Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
46
Favori
58.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teknik servis kullanıcı hatası dedi 95 tlye 2 tane uç sattılar. İşin garibi bu uçları samsungun kendisi mağazada da internette de satmıyor.

• Procreate gibi bir yazılım olsaydı keşke. Alternatif önerileriniz nelerdir? Clip Studio iyi gibi ama aylık ücret vermek istemiyorum. Infinite Painter kullanıyorum şuan.

• TheProNightly kullanıcısına yanıt

concepts ve picsart çok iyi programlar.. her ikiside ücretli.

• Yakında getireceğim ürünler

Bildiğim kadarıyla Türkiye'de bu ürünlerin satışı yok

Galaxy Tab S8 Ultra 512GB (Wi-Fi) 16 GB Ram

Galaxy Tab S8+ 512GB (Wi-Fi) 16 GB Ram

Sizce taliplisi olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsilver -- 1 Şubat 2023; 10:34:29 >
  • Kampanya mı bitti yoksa ürünlere zam mı geldi? Dün 18-19 bin bandına satılan s8 ultra 23 bin olmuş. Bir teknoloji markette inceleyip alma hayalim vardı ama bu paralar verilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrsilver M kullanıcısına yanıt

Hiç o toplara girmeyin hocam Samsung tabletler satılmıyor. Türkiye'de de Apple gibi vergilendirilmediği için iPad'in yarı fiyatına satılıyor. Satmak için alırsanız büyük zarar edersiniz.

• Erdem Arslan E kullanıcısına yanıt

Apple gibi vergilendirilmediği için ne demek anlayamadım?

her markanın vergilendirilme şekli farklı mı?

• mrsilver M kullanıcısına yanıt

Sanırım hatalı bilgi verdim. Pahalı olmasının sebebi Apple'ın kuru yüksek hesaplaması. USA sitesinden kontrol ettim. S8 ultra 700 dolar iPad pro 12.9 256gb 900 dolar. Türkiye fiyatları 23 bin ve 31 bin. Daha dün 18 bine satılıyordu bu arada. Lansmanda 14-15k bandına alan arkadaşlar hayatlarının alışverişini yapmışlar. Kıskandım doğrusu. Şuan s8 ultra 256gb 18 bin lira 956 dolara farklı sitelede satılıyor. Alıp satmayı düşünüyorsanız bunu göz önünde bulundurunuz.

• Düz Tab S8 için Spigen kılıf arayanlar varsa ilanıma bakabilir. Bu mesajı lütfen cevaplamayın. İkinci el konusuna veya özel mesajla düşüncelerinizi yazabilirsiniz(Bu konunun altında daha fazla kirlilik olamaması açısından🙂) Satıldıktan sonra bu mesaj imha edilecektir😀.

https://forum.donanimhaber.com/spigen-samsung-galaxy-tab-s7-s8-kilif-rugged-armor-pro-black-black-acs01604--155014172

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 4 Şubat 2023; 0:27:47 >
  • Tab s8+ aldim yorumlari okudum kimse ekran koruyucu kullanmiyor sanirim ? Kullanan var mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S8 ultrada cam kullaniyorum. Bu arada kilif almak isteyen varsa yaninda verilen orjinal kilifi kutusunda uygun fiyata satabilirim. Ilgilenen olursa yazsin teklifini :)

• Plus modelinde 0 dan sarj suresini 3 farkli sarj aleti ile denedim

25w destekli , 67w destekli ve 5w destekli hepsinde 2 saat 50 dk sure verdi sizde durum nasil ? Neden hepsinde ayni sure cikiyor

• Josephanzel J kullanıcısına yanıt

Pil ve cihaz bakım - Pil - Diğer Pil Ayarlarından hızlı şarj seçeneği aktif mi

• inventive kullanıcısına yanıt
    Evet sizin ne kadar surede sarj oluyor

• Josephanzel J kullanıcısına yanıt

Hiç ölçüm yapmadım genelde o ayar kapalı şarj ediyorum pile en az zarar vermek adına

• inventive kullanıcısına yanıt
    Sadece sure ne kadar veriyor sarji bitince dener misiniz

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.