Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S6'nın pil kapasitesi belli oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
4.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.5mm jack gırısını kaldırdıklarını duydugumda buna cok takılmamıstım. Bugunse şok oldum. Bır cok typce - 3.5mm kulakık donusturucu denedım. Hepsınde tablet donanım desteklemıyor dıye uyarı verdı. Kendı Typce kulaklığı çok kötü. Durduk yere kablosuz kulaklıkta almak ıstemıyorum.. Zaten kendı kablosuz kulaklıklarında bass dengesı cok ıyı degıl dıye duydum. Neyse ;
    Arkadaslar sızde durum nedır? Typce cevırıcı alıp deneyen var mı? Kendı sıtesınde yok. Zaten bugun musterı hızmetlerını aradım. Donanımda yazılımsal hata var.. O yuzden sımdılk typce kablo desteklemıyor gıbılerınden bır seyler soyledıler. Bıldıgınız calısan bır typce kablo veya cozumu olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

3.5mm jack gırısını kaldırdıklarını duydugumda buna cok takılmamıstım. Bugunse şok oldum. Bır cok typce - 3.5mm kulakık donusturucu denedım. Hepsınde tablet donanım desteklemıyor dıye uyarı verdı. Kendı Typce kulaklığı çok kötü. Durduk yere kablosuz kulaklıkta almak ıstemıyorum.. Zaten kendı kablosuz kulaklıklarında bass dengesı cok ıyı degıl dıye duydum. Neyse ;
    Arkadaslar sızde durum nedır? Typce cevırıcı alıp deneyen var mı? Kendı sıtesınde yok. Zaten bugun musterı hızmetlerını aradım. Donanımda yazılımsal hata var.. O yuzden sımdılk typce kablo desteklemıyor gıbılerınden bır seyler soyledıler. Bıldıgınız calısan bır typce kablo veya cozumu olan var mı?
    Hocam al jabra elite active 65t kulaklik kaliteli muzik ve ses dinle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Hocam al jabra elite active 65t kulaklik kaliteli muzik ve ses dinle.

Alıntıları Göster
    Önerınız ıcın tesekkurler. Bende Kz B10 kablolu (kablosu sokulebılıyor) kulaklık vardı. 70tl ye bluetooth aparatını aldım. İşi cözdüm... Yalnız typce 3.5mm kabloları desteklememesı tam bır skandal.
  • Benim klavye faturası dün kesilmiş mail atmışlar sanırım önümüzdeki hafta gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saydam330 -- 21 Eylül 2019; 16:58:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saydam330

Benim klavye faturası dün kesilmiş mail atmışlar sanırım önümüzdeki hafta gelir.
    Öncelıkle bılgılendırdıgınız ıcın cok tesekkur ederım.
    Ben de dun aramıştım. Musterı hızmetlerı, klavyenın ne zaman gelecegıyle ılgılı bır bılgı yok dedı. Ben bıraz sıtem edınce, musterı kayıtı olusturdular.Tablet Faturam vs.. bılgılerını gırdıler. Sızı arayacagız dedıler.. Ben 17 agustosta urunu aldıgımda fatura da tablet ve klavye seklınde gozukuyordu. Sımdı maılı mı kontrol ettım.Son zamanlarda klavyeyle ılgılı ayrı bır fatura gondermemısler.. Egerkı bır bılgılendırme yaparlarsa buradan paylasırım. Aynı sekılde sızede bır bılgı gelırse sız paylasırsınız... Zaten paylasıyorsunuz. Tesekkurler

Bu arada TabS6 urununun aksesuarlarıyla ılgılı baya bır sıtem ettım. Ekran koruyucu bıle satmıyorsunuz (gercı N11 vs.. satıyor ama olsun ;) ) Ayrıca sattıgınız kablolar uyumlu degıl.. Typce - usb cevırıcı ve Typce 3.5mm jack cevırıcı yurt dısındakı magazalarda satısta ıken, sızde bulunmuyor! Sattıgınız urunun arkasında bu sekılde mı duruyorsunuz dedım? Mutlaka urunlerı getırecegız.. Dıkkate alıyoruz vs.. dedıler. Gercı musterı hızmetlerının en ufak bır sucu yok ama, onlara sıtem etmeden de bunlar getırmeyecek bellı.

