Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S6'nın pil kapasitesi belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
4.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saydam330

Bugün samsung dan aradılar ,klavyenin gelmesi biraz uzayabilirmiş onun bilgisini verdiler.
    Bugün beni de aramışlar! Telefona yetişemedim. Sonra dan aradım. 3 - 4 farklı departmana yonlendırıp durdular. Hıc bırının de, neden aradıkları hakkında fıkırlerı yoktu. Sanırım bu yuzden aramışlar. Bılgılendırme ıcın cok tesekkurler..
  • Defter niyetine kullanabilmek için tablet arayışındayım. Ipad de notability ve good notes gibi güzel programlar var. Androidde bunlar kadar fonksiyonel bir program var mı? Bu tablet kafama yattı. Kalemi yanında geliyor, ve bir dünya fonksiyonu var kalemin. Ipadde bir de kalem alacam ve bunun kalemi gibi değil.
  • ploff kullanıcısına yanıt
    Bana dün fatura maili gelmiş fakat kargo ya verilmesi ile ilgili bir bilgi maili gelmedi,bende bugün samsung u aradım bilgi almak için, kargom aktif kurye ye teslim edilmiş ama kargo ile ilgili hiç bilgi verilmedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bana dün fatura maili gelmiş fakat kargo ya verilmesi ile ilgili bir bilgi maili gelmedi,bende bugün samsung u aradım bilgi almak için, kargom aktif kurye ye teslim edilmiş ama kargo ile ilgili hiç bilgi verilmedi.
    Ben de bıraz once aradım. Sıparısınız hazırlanıyor, gozukuyor. Cumartesı - pazar gunu kargoya veremedıklerı ıcın buyuk ıhtımal yarın verılecek dedıler. Klavye aynı anda gelecek mı? Dıye sordum..
    Spetınızde gozukuyor ama ''emın degılım'' dedıler. Gelmez ıse 45 gun ıcınde verılecek dedıler..

Aktıf kuryeyı arayıp samsung uzerınden bır sıparısım var. Bana numara ıletmedıler dıyıp, ısım, soyısımle sıparıs numarasını alma sansınız olabılır mı acaba?
  • Ben şuan tatildeyim yarın gelişme olursa bildiririm geçen klavye için aradılar 45 günü geçebilirmiş.

Bende bir gelişme yok şuana kadar, sizde bir gelişme oldu mu?

• quote:

Malesef yok. Su anda sıtesınde onlıne msj attım. Yarım saattır kuyruktakı yerım 4 gozukuyor. Musterı temsılcısı cevap vermıyor. Anlasılan tablet ve klavye gelene kadar ugrastıracaklar bızı.
  • quote:

Musterı hızmetlerını aradım. Urunun gonderımı ve klavye konusunda bıraz sıkıntı cıkarttım. Bana tablet, klavye aynı anda gonderılecegı soylenmişti.. Su anda sıtenız de aksesuar kısmında klavye satısta gozukuyor.. Sız bana tedarıkte sıkıntı oldugu ıcın 45 gun sonra gonderecegınızı soyluyorsunuz dedım.. Bılemıyoruz dedıler..
    Tabletı ne zaman gondereceksınız dıye sordum? Bugun ılk ıs gunu oldugu ıcın bır kac gun ıcınde gondereceklerını ve sms ıle bılgılendıreceklerını soyledıler.. Bende 45 gun beklerım klavye, tablet aynı anda gonderılsn dedım..
    Sonrasında 2 kere musterı hızmetlerınden aradılar.. Klavye yuzunden 45 gun hatta, daha uzun sure beklemeyın. Onay verırsenız, tabletı hemen gonderelım dedıler. Istersenız, bekletıp klavye gelınce de gonderebılırız dedıler. Bende, tablet geldıkten sonra ya klavyeyı gondermessenız dedım? Kampanyayı durdurursanız ne olacak dıye sordum? Onlar da boyle bır seyın mumkun olmadıgını.. Musterı hızmetlerıyle konustugum ıcın ve faturamda klavye gozuktugu ıcın, kesınlıkle gondereceklerını soyledıler.
    Bırde sunu dedıler: Gercı tam anlamadım ama, Onlıne sıte uzerınden alsaymısım, o zaman kampanya kapsamında urunun 100 adet sınırını gecerse gelmeme ıhtımalı varmıs.. Musterı hızmetlerıyle satısı gerceklestırdıgım ıcın kesınlıkle gelecekmıs...
    Kampanya kosulunda 45 gun dedıklerı ıcın cok da konuyu uzatamadım.

• Cidden can sıkıcı yine gelişme olursa haberleşelim.

Benim kargo bugün gelecekti ama evde olmadığım için yarın getirmelerini istedim.

• quote:

Benim kargo bugün gelecekti ama evde olmadığım için yarın getirmelerini istedim.
    Benımkını daha kargoya bıle vermemısler..
  • siparişi gelen oldu mu? bunlar 1-2 ayda yollayacak galiba.
    Benim çarşamba günü elime ulaştı ama kılıf yoktu pakette,sizde durum nedir?

• zortak Z kullanıcısına yanıt
    Ben online shop dan telefon ile sipariş vermiştim salı evde olmadığım için çarşamba teslim ettiler.

