İki bt cihazı birden nasıl bağlayabilirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (23. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
BT cihazlar aynı anda bağlanabilir, özel bir işlem yapmaya gerek yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: civcivxBT cihazlar aynı anda bağlanabilir, özel bir işlem yapmaya gerek yok.
İki ayrı usb adaptörü olan iki ayrı cihaz bağlanabilir mi aynı anda? Bunu kastettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce aradılar kılıfların stoğa girdiğini ve bugün itibarı ile sevkiyatların başlayacağını ilettiler. Sms gelecek dediler. Shop.Samsung sitesinde dün stoğa girdiğinde haber ver butonu vardı. Bugün kaldırmışlar. Pek inanasım yok ama bakalım bu hafta kargolar yola çıkacak mı? Bu şekilde bilgi alan var mı?
Bu hafta stoga girecek demislerdi de ben de inanmiyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İnsanın inanası gelmiyor ama SMS geldi. Kılıf kargoya verilmiş. Tam 37 gün sonra :-)
Bana da sms geldi az once 😳
Harici kılıf bulamıyorum, internette hiç bir şey yok.
-
Bağlanır herhalde. Sonuçta üzerlerinde birkaç USB giriş olan hublar var.
Ama sadece klavye, fare için buna girişecekseniz, BT cihaz kullanın derim.
-
Galaxy tab s7 plus ve klavyeli kapağını birlikte almaya karar verdim.Samsung shop üzerinden sipariş vermeyi düşünüyorum. Uyarı ya da öneriniz var mı? Sipariş ve ürün teslimi sürecinde sorun yaşar mıyım?
Valla bana ulasti ama denemeye bile firsatim olmadi
Teşekkürler. Kapaklı kılıf bulamıyorum tab s7 için
amazon.com
[1+1 Pack] IVSO for Samsung Galaxy Tab S7 (SM-T870/T875)(11 Inch 2020 Release) Case and Screen Protector, 9H Hardness Tempered Glass, Slim Tri-Fold Stand Smart Case Cover with Pencil Holder Blackhttps://www.amazon.com/gp/product/B08DP1BQCN/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Ben bunun siparişini verdim hocam, yolda. 2 haftaya gelir sanırım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Ben de bunu aldim geldi ama bana biraz fazla kaba geldi. Isterseniz size uygun fiyatla satabilirim. Aliexpress fiyati da var linkte. Ozelden mesaj atabilirsiniz bana.
TRY 150.45 23%OFF | With Pencil Holder Case For Samsung Galaxy Tab S7 Plus Smart Stand Tablet Cover For Galaxy Tab S7 Case
https://tr.aliexpress.com/item/1005001302354493.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&tt=MG&aff_platform=default&sk=_BUp0Qr&mergeHashcode=21949414286&description=TRY+150.45++23%25OFF+%7C+With+Pencil+Holder+Case+For+Samsung+Galaxy+Tab+S7+Plus+Smart+Stand+Tablet+Cover+For+Galaxy+Tab+S7+Case&aff_trace_key=9a8094b612ad4520bd416c3217b0d18e-1602181664471-08023-_BUp0Qr&businessType=ProductDetail&title=TRY+150.45++23%25OFF+%7C+With+Pencil+Holder+Case+For+Samsung+Galaxy+Tab+S7+Plus+Smart+Stand+Tablet+Cover+For+Galaxy+Tab+S7+Case&platform=AE&terminal_id=f50db446e4194369909978bdcd46a8b0&templateKey=white_backgroup_101
-
2 haftada kesin gelir mi? Tr sitelerine düşmesini mi beklesem karar veremedim
quote:
Orijinalden alıntı: woldemort122 haftada kesin gelir mi? Tr sitelerine düşmesini mi beklesem karar veremedim
daha önceki siparişlerimin geliş süresi ortalama 2 haftaydı ama covid nasıl etkiler bu süreci bilmiyorum. fakat kılıfı kullananlar çok memnun. ben gözümü karartıp sipariş verdim.
-
BİR İNCELEME VİDEOSU DAHA
-
sayesinde iyice almaya ikna oldum video incelemesinin bazı teknik kısımlarında parlak.. hızlı, oldukça hızlı.. kısmından sonra bıraktım.. beni aydınlattı yani.
Almayı düşünüyordum, kesinlikle alacağım artık. topu topu 3 firma da bulabilir hale geldik, turkuaz ankara, güreller, samsung Türkiye...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X