Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
46
Favori
58.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabi ki kullanılır ama işte 3 takvim yılı boyunca adınıza kayıtlı hatlardan başka hatlarda çalışmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S8 i birden çok S pen veya akıllı kalem ile kullanan var mı?

• Merhaba. S8 ultra kullanıcısıyım. En altta duran (3 çizgi yuvarlak ve aşağı) arka planda çalışan programları görmemize yarayan menüyü yukarıya nasıl taşıyabilirim? WiFi veyahut şarj göstergelerinin olduğu yakın bir yere mesela.

• Aydolan kullanıcısına yanıt
    Spen pro ve bazen s22 ultranin kalemiyle kullaniyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tab8 ultra da Disney plus neden tam ekran olmuyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tab S8 Ultra'ya Aralık ayı güvenlik güncellemesi geldi.

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]
  • Arkadaşlar bu tableti almayı planlıyorum. Sizce yeni modeli beklemeli miyim ? Yeni model açıklanınca fiyat düşer mi acaba.. Birde en uygun nereden alabilirim.. tavsiyelerinizi bekliyorum.

• MaDJeRo kullanıcısına yanıt

Hocam yeni model bu sene çıkmayacak diyorlar.

merhaba. ara sıra vatan indirim yapıyor takip edip alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, tab s8+ x800 alarak aranıza katıldım.

birkaç şey merak ediyorum. benim aldığım renk koyu ama açık olan ile arasında baya fiyat farkı vardı. (yaklaşık 500 tl, bu sadece renk farkı mı?)

adaptör çıkmıyormuş. huawei matepad 10.4 şarj adaptörü ve kablosu ile şarj etsem olur mu? yoksa illa kendi kablosunu kullanıp yeni bir adaptör mü almalıyım? (gelen kablo ucu bendeki şarj adaptörlerine uymuyor maalesef)

kılıf, ekran jelatini vb aksesuar önerilerinize açığım. teşekkürler şimdiden.

• petenka pokrovski P kullanıcısına yanıt

Kılıf olarak bunu öneririm hocam. Yurt dışından geliyor.

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]amazon
    DUX DUCIS Samsung Galaxy Tab S8 Plus / S7 Plus / S7 FE 12.4 inç için kılıf, ltra Slim Cover koruyucu kılıf, TPU ultra hafif kapaklı kılıf, S Pen tutuculu, Galaxy Tab S8+ / S7+ / S7 FE için, siyah
    https://www.amazon.com.tr/Samsung-DUX-DUCIS-Koruyucu-Tutuculu/dp/B08F4RMBBN/ref=sr_1_5?crid=KZ7VRS2O3476&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR

• kaan1840 kullanıcısına yanıt

sipariş ettim hocam teşekkür ederim. şarj konusunda bir fikriniz var mıdır? sadece bir ucu type c olan adaptörle şarj edilirse sorun olur mu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petenka pokrovski -- 18 Ocak 2023; 12:36:51 >
  • Arkadaşlar Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 256 gb siparişi vererek aranıza katıldım.. Uygun fiyatlı kılıf önerisi olan var mı. Klavyeli kılıf olan model 5k üstü sanırım.. Uygun tavsiye edebileceğiniz uyumlu klavye ve mouse bekliyorum ek olarak SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] 

Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olacak arkadaşlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDJeRo -- 19 Ocak 2023; 23:32:6 >

Güzel günlerde kullanın..

Kullandığım klavye;

Logitech K380

Mouse;

Logitech M590

Kendi kullandığım kılıflar; Samsung Orjinal Book Cover ve Protective Standing Cover (Türkiyede çok pahalı, ikisini de Amazon'dan y.dışı olarak aldım)

Hesaplı kılıf tavsiyem;

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14,6 inç 2022 tablet kılıfı, DUX DUCIS Ultra İnce Akıllı Deri Kılıf Kalemlik ve Otomatik Uyanma/Uyku (siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Ayrıca son olarak PC kullanıp S8, S8 Plus ve Ultra kullanan herkese bir proğram tavsiye edeyim;

SuperDisplay - Virtual Monitor - Google Play'de Uygulamalar

Bu proğramla tabletinizi USB bağlantısı aracılığıyla PC'nize ikinci monitör olarak tanımlayabilirsiniz. Normalde zaten tablet "ikinci ekran" özelliği ile direkt wireless ekran olabiliyor ama bu proğram sayesinde doğal çözünürlüğü ile 120hz, dokunmatik ve kalem destekli süper bir monitörünüz oluyor. HDMI ya da Display Port ile tamamen aynı performansı alıyorsunuz. 90 küsür lira, ama her kuruşuna değer.. Her gün kullanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 20 Ocak 2023; 1:11:42 >
  • petenka pokrovski P kullanıcısına yanıt

Hocam şarj aleti olarak bunu aldım.

• kaan1840 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vatanda 16.999 a kadar düşmüş s8 ultra..

• S pen ucu yamuldu hemen. Önerebileceğiniz uç var mı

• TheProNightly kullanıcısına yanıt

Garantiye girmiyor mu hocam?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.