Hocam bende bu kılıfı sipariş ettim. Dün geldi. Şuan kullanıyorum. https://www.hepsiburada.com/microcase-samsung-tab-s8-plus-t800-12-4-inch-standli-silikon-kilif-siyah-p-hbcv00001x134a Ayrıca bu kılıfı Amozon'dan sipariş ettim. Oda kargoya verilmiş. Yurt dışı üzerinden geliyor. Bakalım kaç güne gelecek. amazon DUX DUCIS Samsung Galaxy Tab S8 Plus / S7 Plus / S7 FE 12.4 inç için kılıf, ltra Slim Cover koruyucu kılıf, TPU ultra hafif kapaklı kılıf, S Pen tutuculu, Galaxy Tab S8+ / S7+ / S7 FE için, siyah https://www.amazon.com.tr/Samsung-DUX-DUCIS-Koruyucu-Tutuculu/dp/B08F4RMBBN/ref=sr_1_5?crid=KZ7VRS2O3476&keywords=samsung%2Btab%2Bs8%2Bplus%2Bk%C4%B1l%C4%B1f%C4%B1&qid=1668873457&qu=eyJxc2MiOiIzLjc2IiwicXNhIjoiMS41NiIsInFzcCI6IjEuMDAifQ%3D%3D&sprefix=Samsung%2BTab%2BS8%2BPlus%2Caps%2C116&sr=8-5&th=1< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 23 Kasım 2022; 12:10:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (19. sayfa)
-
-
Spigenin kılıfları her zaman daha kaba oluyor ama karşılığında daha iyi koruyor aleti. Artık geldiğinde bakacağız. Bu arada sizin aldığınız kılıf Türkiye fiyatına göre iyi ama kapağı yok. Ben özellikle kapaklı kılıf tercih ettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence ne olursa olsun microcase o fiyatı etmez. Ama Türkiyede doğru dürüst kılıf yok. Amazonda satılan kılıfı ben beğendim. Spigen olmasaydı ben de o ya da ona benzer yurtdışı satıcılı ürünlerden birini alacaktım
Kapak elde tutarken beni rahatsız ediyor açıkçası. Onun yerine dışarı çıkarken Samsung kılıf+el çantası kurgusuyla kullanmak niyetindeyim. Ayrıca aşağıdaki kılıfta kapaklı olarak seçeneklerinizde bulunabilir. Gerçi kenarları korumuyor.
amazonTiMOVO Case for Galaxy Tab S7 FE 12.4" 2021 (SM-T730/T736) & Galaxy Tab S7 Plus 12.4" 2020 (SM-T970/T975/T976) Tablet, Slim Lightweight Magnetic Cover Case with Auto Sleep/Wake, Blackhttps://www.amazon.com.tr/TiMOVO-SM-T730-SM-T970-Lightweight-Magnetic/dp/B08W53BXRH -
Hocam müsait olduğum zaman kılıfın tableti takılmış hali ile fotoğrafını çekip atarım.
Hocam Spigen kılıfı bende gördüm heralde ama fiyatından dolayı dikkatimi çok çekmedi.
Hocam Microcase'nin kılıfı kapaklı değil ama güzel aslında. Kılıfın kenarları bombeli olduğu için tableti çok iyi koruyor. Sipigen'den aşağı kalır yanı yok yani. Tek eksiği kapaklı değil ama kapaklı olmadığı için kılıfın ekrana gelen kenar kısmını bombeli yapmışlar. O yüzden sadece tabletin kasasını ve kenarlarını değil, ekranın kenar kısımlarını da iyi koruyor. Tek beğenmediğim yanı, kılıfın zor takılıp, çıkarılması. Bunun sebebide daha önce dediğim gibi ekranın kenarlarını da korusun diye kılıfı çıkıntılı tasarlamışlar. Ondan kaynaklanıyor. Zaten hocam ben bu kılıfı Amazon'da ki sipariş ettiğim kılıf gelene kadar kullanayım diye sipariş ettim. Tablet, Kılıfsız kalmasın diye.
