haftasonu internet sitesinde vardi |
SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
Promosyon kodu ile 17.000tl, avantajix ile 13.600 tl oluyor. Kampanyayı kullanan oldu mu? Bu fiyata kaçmaz herhalde
www.avantajix.comAvantajix’ten Samsung avantajları - En avantajlı Samsung fırsat, indirim ve kampanyalarıhttps://www.avantajix.com/tr/samsung -
benzer kampanya hopi içinde var %13 paracık veriyor
-
Evet ama onda paracık veriyor
-
paracık konusunda tecrübem ve bilgim yok lakin yakıt alımına müsade ediyorsa bile para iade ediyor gibi düşünülebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recooz -- 16 Kasım 2022; 16:32:37 > -
Hocam aldınız mı acaba iade veriyor mu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsungun sitesinde tab s8 plus 14.500 e geliyor. Alınır mi acaba ? Tablet ihtiyacım yok ama dizi film izlemek için almayı düşünüyorum fiyatı düştüğü için.
Selam hocam henüz almadım, bu ay içerisinde bir tablet almayı planlıyorum.
-
fiyatlar biraz daha düşer umarım. fırsat yakalarsam s8 ultrayı almayı düşünüyorum
-
-
Benim S8 5G tablete Android 13 güncellemesi geldi 😃
Forumdan bir arkadaş Samsung S8 Plus,İpad Air 5 ve Xiaomi Mi 5 Pad arasında kalmış. Kendisiyle konuştuk ama buraya paylaşmamış bi yardımcı olalım arkadaşa en son şu düşüncede
@kaan1840quote:
"Hocam şimdi düşümdümde, 15 bin TL'ye çıkıp, Samsung S8 Plus almaktansa, İpad Air 5 almak daha mantıklı değil mi? Abimde diyor: "Ya Xiaomi Mi 5 Pad alalım. Ya da o paraya S8 Plus alacağımıza İpad alalım."
Bir yanda da şöyle düşünüyorum. İpad'ın işletim sisteminden dolayı kısıtlı bir kullanım sunuyor. Android gibi her istediğini yapamıyorsun. Misal aradığım uygulamada da İos'ta yok heralde. Moon Reader adlı bir kitap okuma uygulaması kullanıyorum. İos'ta yok heralde bu uygulama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ****GhOsT**** -- 19 Kasım 2022; 10:29:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam. Bu indirimi sabah gördüm. Vatan bilgisayardan Samsung Tab S8 Plus'u aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 19 Kasım 2022; 11:35:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
media marktSAMSUNG Galaxy Tab S8 Ultra Tablet Koyu Grihttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-galaxy-tab-s8-ultra-tablet-koyu-gri-1220318.html
14.999 TL ye geliyor 6 ay peşin fiyatına taksitle.Ara ara stoklara giriyor takip edin. 1.000 TL düşüyor ödeme sayfasında.
-
S8 PLUS modeli de 13.450 ye geliyor. Hangisini almak mantıklı ? Bu ultra çok büyük gelir diye düşünüyorum.
-
Hocam teknoloji mağazasında inceleyin. Ona göre karar veriniz. S8 Ultra büyük gelir diyorsanız, S8 Plus alın.
-
Hocam genelde Pc de 3. ekran olarak ve yatarken dizi film izlemeye kullanmak için alıyorum. Ultra'nın elimde tepsi gibi durmasından çekindim. Hem de genel olarak tablet ihtiyacım olmadığı için çok para da vermek istemiyorum.
Size sormak istediğim, bu plus modeli hız, uzun ömürlük ve donanım olarak alınır mı aslında ?
-
Hocam bende bügün Tab s8 Plus modelini aldım. Tableti yeni aldığım için uzun deneyime sahip değilim ama şunu söyleyim, S8 Plus ile S8 Ultra'da aynı işlemci var. Ultra'nın tek farkı, ekranı daha büyük ve hafızası 256 GB. Hocam kullanım amacına göre değişkenlik gösterir ama boyut olarak S8 Plus'ta yeterli olur diye düşünüyorum. Hocam en iyisi bugün imkanınız varsa, AVM'de S8 Plus ile Ultra'yı inceleyin, canlı olarak karar verip, Vatan Bilgisayar'dan satın alınız. Vatan bilgisayarda %10 indirim var zaten. Birde Ziraat Bankasının Bankkart'ını kullanıyorsanız, Bankkart uygulamasından Vatan Bilgisayar'ın kampanyasına katılırsanız 500 TL indirim oluyor. Ayrıca peşin fiyata 9 taksit yapıyor.
Hocam benim fikrimi sorarsanız, S8 Plus yeterli olur bence. Araştırın hocam, kendiniz karar verin hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 19 Kasım 2022; 15:57:35 > -
Anladım hocam. Amazonda 13.750 . Amazon güvencesi kafamı karıştırdı. Ama medimarkta da 250 tl puan falan var. İkisi arasında kaldım açıkcası.
-
Hocam, amazon yeni kampanya başlatmış. Sabah yoktu. Amazon'un direk kendisi de satıyor. Amazon'dan da alabilirsiniz, Hiç sıkıntı çıkmaz. Kupon filan var dediniz, fiyat yönden hangisi uygun oluyorsa ordan alınız. Ama Amozon'da üzmez sizi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X