Şimdi Ara

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.095
Cevap
62
Favori
137.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim. iPad Pro 11'e fiyat olarak yaklaşmak istemiyorum. (Öğrenci indirimi ile 14500 civarına geliyor).

Bu yüzden 11000 TL'lik fiyatı ile Tab S8 benim için en ideal model. Siz S8 Ultra kullanıcısı olarak S7 FE ekranına bile olur dediyseniz herhalde S8 ekranı hayli hayli yetecektir. Yine de bir mağazada görmeye çalışacağım.

S20 FE var şuan. Yani elimde ekstrem bir amoled panel yok.

Cevap için çok çok teşekkür ederim.

• Yeni güncelleme gelmiş. İyi arada destekliyorlar hala ama umarım ğerformans düşüklüğüne sebebiyet vermez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt

Arada mı?😀 Her ay güncellemesini alıyor ya(Ha bize 10-15 gün geç geliyor orası ayrı). Diğer telefon/tabletlerine yeni sürüm vereceği zaman nadir bazen bir~iki ay atlıyorlar. Performans düşmesi gözlemlemedim ama tutup benchmark falan da yapmadım yani😀.

• Birşey sormak istiyordum geçenlerde s7plus tabley aldım ikinci el ama kalem uçu yıpranmış gibiydi internette birkaç kalem ucu gördüm tavsiye edebileceğiniz yedek kalem ucu var mıdır ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yusuf tukowski Y kullanıcısına yanıt

Yetkili servislere sorup oralardan almanızı tavsiye ederim

• Dostlar sizce Samsung Galaxy tab s7+ mı alayım yoksa huawei matepad pro 12.6 mı? Bir de Samsung Galaxy tab s7+ ın ekranı amoled olduğu için uzun süreli kullanımlarda yanma iz falan yapar mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dh_Elmander kullanıcısına yanıt

Google servisleri çalışmayan bir android cihaza bulaşmanızı tavsiye etmem. Android=google dır.

• recooz R kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler peki Samsung Galaxy tab s7+ ekranında yanma olur mu? Okuma modunda kullanacağım sizce S8 mi almalıyım yoksa s7+ mı

• 2 yıl oldu herhangi bir sorun yok ama amoled ekranlarda hâlâ o risk var.

• eiskent E kullanıcısına yanıt

S7 Fe alma arefesindeyim. Müsadenizle bir kaç soru sormak istiyorum tablet ile ilgili.

Menüde kasma donma takılma vs. yapıyor mu? (Nefret ediyorum bu durumdan alır almaz satmak istemiyorum tableti)

Google meet (duo) ile görüşme yaptınız mı hiç? HD olarak görüntülü görüşülebiliyor mu? (Bazı modeller destekliyor ve ekranda HD simgesi beliriyor)

Ekranı merak ediyordum. İyi olduğunu söylemişsiniz.

• Android 12L bizim cihaza da gelmiş. Şimdilik gayet güzel görünüyor🙂. Çoklu uygulama kullanmak normal arayüzde epey kolaylaşmış.

ⓘ SAMSUNG GALAXY TAB S7 Serisi ANA KONU
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt

Menüde kasma, takılma görmedim. Saliselik gecikme olmuştur ama tabletten soğutacak bir etkisi olmadı. Ekran güzel. Mert görüşmesi yapmadım ama denemeye çalışırım ya da yapan arkadaş varsa daha hızlı yazar. Benim gördüğüm bir eksik ne kadar kullanılır bilmem, kamerada ışık yokmuş. İşlemci yoracak oyunlar oynamadığım için bu açıdan iyi kötü diyemem ama ses kalitesi, boyutuna göre ağırlığı, büyük ekran kullanım hissiyati açısından çok ideal.

Saygılarımla.

• hacı1992 kullanıcısına yanıt

Tabi S7 Plus'ımda Henüz yeni bir güncelleme yok

• recooz R kullanıcısına yanıt

Düz s7'ye geldi. S7 plus'a da bir kaç güne gelir. Bazı ülkeler için çıkmış ama henüz s7 plus Türkiye yazılımına gelmemiş.

• Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    Dostum mağzalardan bak geçen hafta teşhir ürünü 7+ 8 256 11k ya aldım

• Kaanz3435 K kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevap için.

• Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    Ne demek bende senden çok şey öğrendim bugün videolardan 2.el samsung telefon soran 5-6kya bendim s20fe alıcam exynosa bulaşırsam pilden kafayı yerim

• Eğer merak ettiğin bişeyi varsa yanımda alet direk dener söylerim

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Ne deişiklikler var iyileşme oldumu bilgi verirmisin birde cihazın neydi acaba

• Dh_Elmander kullanıcısına yanıt
    S7 plustan şahsen çok memnunum 1 hafta oldu herşeyi kurup incine cincine girdim yazılım çok iyi ama bi gidip eline al cihazları s8 de yeni nesil sonuçta alabiliyosam s8+ al derim

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.