Hocam bu arada dediğiniz gibi Türkiye'de doğru dürüst kılıf yok. Sadece bizim tablete özel bir durum değil. İpad Air 5'e baktım. Ona da doğru dürüst direk Türkiye üzerinden satılan kılıf yok. Direk Türkiye üzerinden satılanlarda çok pahalı. Amazon'dan satılan Yurt dışından gelen kılıflar var. Bu durum sadece tabletlere özgü. Telefonlarda öyle değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam attığınız linkte ki kılıfı alacağınıza bu kılıfı alın. Sipariş ettim, daha kılıf gelmedi. Gelince fotoğraf çekip, deneyimlerimi paylaşırım ama bu kılıf daha kullanışlı duruyor.
amazonDUX DUCIS Samsung Galaxy Tab S8 Plus / S7 Plus / S7 FE 12.4 inç için kılıf, ltra Slim Cover koruyucu kılıf, TPU ultra hafif kapaklı kılıf, S Pen tutuculu, Galaxy Tab S8+ / S7+ / S7 FE için, siyahhttps://www.amazon.com.tr/Samsung-DUX-DUCIS-Koruyucu-Tutuculu/dp/B08F4RMBBN/ref=sr_1_5?crid=KZ7VRS2O3476&keywords=samsung%2Btab%2Bs8%2Bplus%2Bk%C4%B1l%C4%B1f%C4%B1&qid=1668873457&qu=eyJxc2MiOiIzLjc2IiwicXNhIjoiMS41NiIsInFzcCI6IjEuMDAifQ%3D%3D&sprefix=Samsung%2BTab%2BS8%2BPlus%2Caps%2C116&sr=8-5&th=1
Gun icerisinde gordum ama simdi onceki sayfaya donemedigim icin alinti yapamadim. Samsung orjinal cover kilif gayet guzel. Ben s8 ultrada kullaniyorum. Miknatista ne sorun var anlamadim ama ben bazen axarken zorlaniyorum. Iki negatif yanindan biri on kapak yok, ikincisi dik pozisyon icin tasarlanmamis.
Arti 3 tarafin cercevesi korunaksiz kaliyor.. ben zirh koruma aldim ultraya ve cam ekran koruyucu muhtemelen sifir sikinti cikar ama maalesef kaba
-
Yapabilirsiniz
Teşekkür ederim hocam. Sormak istedim, belki güncelleme sıkıntılı. Cihazın performansını düşürüyor. Üretici firmalar, yazılım ile planlı eskitme yapıyor.
Type c hub tavsiyesi ve ekran koruyucu tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?
Tab s8i önerir misiniz üniversite öğrencisiyim not tutma amacıyla kullanacağım. ekran konusunda şüphem var sadece
Nasıl bir şüphe?
Hocam ekranı bildiğiniz gibi tft bu yüzden endişelerim var
Hocam Tab s8 Plus alın. Ekranı Super Amoled. Bütçeniz yetiyorsa tabii.
-
Bu kilifin kalem koyma yerine dikkat etmek lazım, ben seni ucunu kırmıştım
Bu kılıfı mı diyorsunuz?
amazonDUX DUCIS Samsung Galaxy Tab S8 Plus / S7 Plus / S7 FE 12.4 inç için kılıf, ltra Slim Cover koruyucu kılıf, TPU ultra hafif kapaklı kılıf, S Pen tutuculu, Galaxy Tab S8+ / S7+ / S7 FE için, siyahhttps://www.amazon.com.tr/Samsung-DUX-DUCIS-Koruyucu-Tutuculu/dp/B08F4RMBBN/ref=sr_1_5?crid=KZ7VRS2O3476&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR -
Evet
Teşekkür ederim hocam. Daha gelmedi kılıf, başka bir kılıf kullanıyorum. Kalemi zaten 1 kere yere düşürdüm. Kaleme bir şey olmamış, çizik bile yok. Pek kullanmadığım için tabletin kutusuna koydum. Kutu da duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 27 Kasım 2022; 0:52:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X