Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.668
Cevap
63
Favori
131.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Hocam ben geri dönücem yukarıda arkadas bahsetmişti nasıl oldugundan

Alıntıları Göster

Muhtemelen ben de geri döneceğim. Dex dışında büyük bi fark yok zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

Ben döndüm aslında pek bi fark yok SamMobile'deki son Android 11 ile 10 arasında fark yok. DeBloat ederken bozduğumdan tekrar 11'e geri döndüm. Dediğim gibi Sammobile'deki son yayınlanan sürümü indirip adb ile yazılım güncellemesi uygulamasını kaldırırsanız kullanılabilir. P610 WI-FI kullanıcıları için yazılımı iliştirdim sorumluluk kabul etmiyorum. Çok kullanmıyorum ama 7-8 saat arası ekran süresi alıyorum. Pilin çoğu stand-by'a gidiyor maalesef.

sammobile
    Download Samsung Galaxy Tab S6 Lite SM-P610 TUR Turkey P610XXU2CUBB firmware
    https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-tab-s6-lite/firmware/SM-P610/TUR/download/P610XXU2CUBB/1511579/

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkanyal

Ben döndüm aslında pek bi fark yok SamMobile'deki son Android 11 ile 10 arasında fark yok. DeBloat ederken bozduğumdan tekrar 11'e geri döndüm. Dediğim gibi Sammobile'deki son yayınlanan sürümü indirip adb ile yazılım güncellemesi uygulamasını kaldırırsanız kullanılabilir. P610 WI-FI kullanıcıları için yazılımı iliştirdim sorumluluk kabul etmiyorum. Çok kullanmıyorum ama 7-8 saat arası ekran süresi alıyorum. Pilin çoğu stand-by'a gidiyor maalesef.

sammobile
    Download Samsung Galaxy Tab S6 Lite SM-P610 TUR Turkey P610XXU2CUBB firmware
    https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-tab-s6-lite/firmware/SM-P610/TUR/download/P610XXU2CUBB/1511579/

Hocam 10 11 değilde son güncellenmeden önceki pil konusunda en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazın pil performansında herhangi bir sorun yok plasebo etkisi yaşıyorsunuz biri olumsuz yorum yaptığı için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

Cihazın pil performansında herhangi bir sorun yok plasebo etkisi yaşıyorsunuz biri olumsuz yorum yaptığı için.
    net kullanımıma göre kıyaslıyorum, sizin böyle bişey yaşamamanıza sizin adınıza sevindim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • negrandier kullanıcısına yanıt
    bende aynı şekilde tükeniyor, sizde uyumsuz uygulamalar veya sistemden kaynaklı sıkıntılar olabilir.

• Belki fark etmemişsiniz diye paylaşmak istedim: Takvimin üzerine kalem ile not alıp karalayabiliyorsunuz. Kim düşündüyse on numara olmuş.  

• Note 8 telefonum var. Kalemini pek kullanmıyorum. Onu denedim de tablet üzerinde çalıştı. Note 8 kutusunda beş tane yedek uç var. Onları tablet için kullanabilir miyim eğer olur da yıpranırsa?

• scientia kullanıcısına yanıt
    önceden tab a 2016 kullanıyordum kalemi çok konforsuz olduğu için tab s3 kalemi almıştım ikinci el, hem o cihazda hem bu cihazda sorunsuz çalıştı. hatta tab s7 kalemi de bluetooth ile çalışan özellikleri haricinde çalışıyor. uçların yuvaları birbirine uyumlu bendeki kalemde değiştirmiştim. ama yumuşak uç pek hoşuma gitmedi, sert uçla tab s3 kalemi kullanıyorum %90 oranda.

İyi haber. Teşekkür ederim. Birçok kişi şikayet etmiş deforme olmasından uçların. Yedek bulduğuma sevindim.   Beş uç uzunca idare eder umarım.

sert uca hiçbişey olmaz hocam. gün içinde çok aktif kullanıyorum, en ufak bir aşınma yok. tabletin ömrünü tamamlar o uçlar 😅

• Arkadaşlar tavsiye edermisiniz bu tableti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tft ekranlımı hepsi acil cvp

• the guardian14 kullanıcısına yanıt

Ne için kullanacaksın? Ekran TFT. Retina ya da AMOLED gibi kaliteli değil. Gündüzleri ekran yansıması fazla oluyor ama çalışmana ya da izlemene engel olmuyor.

Çocuklara video izlesinler diye alırım. Bazen zoomdan toplantıya katılabiliriz. Pubg tarzı oyunda oynayabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 11 Eylül 2021; 19:42:11 >
  • the guardian14 kullanıcısına yanıt

Oyun kısmını bilmiyorum ama çocuklar için ideal. Online görüşmeler için de uygun gayet çünkü çift hoparlör var. Ses iyi çıkıyor. Kamera landscape modundayken ortada olsa daha iyi olurdu A7'deki gibi.

