Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
46
Favori
58.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran koruma ve şarj aleti derken bir de mağaza lansman işi çıktı şimdi. İptal ettim internetten aldığımı. Elbet istanbulda da lansman yapan mağaza olur. Oradan alırım. Salak yerine koyulmuş gibi hissettim burayı okuyunca. Ürün hakkında inceleme bile yok tamamen marka güveninden alıyorsun onda da şaka gibi işler dönüyor. Altı ay daha beklerim yeni ipad alırım ya nedir yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uraltay85 U kullanıcısına yanıt

Öğrenciye bir şey yok ya malesef. Hem öğrenci hesabımla hem normal hesapla baktım bitek s8'in fiyatı düşüyor.

• Samsungdan siparişi dün gece iptal etmiştim para bugün karta iade olmuş. Şükür çok sürmedi

• CXath1 C kullanıcısına yanıt
    Bende bugun iptal ettim bakalim ne zaman iade olacak :))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

niye vazgeçtiniz? birden fazla kişi sanırım iptal etmiş.. belirli bir sebebi var mı?

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    3 ay ekran sigortasi icin tekrar siparis gectim. Ama trio 65w sarj cihazi cikti simdi bakalim napicaz :))

• Ben renginden dolayı iptal ettim. Yeniden sipariş verdim. Sonrasında 3 ay ekran koruma gelmiş. O yüzden iptal ettirenlerde var ve mağazalarda ekstra ürün verilebilir beklentisi ile iptal edenlerde var

• 34K'lık ürünü 27K'ya almak biraz fırsat gibi geldi bana da çünkü sıfır 256gb'lık S8 Ultra ile arada nerdeyse 3-4k'lık fiyat farkı var.

bu modelin tab s8 ultraya göre 5 Artısı var..

* 1 TB hafıza (s8 ultra 256gb'ın 4 katı)

* 12gb ram yerine 16gb ram (ne kadar gerekli tartışılır)

* Super Amoled yerine Dynamic Amoled (sanırım s8 ultra'da 410-420 nit seviyesindeydi max brightness, henüz yeni dynamic amoled panel için bununla ilgili bir inceleme yok..)

* %20 daha yüksek ses veren hoparlörler mevcut

* Toza ve suya karşı sertifika alınmış bu modelde

bana göre bunların hiçbiri model yükseltmeye değecek +'lar değil ancak s8 ultrayı ikinci elden en fazla 16-17k satabilirsiniz.. s9 ultra 12gb ram/512gb hafıza alıyım derseniz üstüne en az 10k eklemeniz gerekecek.. ve bu ön sipariş sonrası 1tb'lık modelin fiyatı bence 30k'nın üstünde kalabilir. Bu sebeple 12k daha verip 1tb'lık modele geçmek bir seçenek olarak gibi duruyor.

@Halk Kütüphanecisi @CXath1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 28 Temmuz 2023; 1:27:24 >
    Aynen hocam. Ben s8 ultrayi buradan bir arkadasa 15bin tl ye verdim ufak tefek ekstralari ve orjinL kapakli kilifi ile..

Yarin sunsarj cihazi olayina gore de siparis iptal edip tekrar siparis gecebilirim ya da haftasonu balikesir samsung magazasi bulursam fiziken gorup alabilirim.

Hocam bende tablet yoktu zaten. Yeni almış oldum

• Arkdaşlar birşey merak ettim. Tableti çocuklar kullanacak. Ekran kırılırsa ki inşaallah kırılmaz. Ekran değişim ücretleri hakkında bilgisi olan var mı. Tel için fiyatlar belli ama tablet onarım ücretlerini bulamadım

• S9 ultra da indirimli klavye seçeneği çıkmıyor şu an

• CXath1 C kullanıcısına yanıt
    Klavyeli kilif stokta yok

• Arkadaslar , hediye 65w sarj aleti ile ilgili canli destekle konustum, hediye almaya hak kazanmak icin unpacked etkinlik formunu daha onceden doldurmus olmak gerekiyormus, daha sonra formda verdiginiz mail adresi ile siparis verdiginizde hediye yollaniyormus , hediye urunu sepete eklemek felanda gerekmiyormus , hediye mailinden tiklamak felanda gerekmiyormuş, onsiparisi ne zaman verdiginizinde onemi yokmus, tabletler kargoya verilince hediye urun ile ilgili sms yollanacakmis
    SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 28 Temmuz 2023; 10:2:36 >
  • volnes V kullanıcısına yanıt

kötü kaçırdık. maili kontrol etmeden silmiştim.

• echonia kullanıcısına yanıt
    Kacirmadiniz hocam mailden alisveris yapmaya gerek yok unpacked etkinligi formunda verdiginiz mail adresi ile siparis olustururken kullandiginiz hesap ayni mail ise sorun yok anladigim kadariyla

• Samsung'un her zamanki saçmalıkları. S23'te de kablosuz şarj için yok mailden kayıt, yok o mail ile ilk alışveriş şartı falan diye şeyler öne sürmüşlerdi. Kendileri bilir, S9 Ultra alacaktım, şu şarj adaptörü olayından sonra vazgeçtim.

• volnes V kullanıcısına yanıt

ben bunu doldurmadım işte. sorun orada. okumadan silmişim maili

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]
  • Violet Dawn kullanıcısına yanıt
    Hocam verilen sarj aletinde 45 w cikis da var hatta 3 adet cikis var ayni anda 3 cihaz sarj etmek icin , oyunlarda samsung power delivery kullanmayi dusunuyordum 25w sarj aleti ile yapmazdi o isi heralde iyi oldu gonderirlerse bu sarj aleti

• Dostlarım ben de şu tab S9'a tav oldum. Elimde S7FE var. Açıkçası acelem yok ama ön siparişle 23bine klavyeli falan 12gb ram'li tab S9 var. Sizce acele etmeli miyim yoksa bir süre sonra da "dolar bazında" bu fiyatlara bulabilir miyim? Ön siparişlerden çekinirim genelde. S7FEnin boyutu büyük diye değişmek istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.