Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
46
Favori
58.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaan1840

Hocam peşin fiyata taksit yapıyor mu? Hangi kartlara yapıyor acaba?

Hangi kartlara yapıyor bilmiyorum ama garanti bonus a yaptı 6 taksit peşin fiyatına

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

Hocam siz sipariş verdiniz ya, ne zaman gelecek? Tarih belli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan1840

Hocam siz sipariş verdiniz ya, ne zaman gelecek? Tarih belli mi?

4 ağustos ta sevk edilmeye başlanacak gibi birşey yazıyordu.

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt
    Siparisi iptal edip, tekrar gecmeliymisiz. Oyle de yaptim sonra bu hakki kaybetmeyelim.

3 ay ekran koruma sigortasi alamayanlar benim gibi iptal edip yeniden siparis gecmeli..

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt
    aynen iptal edip aldım ben de

• 3 aylık ekran korumayı niye eklemişler ki. Acaba ilk parti cihazların ekranı sıkıntılı mı. Kalemle falan çabuk mu çiziliyor siparişi de tekrar geçmeye üşeniyorum doğrusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyleykenboyle B kullanıcısına yanıt
    3 ay icinde ekrani kirdiginda sigortadan yaptirmak icin bir avantaj..

• Halk Kütüphanecisi kullanıcısına yanıt

Evet orası öyle ama sonradan kampanyaya eklenmesi kafanı karıştırdı. Bir şey tespit edildi de ona binaen mi?

Hocam ön sipariş ürünü diye hediye olarak veriyor olabilirler. İlk başta vermeyi düşünmemişlerdir, daha sonra çok talep olmayınca cazip kılmak için vermiş olabilirler. Yanlış hatırlamıyorsam Tab S8 serisi ön sipariş ile satışa sunulduğu zaman ilk başta klavye hediye etmiyordu. Sonradan satın alanlar için klavyeyi de içine eklemişlerdi.

• kaan1840 kullanıcısına yanıt

Anladım teşekkürler. Biraz daha almaz isek belki klavyeli kılıfta dqha iyi bir indirim olur :D

Olabilir hocam. :D Cazip kılmak için her şeye yapabilirler. Arz-talep meselesine bakıyor.

Sadece kamera kısmında problem varsa genişletilir, o kolay. Ama klavyenin çentikleri tablet ile uymuyorsa o sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 27 Temmuz 2023; 16:28:18 >
  • Bende çocuğa s9 aldım klavye ile birlikte. Önce gümüş renk aldım gri yoktu. Sonra giri gelince gümüşü iptal ettim yeniden gri siparişi geçtim. 22500e geldi. Şimdide ekran koruma hediyesi gelmiş ama daha iptalin parası iade olmadı. O yüzden daha da uğraşmayayım diyorum. Hayırlısı olsun.

• CXath1 C kullanıcısına yanıt

Samsung iptalin iadesini göndermede o kadar kötü bir firma ki yani anlatamam. Umarım erken alırsınız, ben hep 1 aya yakın sürede aldım.

Hocam 1 ayda çok geçmiş. Genelde 1-3 iş günü arasında paranın gelmesi lazım. Diğer yerlerde öyle oluyor. Banka'dan bankaya değişkenlik gösterebiliyor. Bazı bankalarda 2-3 saat içerisinde para iadesi geliyor ama 3 günüde geçmemesi lazım.

• Tab s9+ lansman günü siparis verdim , ama bugun mailime samsung mail atmis tab s9 serisi on siparisime ekstra 65w sarj aleti hediye edeceklermis, bu hediyeyi eklerlermi yoksa iptal edip yenilemek mi lazim siparisi, bu arada tekrar siparis vermeyi denedim hesabimdan orda hediye felan gozukmuyor eklenmiyor neyapmaya calistiklarini anlamadim

Dediğiniz gibiyse ilk taksiti ödecekler bize :(

• S9 için ekran koruyucu ne alıcaz. Henüz piyasada yok sanırım

• CXath1 C kullanıcısına yanıt

S7 yada S8 için olanlar uyar gibi gözüküyor. Ekran boyutu, kamera yeri aynı gibi.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.