Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
46
Favori
58.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

S8'in ki olmaz mı ki? Eski tabletin kılıfı olmaz ama ekran koruyucusu olur heralde. Çünkü ön tarafta tasarım yönden bir değişiklik yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volnes V kullanıcısına yanıt

Samsung, erken sipariş verenleri kazıklamayı sever. Mağazalarda çıktıysa oralara da sormak lazım. Bana gelmedi mail bu arada, bir örnek resim paylaşır mısınız?

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY TAB S8 / S8+ / S8 ULTRA KULLANICILARI [ANA KONU]

Mail attim bakalim nasil bir donus yapacaklar yarinda olmadi canli destege sorarim keske erken almasaydim pisman oldum aldigima
    Bu arada lansman icin kayit olmustum samsung shopdan belki o nedenle mail gelmis olablilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 27 Temmuz 2023; 20:59:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam enflasyon olmasa dediğiniz doğru ama şu ortamda ön sipariş bitip, mağazalar satmaya başlayınca fiyatta ucuzlama olacağını sanmıyorum. Hatta artar bence. Yerinde bile saymaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan1840

Hocam enflasyon olmasa dediğiniz doğru ama şu ortamda ön sipariş bitip, mağazalar satmaya başlayınca fiyatta ucuzlama olacağını sanmıyorum. Hatta artar bence. Yerinde bile saymaz.

Ben fiyat ucuzlamasından bahsetmiyorum. Mağazalar bu opsiyonel hediyeleri çoğunlukla direk veriyor.

Pardon hocam, kusura bakmayın ben yanlış anlamışım. Sizin dediğinizi bilmiyorum. Mağazaların pek hediye verdiğine rastlamadım.

• cumartesi günü izmir Balcova İstinyepark samsung shop lansman olacakmış telefon açıp ögrendim yanında hediyeler verilecekmiş o yüzden ben siparişi iptal ettim gidip mağazadaki imkanlara bakıp alacam daha önce shop dan s23 aldığımda pişman olmuştum ama mağazadaki s23 ultrada lansman günü Galaxy buds 2 pro şarj aleti ve saat yanında hediye vermişlerdi

• badcrow B kullanıcısına yanıt

Hocam sizin dediğiniz türlü alırsak, o zamanda değişim kampanyası oluyor mu?

Tablet boyutları farklı. Çok emin olamadım. Aliexden baktım satmaya başlamışlar. kılıfta lazım tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: CXath1

Tablet boyutları farklı. Çok emin olamadım. Aliexden baktım satmaya başlamışlar. kılıfta lazım tabi

Şöyle söyleyeyim, tab s7+ ın camı ile s8+ ın camı tamamen uyumlu. Benim tablette mesela s7+ camı var.

A iyi bari ben de boşa lansmana üye olduk sanıyordum. Hiç değil sarj aleti kaptık. Ama bu 45w kullanmak pilin ömrünü çabuk bitirir mi ya sizce? Bir de verilen hediye de 65w var, bunu biz s9'a takınca s9 45w destekliyor, sıkıntı olur mu acaba

Cam dediğiniz.gibi uyar sanırım.. kılıf baktım vergi dahil 590 tl ye geliyor. Tabi s9 için

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 340,49TL 20%OFF | Yumuşak kapak için Samsung Galaxy Tab S9 artı Ultra Tablet kılıf katlanır standı Pu deri kılıflar Galaxy Tab için S9Plus S9 Ultra 14.6''

https://www.aliexpress.com/item/1005005826839836.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60356419650&aff_fcid=b50b65010a764aeaac43a686306996c0-1690482378305-04160-_EyxSYMb&tt=MG&aff_fsk=_EyxSYMb&aff_platform=default&sk=_EyxSYMb&aff_trace_key=b50b65010a764aeaac43a686306996c0-1690482378305-04160-_EyxSYMb&shareId=60356419650&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=1750b02c591848ae95b7a16aafc4b900&afSmartRedirect=y

Hocam bende izmirdeyim. Dediğiniz yerde hemen teslim mi oluyor tabletler. Çünki ctesi izmirden ayrılıcam

• CXath1 C kullanıcısına yanıt

Hocam bana verdikleri bilgiler bunlar

Güzelmiş ya bunlar. 65 w şarj aleti yerine kılıf hediye etseler böyle daha mutlu olurdum

İstinyepark ta 3 tane Samsung mağazası var. Bir tanesi ilk katta, bir tanesi bir üst katta diğeri de dışarıda Troy un yanında. Ben hep dışarıdaki mağazadan alışveriş yaptım zira Samsung la geri alım fiyatı vs aynı olan tek yer orası idi, diğerleri kafasına göre geri alım belirliyor. Bende Ctesi oraya bir uğrayayım.

öğrencilere ayrı kampanyası olabilir, bir de lansman öncesnde kayıt olup hangi kampanyayı istediğimizi soruyorlardı o tarzda olabilir

takas da oluyor mu mağazada

Burası dışarıdaki mağaza özgörkey arabalarının yanındaki olan hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

Burası dışarıdaki mağaza özgörkey arabalarının yanındaki olan hocam

Tamam, en iyisi orası. Bende oraya gidiyorum hep.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.