem daha fazla olsa onu alırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 7 Ekim 2021; 18:18:0 > -
Bilgisayar mühendisliği okuyorum. Hepsi kız arkadaşıma ait.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X