• Arkadaşlar merhaba, bugün tableti almaya gideceğim. Uzun bir süre iPad modelleri kullandım. Tek Samsung tabletim Tab S3 idi. iPad 9 düşünüyordum, lakin cihazı sadece hobi olarak çizim yapıp video izlemek için kullanacağım. Arada bir de not alırım belki. Oyun falan oynamıyorum, en fazla Archero yüklerim onu da artık çok az oynuyorum. Apple ekosisteminin içindeyim fakat artık tabletlere çok para harcamak istemiyorum. Tab S6 Lite’ın en çekici özellikleri kaleminin yanında olması ve çift taraflı hoparlörü. Vatan’dan kredi ile aldığımda 3100 gibi bir rakam oluyor, iPad 9 + kalem ise 4800 gibi bir şey olur büyük ihtimalle. Aradaki farkı telefonumu yükseltmek için kullanmak daha mantıklı geliyor. Zaten her işimi hallettiğim bir bilgisayarım var.

Ne diyorsunuz? Sizce hala alınır mı? Çok üzüyorsa, kasım kasım kasılıp durmadan beni kanser edecekse hiç almayayım. Ama izlediğim videolar ümit verici. Android tarafındaki tablet gelişmelerini de tecrübe etmek istiyorum. Herkese iPad öneriyorum çünkü takip etmedim uzun süredir bu tarafı.

• SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    hocam açık konuşmak gerekirse öncelikle tarayıcı performansından memnun değilim. 5.5 yıldır iphone 7 plus kullanıyorum, aynı ağa bağlı iken ondan daha yavaş yüklüyor sayfaları. oyunla işim yok, tablete hiç oyun yüklemedim bugüne kadar. ama arayüzde vs takılma falan yok, uygulama geçişleri çok hızlı değil ama yeterli. kalem konusunda çok memnunum, sadece ekranın kenarlarında sapıtabiliyor, oda spen teknolojisi ile alakalı. çizim yaparken apple pencil'daki gihi yatık kullanıma göre değişen bir etki yok, çizim yapacaksanız burası kritik olabilir. en sevdiğim tarafı ise ekran formatı. ipad'lerdeki gibi kalın bir kuşak olmuyor youtube'de bişeyler izlerken, ekran tam olarak kullanılıyor.

ipad konusunda ben de benzer açmazda kalıp kalemin kutuya dahil olması nedeniyle bu tableti seçtim. hala ipad'e geçmek istiyor bir yanım. özellikle yeni ipad mini çok cazip duruyor.

Yeni iPad mini beni de aşırı cezbediyor, ki ben zaten iPad mini fanıyım (mini 5 konusunu açmıştım). Fakat fiyatı çok yüksek. Bu fiyatın hakkını verecek bir şekilde kullansam tableti sıkıntı etmezdim, fakat buna vaktim yok artık eskisi gibi.

Tarayıcı sıkıntısını Chrome ile mi yaşıyorsunuz yoksa Samsung Internet ile mi? Ben tarayıcıyı genel olarak anime, dizi ve film izlemek için kullanacağım. Bir ad blocker yükleyeceğim kesinlikle, yoksa bu malum siteler kanser ediyor.

Çizim kısmında tilt özelliğini çok kullanmıyordum zaten, daha çok karakalem işleri seviyorum. Eskiden saatlerce boyama yapardım ama dediğim gibi vaktim yok ona artık.

En son iPad cihazım Pro 2020 idi. Gerçekten canavardı, fakat sınırları zorladıkça kısıtlamalara takıldım ve satıp bir Macbook aldım en sonunda. O yüzden artık amiral gemisi tabletlere karşı olan hevesim bitti. iPad 9 ise amiral gemisi olmamasına rağmen fiyatı bunun tersini söylüyor. Sağladığı yazılım hakkını veriyor tabii ki, fakat ben bu yazılımı sonuna kadar kullanamadığımı fark ettim.

Son olarak da, cihazımın Apple ekosisteminden ayrı olmasını istiyorum biraz. Ekosistem çok güzel fakat tabletimde bütün telefon resimlerimin çat diye önüme çıkmasını istemiyorum, kendi kendine yeten bir cihaz olsun istiyorum.

Aslında gözüm bir yandan da Tab S7’ye kayıyor, almışken güzelini alayım diye. Ama bu da asıl argümanımı bozuyor. Asıl amacım ucuza işi halletmek. Ama işte ucuz diye alıp sonra iyice zarar edip de satmak istemiyorum.

• Samsung Galaxy Tab S6 Lite ve Lenovo Tab P11 arasında kaldım ve Lenovo aldım. Panel kalitesi ve performans olarak memnunum.

https://www.hepsiburada.com/lenovo-tab-p11-tb-j606f-64gb-4gb-11-2k-ips-tablet-za820003tr-p-HBCV00000LSCXG

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.