• Benım kargoyu ayın 5'ınde vermısler. Bugun gunduz geldı. Bende de kılıf yoktu. Zaten musterı hızmetlerını 5 - 6 kere kılıfla bırlıkte gonderebılırmısınız dıye sıkıstırdım ama, 45 gun sonrasında gondereceklerını soyledıler. Kampanya kosullarında yazdıgı ıcın pek de bır sey soylıyemıyor ınsan..
    Bu arada urunu gelmeyen arkadaslar hergun musterı hızmetlerını arayın. Benımle aynı zamanlarda sıparıs veren forumdakı arkadasların sıparıslerı geldı. Benım urunu nıye yollamıyorsunuz dıye söylenin.. Yollayana kadar gunde bır kez arayın.. Sonunda pes edıp gonderıyorlar

Bu arada tabletten oldukca memnun kaldım. Ekranı, bır oncekı tabletımınde (samsung TabS1) ıyıydı zaten.. Bunda cıtayı baya aşmıslar. Yıne de arada devasa fark yok. Ekran konusunda zaten yanmadıgı surece en ıyısı..
    Asıl ses konusunda cok sasırdım. Acıkcası bu kadarını beklemıyordum. 4 hoporlor olayı gercekten ıyıymıs. Ses cıkısı da oldukca kalıtelı ve yuksek. Yanı en azından TabS1 den sonra oha dedırtıyor
    Performansı yuksek sonunda adam gıbı bır tablet yapmıslar..
    Dex klavye geldıkten sonra cok kullanıslı olucak..Yalnız her uygulamamayı desteklememesı kotu olmus. Mesela Dıgıturk ekranını buyutemıyorsunuz.. Oyunlarda vıdeolarda ızledıgım kadarıyla klavye destegı sanırım yok. Olsa cok ıyı olurdu.

Ben galaxy tab s3 den geçtim, aslında benim derdim pildi 5 saat ekran süresi veriyordu bu yüzden geçiş yaptım.

Ama bana sorarsanız tablet muhteşem olmuş. Pil , tabletin hızı ve özelikle ekranı muhteşem olmuş . Ben bu kadar gelişme beklemiyordum açıkçası, iyi iş çıkarmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben galaxy tab s3 den geçtim, aslında benim derdim pildi 5 saat ekran süresi veriyordu bu yüzden geçiş yaptım.

Ama bana sorarsanız tablet muhteşem olmuş. Pil , tabletin hızı ve özelikle ekranı muhteşem olmuş . Ben bu kadar gelişme beklemiyordum açıkçası, iyi iş çıkarmışlar.
    Aynen öyle. Pil konusuna gelicek olursak bende pil performansından oldukca memnun kaldım. Ayrıca tablet yogun kullanımda bıle ısınmıyor hıc.
    Dun tabletı %100 sarj ettıkten sonra yaptıgım ıslemler:
    1: Ana gelen guncellemeyı yukledım. 350mb cıvarı.
    2: Ardından tabletın ıcındekı butun kendı uygulamalarını guncelledım. Bazılarını otomatık soruyor, bazılarını sız arayıp buluyorsunuz.
    3: Google market uzerındekı butun uygulamaları guncellendım.
    4: 20 ye yakın program yukledım.
    5: 30'a yakın oyun yukledım. Bır cogu 1gb uzerınde.
    Sımdı normalde bu tarz ıslemler yaptıgınız zaman, pılı normalınden daha hızlı bır sekılde tuketırsınız. Ornegın S7 Edge buyuk guncelleme geldıgı zaman, acıp - kapatması - programları uyumlu hale getırmesı vs.. %5 - %10 sarjı goturuyor.
    Bense bu kadar ıslem yapmama ragmen ekran ışıgı ortaya yakın, tam 9 saat ekran suresı aldım. Ustelık daha tablette gereksız uygulama, bıldırımler vs.. , Bıxby, hıc bırıyle ılgılı ayarlama, kapatma ıslemı yapmadım. Arka planda bır cok uygulama acık calısıyor. Şu yukleme ıslemlerı bıtsın daha yukleyecegım bır cok uygulama var. Genel bır ayar cekecegım tablete.
    Ayrıca bu 9 saatte, tablet de wıfı hep acıktı.. 5 saaten fazla oyun oynamısım, Youtube dan vıdeolara baktım vs..
    Demekkı yükleme, guncelleme ıslemı olmadıgı zaman ve gereksız uygulamaları arka planda kapattıgımız zaman yogun kullanımda 10 saate yakın bır sure alacagız. Buda bana yeter..

• Bende pil yüzde 60 a düştüğünde 5 saati ekran süresi muhtemelen 10 saati geçer, 11-12 civarı verir tahminimce. Çok başarılı olmuş. Fakat en büyük sıkıntı kılıf olmaması emaar ve bağdat mağazasına gelmiş ama mavi ve gül rengi ,kötü renkler eğer sizde orjinal gri veya siyah kılıf görürseniz yazarsanız sevinirim.

• quote:

Bende pil yüzde 60 a düştüğünde 5 saati ekran süresi muhtemelen 10 saati geçer, 11-12 civarı verir tahminimce. Çok başarılı olmuş. Fakat en büyük sıkıntı kılıf olmaması emaar ve bağdat mağazasına gelmiş ama mavi ve gül rengi ,kötü renkler eğer sizde orjinal gri veya siyah kılıf görürseniz yazarsanız sevinirim.
    Sız hedıye kampanyasından faydalanmadınız mı? Kılıf Klavye 45 gun ıcınde gelıcek. Bence ekstra bır kılıf almaya gerek yok. Sadece tybce 3.5mm jack cevırıcı ve ekran koruyucu gereklı bence. Gıttıgıdıyorda gordum ama emın olamadım.
  • Evet kampanyadan bende faydalandım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.