Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
46
Favori
58.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Ben samsung orjinal sarj cihaziyla denedim baska sarj aletleriyle oluyor mu bilmiyorum." Hocam hani şarjdayken cihaza bakınca bataryayı kullanmıyor. Prizden güç alıyor demişsiniz. Onu diyorum.

• kaan1840 kullanıcısına yanıt
    Sarj aleti ve kablosu yeterliyse , game launcherdan game booster a girdiginde pause power delivery ayari var o gozukuyor onu etkinlestiriyorsun , oyun oynarken bataryan azalmiyor cihaz sarja bagli olsa bile ordan anlayabilirsin ayrica artmiyorda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 28 Temmuz 2023; 17:2:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • istanbul'da lansman oldu mu veya ne zaman olacak bilginiz var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozanx238 O kullanıcısına yanıt

sey bir de yazmayi unutmusum bu tabletde hucresel veri secenegi gozukmuyor bende tablet kullanmadim hic hucresel veri gerekli oluyor mu tenkyu

• ozanx238 O kullanıcısına yanıt
    Yurtdisindan LTE versiyonu alirsan olur. Tr de yoook

• lansman öncesi kayıt yapanlara

Değerli müşterimiz, Yeni Galaxy Tab S9'unuzu iyi günlerde kullanmanızı dileriz. Kaydolup ön sipariş verdiğiniz için size özel hediyemiz 65W Üçlü Güç Adaptörünüz, satın alınan ürünlerin iade süresi (15 gün) bitiminde iade edilmemiş olması halinde adresinize kargolanacaktır. Ürün kargoya teslim edildiğinde ayrıca bilgi verilecektir. İyi günler dileriz.

• suskun4449 S kullanıcısına yanıt

+1

• s8+ için biraz yağlı ama ömürlük bir kılıf

@weicell
    @suskun4449

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsserhat -- 28 Temmuz 2023; 20:47:15 >
  • S8 ultra için klavyeli ve mousepadli arıyorum

• badcrow B kullanıcısına yanıt

Gelmeyin hocam. Sipariş almıyorlar henüz, bugün fold ve flip lansman günüymüş. 4-5 ağustos gibi sevk yapıldıktan sonra ancak sipariş alırız dediler.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

bende sizden sonra telefon actım daha sevk edilmediğini ve fiyatının belli olmadıgını söylediler e dedim cumartesi özel fiyat ve hediyeler havada uçuşucaktı kusura bakmayın beyfendi yine klasik samsung beceriksizliği

• badcrow B kullanıcısına yanıt

Birde muhtemelen tekrar lansman olmaz tabletler için dediler ama kampanya olursa haber veririz dediler. Ölme eşşeğim ölme. Lansmana tablet getiremeyen firma. Öyle satmayı geçtim, görmek için bile yoktu mağazada.

• Yurtdisinda verilen hediyeleri görünce oturup ağlamak istedim bizimkiler en kötülerinden. Avusturya'da ücretsiz üst kapasiteye yükseltme, ücretsiz trackpadli klavye, ücretsiz buds 2, ücretsiz 1 yıl samsung care ve üstüne de %20 indirim veriyorlar. Hem bizdeki fiyatlardan daha ucuza geliyor hem de daha fazla hediyeye sahip oluyorlar.

• Oha çok iyiymiş. Bir de vergi iadesi kapattın mı çılgın ucuza gelir. Bilet mi baksak. Kayıt ücreti yok bir şey yok :D

Edit: Vergi iadesini de tam aldığını düşünürsek Avusturya samsung.com'dan %10 ilk alışveriş indirimi ile samsung galaxy tab s9 plus 512 gb + klavyeli kılıf + galaxy buds + 1 yıllık samsung care: bugünkü kur ile 28 bin tlye geliyor. E burda da lansman fiyatıyla buds harici 26.250 buds ile 27.750 ediyor. Fiziksel dükkanlara tablet lansmanı da olmayacağına göre. Stoklar tükenmeden almak lazım. Şarj aleti de herkese olsaydı keşke aklım kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyleykenboyle -- 29 Temmuz 2023; 19:58:51 >
  • Avusturya'da hediyeleri veriyor ama 1TB Ultra 1460 Euro. Bizde aynı paraya o yanında verdiği hediyeleri alırsın, üste para kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 29 Temmuz 2023; 19:59:34 >
  • Ne diyorsunuz arkadaşlar s9 ultra klavyeli kılıf ile alınır mı kampanya iyi mi?

• dropby23 D kullanıcısına yanıt
    Kilif varsa stokta ve kullanacaksan alinir

• h065 H kullanıcısına yanıt

Hocam Samsung sitesinde taksit var mı? Alırken dikkat ettiniz mi hiç ? Axess ve Bonus özellikle  

• echonia kullanıcısına yanıt

Hocam Samsung sitesinde taksit var mı? Hiç dikkat ettiniz mi ? Axess ve Bonus özellikle  

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.