< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (15. sayfa)
-
-
Dostlar Samsung Galaxy tab s7 plus daha kaç yıl güncelleme alır ? Sizce kendi şehrimden 2 aylık Samsung Galaxy tab s7+ mı alayım yoksa başka şehirden tab S8+ mı alayım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eğer bütçen el veriyorsa elbette S8+ alman daha mantıklı olacaktır, S7 serisi kaç sene güncelleme alacak pek fikrim yok ama S8 serisinin daha çok alacağı kesin
-
Teşekkürler. Alacağım cihazın garantisini sorguladım cihazınız için aktivasyon yapılmamıştır. Garanti bilgileriniz aktivasyon sonrası görüntüleyebilirsiniz yazıyor. Bu tam olarak ne oluyor yani bu aktivasyon işini nasıl yapabilirim
Ne söylesem yalan olur hiçbir fikrim yok 🤷🏽♂️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S8 ultra için klavyeli kılıf bedavadan biraz pahalı bir fiyata listelenmeye başlamış.
nerdeyse bu fiyata yakın tab8 imi almıştım... lansmanda
Merhabalar tab s8+ satin aldim kilif olarak amazon yurt disindan book cover 782 tl ye geliyor hersey dahil ayni urun tr de 2-2,5k civari kullanan var mi pek korunakli durmuyor ama orjinal urun bu fiyata deger mi sizce ?
www.amazon.com.trAmazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/dp/B09273XTR1/ref=cm_sw_r_apan_i_7CVT3JN9NJDGGVZNSNQA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 19 Ekim 2022; 17:19:33 >
Bu fiyatı ediyor malum piyasa koşullarında, dolar fiyatıyla.. Hele ki TR fiyatını düşününce..
Kullanıyorum, güzel, herhangi bir sorun yok, ama kenarlar tabiki korunaksız, olurda düşme durumunda köşeler darbe alabilir.
Ben yine Amazondan aşağıdakini de sipariş verdim, dönüşümlü kullanacağım..
Samsung Galaxy Tab S8+ için koruyucu stand kapağı EF-RX800 : Amazon.com.tr: Elektronik
Bu arada aşağıdaki ürün de kapaklı kılıfın çakması ama daha önce S7 için aynı markayı aldım, bu da neredeyse aynı kılıf, sadece mıknatısları orjinali kadar güçlü değil..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 19 Ekim 2022; 18:38:26 > -
Konuyu baltalamak ya da saçmalamak için söylemiyorum ama...
MatePad 11 ile bedava gelen bir aksesuarı görünce biraz yutkundum.
Genel işlevi aynı. Farklılık varsa lütfen belirtin. Kılıfın içinde batarya falan mı var? Altın kaplama mı? Mekanik mi?
-
piyasada tutunma cabası
Ben de s8+ kullaniyorum. Kilif olarak cok aradim ama hem kendinden klavyeli hem touchpad li tek orijinal model s7+ in. S8+ in ise yaklasik 5000 tl ve touchpad yok. Bunun uzerine kalemi acikta birakmayip iyi koruyacak bir kilif baktim ve sansima amazonda spigen denk geldi. Cok memnumum, suan stokta yok ama belki baska yerden bulunur. Ben aldigimda gecen ay 544 tl idi. Ikinci el de ince bt sarjli klavye aldim 100 tl e.
Spigen Samsung Galaxy Tab S7 Plus Kılıf Rugged Armor Pro Black - ACS01607 https://www.amazon.com.tr/dp/B08CY9WDH6?ref_=cm_sw_r_apann_dp_C22DB5Z0E1KNC50EG08G
Herkese merhabalar.
Apple iPad Air 5 aldim uygulama kısıtlaması nedeniyle sattım.
Kağıt üzerinde herşey güzel 8gb ram-m1 işlemci gücü 10.750 aldım ama ios Android kadar özgür değil.
10.000-12.000-13.000 bandında hangi Tabletler var.
16.000-18.000 veremem... Laptop 💻 alırım güzel..
Tab S8 Ultra standlı kılıfımı satıyorum arkadaşlar. İlgilenenler ilana buradan ulaşabilir;https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-aksesuarlar-samsung-galaxy-tab-s8-ultra-duxweel-premium-standli-kilif-1059191619/detay
İpad pro kısıtlamalarından dolayı tab s8 5g modeline geçtim. Tanıdığım bir telefoncuda sim kartlı buldum yurt dışı ama imei sorgulayınca ithalat yolu ile kaydedilen imei olarak görünüyor modelde doğru nerden nasıl kayıt yapılmış çok enteresan geldi bana.. yanlız bir sorun var en son 1 aralık 2021 de güncelleme almış, yazılım güncel diyor
Ben çok emin olamadım o tabletten, S8'in tanıtılması bile 2022 Şubat. 2021 Aralık'ta nasıl güncelleme almış olabilir ki?
-
Sorun çözüldü, cihazda ki sürüm test sürümü ve aldığım cihazda sanırım türkiyede operatörlere yada samsunga gönderilen test cihazı...
İyi bari bir an aklıma kötü kötü şeyler geldi Hayırlı olsun bu arada :)
-
Yazılım sürümü X706BXXU0AUL1 oysa cihaz piyasaya çıktığında ki sürüm X706BXXU1AVC5, bu arada telefon özelliği aktif arasan bulamazsın böyle cihazı 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X