Ben kullanıyorum hocam. Nano cam aldım. Size de tavsiye ederim nano cam. |
SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (25. sayfa)
-
-
Plus mi var sizde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayne Plus var.
-
Hocam sarj suresi tableti sifir yaptiginizda hizli sarjda kac yaziyor. Birde hangi sarj aletini kullaniyorsunjz marka ve model
Hocam Samsung'un şarj aletini aldım. Hızlı şarj ile yanlış hatırlamıyorsam 45 dakika da doluyor. Çok kullanmadığım için hatırlamıyorum.
media marktSAMSUNG EP-TA800N TypeC 25W Hızlı Şarj Adaptörü Siyahhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-ep-ta800n-typec-25w-h%C4%B1zl%C4%B1-%C5%9Farj-adapt%C3%B6r%C3%BC-siyah-1215990.html -
Bu 25w hocam tab 8 plus 45w bir yanlislik olmasin
Hocam 45W adaptör çok pahalı. Zaten çok yaygın değil, her yerde satılmıyor. O yüzden 25W hızlı şarj adaptörü aldım.
-
Tab S8 Plus Wi-Fi SM-X800 128 GB 12.4" Tablet
Tabletimle gelen kablonun 45w desteklemedigini gordum. 65w destekli essager sarj aletinin type c girisi 45w destekliyor. Ancak tabletin içinden cikan kablo ile sarj suresi 1 saat 40 dk buluyor.
45w destekli type c kablo buldum.
1 saat 20 dk da 0 dan 100 e hizli sarj ile oluyor.
Aliexpress de essager 65w kablosu ile birlikte 325 tl
Kimse bu sekilde bir bilgi paylasmamis umarim ihtiyaci olanin isine yarar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josephanzel -- 22 Şubat 2023; 12:12:27 >
ek olarak spec paylaşayım. daha rahat anlaşılır.
-
Merhaba; Tab S8 almayı düşünüyorum, bir konuda bilgiye ihtiyacım var. Bu cihaz herhangi bluetooth klavye mouse ile çalışıyor mu yoksa uyumlu olması gereken bişey var mı?
-
Merhaba Bluetooth uyumlu klavye ve mouse lar çalışır. Ben logitech marka klavye ve mouse aldım herhangibir sıkıntısı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim demek istediğim de oydu ztn herhangi marka model Bluetooth özelliği olan bir klavye çalışır yani değil mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Nano cam mi yoksa jelatini mi tavsiye edersiniz ekran koruyucusu için.. nano cam dokunmatigi ve kalemle yazmayı olumsuz etkiliyor mu
Sim kartlı olursa ben alabilirim
Linkteki ürün temperli, esnek cam.. Dokunmatik hassasiyetini olumsuz etkilemedi.. Bununla beraber, parmak izi kullanacaklarını, koruyucuyu takmadan önce parmak izi fonksiyonunu aktive etmeleri öneriliyor..
S Pen kullanmadığım için kalemle yazma konusunda bir fikrim yok. Ürün yorumlarında bu konuya değinenler olabilir.
Ekran parlaklığını azaltması, renkleri bozmaması, kolay çizilmemesi ve net görüntü vermesi nedeniyle ekran koruyucu tavsiyem linkteki temperli cam..
Montaj esnasında hava kabarcıkları oluşabiliyor. Ekran koruyucunun ucunu kabarcıkların bulunduğu kısımdan kaldırıp tekrar merkezden dışa doğru bastırınca kabarcıklar kayboluyor.. Montajda önemli olan, ekran ile koruyucu arasında toz parçası kalmaması.. Bunun için, ürünün montaj kitine, bir tarafı yapışkanlı, özel bir toz parçası temizleyici de eklenmiş...
-
Anlamadığım konu neden bu tabletlerde LTE desteği yok, SIM Kart destekli tablet alayım diyorum piyasada Apple'dan başka LTE destekli adam akıllı android tablet yok.
Varsa bir bileniniz yeşillendirin lütfen beni.
-
Muhtemelen bir data hatti icerdiginden otv'si artiyor. S7 FE lte modelleri gelmisti ama muhtemelen stok bitmistir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S7 FE modelleri internette mevcut alınabiliyor, fakat amiral gemisi tabletlerde LTE seçeneği olmaması bence olumsuz bir durum. Sen LTE'li modeli sun belki alacak olan olur. Neyse, amacım araba da bir tablet üzerinden multimedya deneyimi oluşturmak. O yüzden LTE li bir tablet arayışındayım.
S7 FE ile Matepad 11 arasında kaldım. Huawe'nin google hizmetlerinin olmaması gerçekten çok uğraştırıcı olacağını düşünüyorum.
-
Hocam tab s7 nın kalemleri ile uyumlu mu acaba tab s8.
Benimde düştü bi iki defa kalem kırılcak diye korkuyorum. Yedek olsun diye alıcam ama hiç tab s8 in kalemi yok.genelde 7 nın var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X