Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
46
Favori
58.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S8 doğru düzgün kullanmadan satmak istiyorum 11500 e 1 ay olmadı sayılır yanında ne verdilerse onlarla beraber. Ankara da isteyen olursa yazabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsung s8 serisini çıkardığını unuttu herhalde. Şubat güncellemesinde kalmış cihaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt

Mayıs güncellemesi cikti ama bize ne zaman gelir bilinmez

https://www.sammobile.com/news/latest-galaxy-tab-s8-ultra-update-may-2022-security-patch/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • badcrow B kullanıcısına yanıt
    Hayır Mayıs gelmeden telefona Mayıs güncellemesi verdi tablet Şubat olunca şaşırdım

• SecurityMJ kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Ben bir arkadaştan 1 nisan tarihli ultra versiyonunu aldım. faturaya ekran sigortasını işlemedikleri için bu konuda yardım rica ediyorum sizden.. nasıl aktive ettirdiniz? sepete eklemiş ancak sepetten çıkınca sigorta da çıkmış ve farketmeden sipariş geçmiş.

• badcrow B kullanıcısına yanıt

Hocam sizin ekran sigortası ne durumda aktive ettirebildiniz mi ?

• dostum samsung online dan satın aldıysa eğer otomatik olarak işliyorlar, ve bununla ilgili sms attılar sonra. bence MH yi arayıp bi durumunu sorun.

• SecurityMJ kullanıcısına yanıt
    Samsung online dan almis. Yazismis ama demislerki kampanya bittigi icin manuel ekleyemiyorum. Sepette olmaliydi vs. Bana destek olmaniz lazim :(

• DODANLI kullanıcısına yanıt

Bugün yeni güncelleme geldi

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]

• Sonunda tabletler için olması gereken de oluyor android 13 ile

Samsung'un tabletleri, Android 13 ile 20'den fazla tablet için optimize edilmiş uygulamaya sahip olacak

COVID-19 pandemisi tablet segmentinde bir miktar büyüme sağladığından beri, Google bir kez daha tabletlere odaklanmaya başladı. Android 12L ile tabletlerin daha büyük ekranlarından yararlanmak için UI geliştirmelerini tanıttı . Android 13 ile tablet için optimize edilmiş bir tasarıma sahip çeşitli uygulamaları tanıtıyor .

Dün geceki Google I/O 2022 etkinliğinde şirket , yeni tasarımlara sahip, tablet için optimize edilmiş 20 yeni uygulamayı tanıttı. Bu uygulamalar Gmail, Google Chrome, Google Family Link, Google Haritalar, Google Meet, Google Mesajlar, Google Fotoğraflar, Google Play, Google Çeviri, Google TV, YouTube, YouTube Müzik ve daha fazlasını içerir. Bu uygulamalar, bir tabletin daha büyük ekranından tam olarak yararlanmak için çok sütunlu bir düzen kullanır.

Android 13 Tablet için Optimize Edilmiş Uygulamalar Canva Facebook TikTok Zoom

Google , üçüncü taraf uygulama geliştiricilerini uygulamalarının tablet sürümlerini yapmaya teşvik ettiğini söyledi. Canva, Facebook , TikTok ve Zoom, tablet için optimize edilmiş uygulamalar yapmaya başladı bile. Google, kullanıcıların yakında çıkacak olan bu tablet uygulamalarını keşfetmelerine yardımcı olmak için Google Play Store'da değişiklikler yapıyor . Kullanıcılar, tablet için optimize edilmiş uygulamaları bulmak için filtreler seçebilir.

Samsung , stok uygulamalarını zaten tabletler için optimize etti ve bu yıl içinde çıkacak diğer birkaç tablet için optimize edilmiş uygulama ile tablet kullanmak çok daha sürükleyici bir deneyim haline gelecek. Ve Galaxy Tab S8 ve Pixel Tablet gibi Android tabletler, Apple'ın iPad serisiyle düzgün bir şekilde rekabet edebilir .

• quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

Bugün yeni güncelleme geldi

Eyvallah hocam teşekkür ederim.Mart ayı güncellemesi sanırım indiriyorum

• akmac A kullanıcısına yanıt

Bu yorumu neye dayanarak yaptınız bilmiyorum da söylediğiniz iki şey için de samsung daha geride. Bunu kanıtlarıyla göstereceğim.

kalem deneyimi: ( çizgilerin kalemi anlık olarak takip ettigi mesafeye dikkat)

Görüldüğü üzere samsung, apple'a yetişmek için baya geliştirmesi lazım kendini. Kalem nerede çizgi nerede

Ekran (Hangisinin beyazı daha beyaz ve parlak gösterdiğini söylememe gerek yok sanırım? (bilmeyen arkadaşlar için sağdaki samsung)

Samsung tab 8 ultra telefonların büyültülmüş halidir bana göre tablet değil. Gerçekten tablet nedir diyen olursa ipad pro derim hem yazılımı hem donanımı bu yönde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unbelievable7 -- 14 Mayıs 2022; 14:14:59 >
  • Unbelievable7 kullanıcısına yanıt
    Bomboş bi isheep yorumu. Bir yerde durdurup ekran görüntüsü almakla aklınca kötülüyorsun ama apple pencilın tahta gibi sert ucu ile not almak asla s-penin verdiği o pürüzsüzlük hissini vermiyor. Ayrıca sadece samsung dex modu ipados'un oyuncak işletim sisteminin sunduklarının 5 katını falan sunuyor. İpad büyük iphonedan başka bir şey değil multitasking hala rezalet tek artısı uygulama desteği, ekran olarak da parlak olması demek hiçbir şey ifade etmiyor. Günümüzün hala en iyi ekran teknolojisi oled ekran appleın ekranı baya iyi bir ekran olsa da hala bir oled değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeljko Obradovic -- 14 Mayıs 2022; 15:35:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Macbook Air kullanmam sebebi ile ve samsung s8 - apple 9. nesil ipad fiyatlarını karşılaştırınca, tablet alacak olsam büyük ihtimalle işimi fazlası ile göreceğini düşündüğümden ipad 9 alırdım ama bu Samsung'un Dex modu ile çoklu işlemlerde önde olduğu ve kalem hissiyatının daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor (bence).

Ipad kalemi, boş bir masaya tek bir a4 kağıt koyup üstüne yazmaya benzerken, Samsung kalemi, bir defterin sayfasına yazmaya benziyor yorumunu duymuştum bir yerde. Hissiyatı canlandırması açısından güzel bir yorum gibi gelmişti ama ikisini de deneyimleyenler daha doğru şekilde açıklayabilirler.

Hatta Apple, Samsung'ta yıllardır olan Dex modu benzerini aktif eden bir aksesuar için yeni patent almış:

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]9to5mac
    Apple patent describes iPad keyboard accessory that triggers macOS-like UI
    https://9to5mac.com/2022/05/03/apple-patent-describes-ipad-keyboard-accessory-that-triggers-macos-like-ui/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ensarrrrr -- 14 Mayıs 2022; 16:28:51 >
  • S8+ için type c istasyon(hdmi-usb vs) bakıyorum .acaba kullandığınız ürünler varmı? Sorunsuz çalışacak ürün arıyorum fakat fiyatı aşırı uçuk olmayacak şekilde.

• SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]www.sikayetvar.com
    Samsung Şikayet Sahipleri Buluşma Noktası - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/21143916

Desteklerinizi bekliyorum..

cihazı kullanarak yorum yaptım, ayrıca kendim 3. nesil ipad pro sahibiyim.

• SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]

Cihaz I kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Bu fiyat fırsat mıdır alınır mı tavsiye eder mısınız?

• recooz R kullanıcısına yanıt
    13bin tl mi? Buysa firsattir.

• eyvallahSAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.