Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın. Bir sıkıntı yaşamazsınız inşallah. |
SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (22. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam.
-
İps ekranların maalesef bu sorunu var, ben koyu moda aldım öyle kullanıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değişime göndermeye gerek yok mu? Tab S8 incelemelerde sarı renk sorunu yok. Basına temiz gönder, bize dandikleri kakala. Koskoca teknoloji devine yakışmıyor. Yurt dışında 2 kere değişime gönderip 3 kere değişime gönderip hepsi yine sarı renk problemi çıkan var. Servise gönderme konusunda kararsızım. Birde Screen Balance diye bir uygulama buldum. Bir ara bakacağım. Ne XDA kaldı ne de Reddit her yeri talan ettim.quote:
Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş
İps ekranların maalesef bu sorunu var, ben koyu moda aldım öyle kullanıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen teknosa ve media marktlarda benim tablet ile teşhirdekini karşılaştırdım benim tablette sarılık var, samsung elemanına gösteriyorum sözde benim cihaz yurtdışıymış üretim farkı varmış. İçimden yaw he he dedim
Sen koca bir cilginsin teşekkürler dostum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Servis konusunda vukuatı olmayan firma yok. Hepsi çöp servis, çok övülen Apple bile kronik boya dökülmesinde çamura yatıyor. Huawei panel konusunda ışık sızmasında aynı şekil, AOC monitör sorunlu monitöre oyuncu monitörü görüş açısında değil diye arkasında durmadı.quote:
Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş
Geçen teknosa ve media marktlarda benim tablet ile teşhirdekini karşılaştırdım benim tablette sarılık var, samsung elemanına gösteriyorum sözde benim cihaz yurtdışıymış üretim farkı varmış. İçimden yaw he he dedim
Bütün firmalar mağdur etme peşinde, işimiz yoksa thh veya mahkeme uğraşıp durmak zorunda kalıyoruz.
Benim laptop alma sevdasından bunun yüzünden vazgeçtim. 3’de 3 yaptım. MSI, Asus, Hp 3 farklı marka modelde coil while, ışık sızması vs. derken bezdim. Windowsu bıraktım kurtuldum. Laptoplar iade oldu ama o firmalarda da sorun olur. Asusun servis konusunda çok sıkıntılı olduğunu biliyorum.
Hepsi aynı tuvaletin laciverti, paramızla rezil oluyoruz. 2 yıl garanti olacağına yurtdışı gibi 1 yıl olsun. Düzgün olsun. Sorun yaşamayalım. Nerdeee.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim
tab8 e de bi türlü gelemedi güncelleme
yeni güncellemenin pil performansı daha iyi sanki.
Merhaba arkadaşlar
S8+ ve S8 Ultra larda LTE - 5G özellikli model Türkiye de satılmıyor mu?
Yurtdışından getirtip data kartı takıp kullanabiliyormuyuz? Hiç deneyimleyen oldu mu?
-
Satilmiyor. S7fe'nin yazin vardi lte versiyonu simdi kaldi mi acikcasi bilmiyorum.
S8 serisinin sim kartlı modelleri gelmedi, gelmeyecekde. Bende s8 5G var yasal kayıtlı ve telefon özellikli, piyasaya çıkmadan önce test cihazı olarak getirilmiş (testten kastım mağazalarda standda olan demo cihaz değil, operatör vs test için)
Arkadaşlar son gelen Android 13 güncellemesinden memnunmusunuz? Performans ve şarj yönden bir sorun var mı?
-
Bu sarı ekran sorunu nedir arkadaşlar nasıl anlaşılır
https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/galaxy-tab-s7-book-cover-mystic-navy-ef-bt870pnegww//
Bu orjinal kılıfı alıp kullanan varmı acaba? Varsa memnunmusunuz
-
Ben herhangi bir sorun yaşamıyorum, memnunum güncellemeden.
Hocam bu tarz kılıfları tavsiye etmem. Tabletin kenarlarını iyi kapatmıyor. Koruma yönden zayıf bir kılıf.
-
Zaten normalde bu tarz mıknatıslı kılıf sevmiyorum ama şuana kadar istediğim tarz bir kılıf bulamadım. Ben kılıfı sürekli kullanmayı sevmiyorum. O yüzden sürekli rahat şekilde takıp çıkarılabilecek bir kılıf olması lazım. Denediğim iade ettiğim bir kaç kılıf oldu sevemedim. Tableti kabalaştırmaması lazım. Evde çok takmasamda olur. Dışarıda yanımda taşıyabileceğim ekranı ve arkası vs çizilmesin diye bir önceliğim var şuan. Fiyatı yinede yüksek gelsede şuan indirimde görünce hiç yoktansa vöyle bişiy alıp idareten kullanayım dedim ama hala kararsızım.😁
Acaba yurtdışından getirip imei kaydı yaptırıp kullanılabilir mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X