• Ben aksesuar tarzı ürünleri amazon.de den alıyorum ,n11 de 10 euroluk kılıfı 300 küsüre satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saydam330 -- 22 Eylül 2019; 9:0:56 >
  • En az 10.000 mAh olmalıydı.
  • saydam330 S kullanıcısına yanıt
    Klavye bıraz once geldı.. Haberınız olsun
  • Benimde geldi yazmak için girdim siz zaten yazmışsınız: :)

• quote:

Benimde geldi yazmak için girdim siz zaten yazmışsınız: :)
    Eyvallah. Gule, gule kullanın.
  • Teşekkür ederim sizde güle güle kullanın, nasıl beğendiniz mi ben daha eve geçemedim deneme fırsatım olmadı.

• quote:

Teşekkür ederim sizde güle güle kullanın, nasıl beğendiniz mi ben daha eve geçemedim deneme fırsatım olmadı.
    Klavyesı gercekten ıyı. Ozellıkle mause konusunda bu kadar beklemıyordum. Bır cok laptop dokunmatıgınden daha ıyı dıyebılırım. Dex modu sımdı bır anlam kazandı. Stratejı oyunlarında mouse destegını kullanabılıyorsunuz. Ipad pro (eskı versıyonunu soyluyorum yenısını bılmıyorum) klavyesınden cok daha ıyı.
  • Bende tab s6 ile araniza katildim.Siparisim klavyeyle beraber geldi.Klavyeli kilif ekrani cizer mi ? Birde internet stesinde telefon simgesi var, cagri geldiginde tablettende cevaplayabiliyorsunuz benim cihazda göremedim.

Samsung Galaxy Tab S6'nın pil kapasitesi belli oldu

• Hayırlı olsun , bende yurtdışı incelemelerde gördüm telefon ile tableti samsung flow eşleştirme sonrası telefona gelen çağrıları tabletten cevaplayabiliyorsunuz fakat tam emin değilim ama tüm ülkelerde geçerli değil galiba.

• quote:

Hayırlı olsun , bende yurtdışı incelemelerde gördüm telefon ile tableti samsung flow eşleştirme sonrası telefona gelen çağrıları tabletten cevaplayabiliyorsunuz fakat tam emin değilim ama tüm ülkelerde geçerli değil galiba.
    Sağolun hocam guzel cihaz yapmislar hakikaten.Samsung account a girdiginizde orada servislerde olması gerekiyor.Bunun açılması için samsung tr ye baskı yapalım derim.Olan bir özelliği kullanamıyoruz.Wi fi veya lte model fafk etmeksizin kullanilabiliyor bu özellik.
    Klavyeli kılıf için ekranı çizme potansiyeli var mı? O yuzden daha takmadim cihaza.Ekran koruyucu olarak omoton glass oneririm parmak izi sensorunu engellemiyor.

Bu arada note 10 plus kullanıyorum ve parmaz izi sensoru tab s6 da daha hızlı çalışıyor.

• Tab s6 da optik parmak izi sensörü var o yüzden daha hızlı.

Ben amazondan orjinal kılıfı da aldım o yüzden dışarda kullanmam gerekirse o kılıfla kullanmayı düşünüyorum ayrıca evde klavyenin sadece sırt kısmını taktım ve çok başarılı olmuş. Sizde ekran koruyucu alırsanız bir sıkıntı olacağını sanmam.

• quote:

Tab s6 da optik parmak izi sensörü var o yüzden daha hızlı.

Ben amazondan orjinal kılıfı da aldım o yüzden dışarda kullanmam gerekirse o kılıfla kullanmayı düşünüyorum ayrıca evde klavyenin sadece sırt kısmını taktım ve çok başarılı olmuş. Sizde ekran koruyucu alırsanız bir sıkıntı olacağını sanmam.
    Tesekkürler ben ekran koruyucu ve klavyeli kilifi kullanirim.Disarida bana klavye pratik geliyor zaten dex modunda kullanirim hep.

• Tab S6 için cam ekran koruyucu Omoton tavsiye ederim arkadaşlar.Parmak izi sensörü güzel çalışıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.