Teşekkür ederim |
SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (28. sayfa)
-
-
Samsung öğrenci indirimini tabletlerde yapıyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba,
Tablet bütün gün açık duruyor hiçbir zaman kapatmıyoruz diyebilirim. Akşamları tableti açtığımda oldukça fazla batarya tükettiğini görüyorum. Rutin önerileriniz neler olur acaba? Saat 18:30 la 00:00 arası tam güç çalışsın kalan saatlerde hiç şarj gitmesin, bağlantı olmasın istiyorum.
-
3 haftaya tabs8 de :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu güncelleme ile s23 ultra karda bulunan fotoğraf üzerinde obje kesme özelliği geldimi acaba?
-
evet geldi. seçtiğiniz objeyi resimden kesebiliyorsunuz, ortadan kaybedebiliyorsunuz vs..
-
çok iyi olmuş.
-
Arkadaşlar klavyeli kılıf arıyorum lütfen bir tavsiyede bulunun.
-
Tab s8 ultra için olmazsa olmaz uygulamalar hangileridir bugün aldım cihazı ona göre yükleme yapayım
Office 365 i ücretsiz bir biçimde nasıl kullanabilirim? Düzenleme yapmak için üye olmamı istiyor. Modlu apk tarzı birşey var mıdır?
S8+ için 5.1 güncellemesi az önce düştü. Kontrol ediniz.
S8 ULTRA pil çok hızlı bitiyor bana göre bu cihazın pil ömrü ortalama ne kadardır ve film internet gibi bunlar için kullanıyorum.
içerik izlerken ortalama 8 saat diyebiliriz.
ben video (youtube, todtv, netflix vs..) izlerken çalışacak bir rutin oluşturdum. bu uygulamalar açıldığında otomatik olarak güç tasarrufu moduna geçiyor.. çıktığımda tekrar normale dönüyor.. bu şekilde 9 saat ve üzeri ekran süresi almak mümkün olabiliyor.
ipad pro'larda da benzer pil süreleri söz konusu, s8 ultra'da ekran daha büyük olduğu için kötü diyemeyiz bu pil durumu için..
-
S8 tabletimde son güncellemeden sonra Samsung Notes’ta kalemle yazarken çizim sesi gelmiyor. Güncellemeden önce ses vardı. Aynı sorunu yaşayan var mı, çözümü nedir?
Güç tasarrufu açık 10 saat civarı ekran süresi alıyorum.
Merhaba s8 ultra vw klavye öğrenci indirimi ile ne kadara geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X