< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (27. sayfa)
-
-
Bende aklımdan geçen 17 idi ,çok çok 16.500 e verecem artık
Kılıf klavye mouse sonuçda bunlarda iyi para ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bahsettiklerinin sifiri su an edu.tr uzantili uyeliklerde 20.866,50 TL hocam.. 3 ay da ekran koruma sigortası hediye.. Karar senin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halk Kütüphanecisi -- 7 Mart 2023; 14:18:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler yardımınız ilginiz için ben dediğim rakamlardan koyayım ilana artık kısmet
Mrb, 16500 e kılıf, klavye ve mouse olarak mı vereceksiniz? Fatura tarihi vs bilgi verirseniz ben dahil forumda almak isteyenler olabilir.
-
Samsung Galaxy Tab S8+ şarj süresi (oyun ve video) 7 saat civarında oluyor genelde
bilginiz olsun.
-
Ekran süresi diyelim
Merhaba yeni gördüm mesajınızı, 17500 e verdim satıldı
Hayırlı olsun güle güle harcayın.
Merhaba bir kaç gün önce S7 fe aldım.
Ancak bu gün s8 plus 10.000 TL ye teklif geldi. Değiştirmeye değer mi sizce?
S7 fe 5.700 e mal oldu kılıf ile.
Deneyim ve görüşlerinizi merak ediyorum
10k al
11k ya ertesi gun sat :)
-
Vere S8+ ile aranızdayım..
Öğrenci kullanımı için özellikle Spen e dair tavsiye ettiğiniz uygulama vs varsa öğrenmek isterim 😊
S8+ veya s8 ultra yurtdışı sim kartlı modeline denk gelen varsa beni bilgilendirsin
Galaxy Tab S8 Ultra tabletimi satıyorum. İlgilenenler buradan ilana ulaşabilir:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-tablet-sifir-gibi-samsung-galaxy-tab-s8-ultra-256gb-1087082312/detay
iPad Air 5 M1, Magic Keyboard ve Apple Pencil 2 kullanıyorum. S8+ veya Ultra modeli ile takas etmek isteyen olursa Ankara içinden iletişime geçebilirler.
-
Tab S8 Ultra için standlı kılıfımı satıyorum. İlgilenenler buradan ilana ulaşabilir:
https://secure.sahibinden.com/cs/tloading?returnUrl=https%3A%2F%2Fwww.sahibinden.com%2Filan%2Fikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-aksesuarlar-procase-samsung-galaxy-tab-s8-ultra-kilif-1087084873%2Fdetay
Bende bu hafta içi S8 ultra almayı düşünüyorum bazı arkadaşlar o paraya apple tablet al daha iyi olur hem ileride o kadar fiyat düşmez felan diyorlar. ben samsung a71 kullanıyorum arada uyumsuzluklar çıksın istemiyorum aplle tekeline de girmek istemiyorum. ultra kullanan arkadaşların görüş tavsiye ve önerilerini rica ediyorum
tşk.
-
TabS 6'nın klavyesi tab s8+ ' ya olur mu acaba gençler? Veya tab s8+ ya kılıf ve ekran koruyucu nereden alabilirim.
Kılıf için amazon da deri olanlar var. Ben ondan aldım gayet güzel.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X