Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
46
Favori
58.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5. Kattan atsam bişey olmayacak gibi duruyor 😀

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

Aman hocam siz gine de dikkat edin. Bende de buna benzer kapaksız kılıf var. Amazon'dan sipariş ettiğim Kapaklı kılıf gelene kadar kullanacam. Bu kılıflar ufak tefek yere düşmelere karşı koruma amaçlı üretilmiş. Hocam merdiven filan çıkarken tableti elinizde taşımayın. Çanta da taşıyın, daaha korunaklı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tablerde tema olmuyor mu? Bulamadım Samsung'un tema uygulamasını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 29 Kasım 2022; 18:39:43 >
  • kaan1840 kullanıcısına yanıt

Nova launcher tavsiye ederim

• recooz R kullanıcısına yanıt

Hocam duvar kağıdını nerden indirecez? Samsung'un telefonda yer alan 3-4 tane duvar kağıdından başka duvar kağıdı yok mu? Bu arada dediğiniz Launcher'i nerden bulacaz? Şuan One UI Launcher'i var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 27 Kasım 2022; 16:59:56 >

Oluyor. Şu linki tabletten aç. Çıkan uygulamayı indir. İçinde çeşitli araçlar var. İhtiyacına göre kurarsın.

https://galaxystore.samsung.com/detail/com.samsung.android.goodlock?session_id=W_ea99f34ddce27131ab612bbc124e18ce

Tab S7 Android 10 ile çıktı. 3~4 gün önce Android 13 aldı. Hâlâ aynı duvar kağıtları var😀. Sizde de aynı duvar kağıtları mı var?

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]
    Tabi hocam dikkatliyiz. Onde cam korumada var. Gerisi Allaha kalmis 😀

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

Temperli cam mı var, yoksa Nano mu?

Temperli hocam. İlk aldigim zaman 100 tl bulunca TR de hemen alip uyguladim. Biraz kenarlarda 1 2 goze takilan yer oldu ama memnunum.

• SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]
    yakında bize de gelir

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt

Acelesi yok hocam. Android 12 One UI 4.1.1 sürümüde güzel.

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt
    Ben iki haftadır geçtim android 13'e 😃

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

Siz nasıl geçtiniz hocam? Nasıl iyi mi Android 13? Bir sorun, sıkıntı var mı?

Benim cihaz sim kartlı 5g li model.. bir sorun sıkıntı görmedim

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

tab s8 ultranın da şarjı öyle beklediğim kadar iyi değil.. 9 saat civarı ekran süresi alıyorum.

ipad pro m1'de de 8 saat civarı ekran süresi alıyorum..

parlaklıklar orta seviyede..

macbook air m1'de 16 saat'e kadar ekran süresi alabiliyorum aynı kullanımda.

tabi biraz elmayla armutu kıyaslamak gibi oluyor ama sonuçta kullanım senaryosu aynı.

• m1 li ipad pro yu s8 ultra ile karşılaştırmak doğru olabilir ama m1 li macbook air i karşılaştırmak doğru olmaz. biri dokunmatik ekranlı ve kalemli bir tablet diğeri ise sadece bir dizüstü pc ve daha büyük batarya koymak için daha müsait bir platform. kişisel görüşüm tab s8 ultra ekran kalitesi olsun verdiği piremium his olsun inceliği olsun efsane bir cihaz olmuş.

Hocam, Tab S8 Ultra da kullanışsız bir tablet bence. Ekranı çok büyük, fiyatı çok pahalı. Bence en ideali Tab S8 Plus. Tab S8 Ultra fiyatına çıkıyorsan o fiyata 256GB lık İpad Air 5 almak daha mantıklı.

bende daha önce tab s7 plus vardı ve mobil anlamda ekran olarak ideal sayılır. ancak tab s8 ultra kesinlikle kullanım senoryolarınıza uydurabilirseniz özellikle içerik tüketimi konusunda rakipsiz bir cihaz.

apple bambaşka bir dünya ve en azından şimdilik bana hitap etmiyor ve gb farkları arasında bile saçma fiyat farkları oluyor, ve kesinlikle tab s8 ultra ile air lar aynı klasmanda değil.

bu arada bir tablete ipad te olsa 20000 tl vermek sıradan vatandaş için çok gereksiz. s8 ultra bana 14500 civarına geldi kampanyalarla.

hangi kampanyalar?

Orası öyle hocam. Tab S8 Plus modelini 13.769 TL'ye aldım. Bu paraya İpad Air 5'in 64 GB lık modeli vardı. 64 GB lık model, uzun vadede yetersiz olur diye Tab S8 Plus'ta karar kıldım. Air 5'in 256 GB lık modelini alsan, onun fiyatıda 17.000 TL'den başlıyor, ayrıca kullanım amacı olarak bana hitap etmiyordu.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.