11 inç telefon 😄 Harika 😄 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
Merhabalar hocam ben tablette klavye kullanmam dusuncesiyle linkini attigim book cover klavyesizi i aldim amazondan ama sonra samsung dexi biraz kurcaladiktan sonra logitech m720 mouse ve k380 bluetooth klavyeyi aldim dex icin kesinlikle klavye mouse gerekliymis tableti laptop gibi kullaniyorum biryandan klavye mousde cokli cihaz destegi var 2sn de laptopa geciyorum gerektiginde. Cihazda tek begenmedigim nokta spenin ucu cok yumusak zamanla yipranir gibi umarim orjinal uclarini temin edebiliriz cok fazla not aldigim icin speni cokca kullaniyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S8 Plus'a 4.1.1 güncellemesi geldi. Android 12L..
Çok fazla değişiklik ve özellik geliyor. Yaklaşık 2.5 GB..
Samsung Galaxy tab s8 plus için klavyeli ve touchpad li sağlam bir kılıf arıyorum. orjinali hariç yok oğlu yok. Var mı tavsiye edebilecek birileri?
Maalesef yok çünkü ipad kadar tercih edilmediği için aksesuar firmaları üretmeye pek yanaşmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tab s8+ için masa üstünde tableti dik olarak kullanabileceğim bir tablet tutucu arıyorum böyle bir ürün bilen varmi
Maalesef o da yok
Orijinal Protective Standing Cover kullanıyorum. Yatay da kullanılıyor, dikey de.. Ama dikeyde açı ayarlama gibi bir durum yok neredeyse tam dik duruyor..
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01ISL5TLC/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Bunu tab s7 ile kullanıyorum. İşinizi görmez mi? Hani tam dik değil ama farkı anlaşılmaz gibi😀. 80~85 derece diyeyim. Tam dik yapınca hafif vurunca arkaya doğru düşüyor. Ayağı bir tık açınca normal kullanılıyor.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B086DFVX57/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
Şu da yükseklik ayarlısı ama bunu kullanmadım.
-
hocam tam dik olmasina gerek ama tableti dikey olarak yerlestiricem standa s8+ buyuk biraz bu attiginiz urunu gordum ama s8+ dikey olarak tasir mi bilemedim
S7'de durum bu. Bence 8+ da taşır ama kesin bir şey diyemeyeceğim. Amazon iade konusunda sıkıntı çıkarmıyor hocam. Alıp deneyip memnun kalmazsanız iade edebilirsiniz.
tab s8 ultra'yı son 3 ayda sıfır olarak en düşük kaça alan var acaba? vatanda 16.299'a düşmüş sizce alınır mı? daha da düşer mi?
-
Hiç düşünme al, sarı sitede bile 17.000 den aşağı yazan yok. Birde amazon almanyadan burada neredeyse 2500 tl ye satılan protective standing kılıfı da al yoluna devam et
ama daha ipad pro m1'i satamadım :)
satmadan almış olacak eğer alırsam.
-
Ek hesap vs filan varsa onu kullan ya da kredi vs çek o fiyata daha bulamazsın 😃
Şu makinanın hakettiği ilgiyi görmemesi çok üzüyor. Acayip memnunum.
Merhabalar Samsun s7fe tablet aldım ama bölümde aktif konu pek yok sadece bu konu biraz canlı o yüzden buraya sormak istedim. Tablette yüklü olan office word pdf gibi uygulamalar için ücretli abonelik istiyor ben sadece basit temel özelliklerini kullanırım android telefonlarda ücretiz kullanılıyorken tablette neden böyle ek olarak hangi programı tavsiye edersiniz
Google ın office uygulamaları ücretsiz ve fazlasıyla iş görür. daha da fazlası lazım olursa opera browser yükle ve masaüstü modu ile kullan. Google hesabın ile Google ın uygulamalarını profesyonel e yakın ücretsiz kulanabilirsin.
-
Ben daha çok memnumum 5g'li telefon özellikli yasal kayıtlı tab s8 bir daha nerde bulacam 😀
hocam vatan internet sitesi mi mağaza mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X