Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S8 serisi tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
5.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam ben açıkçası vazgeçecek gibiyim. Evdeki 2 laptopta eskidi. 15 civarına yurtdışından çok güzel laptoplar getiren arkadaşlar var FB de. Sanırım s7 plus ile devam edip onun yerine iyi bir PC alacağım. Aklım kalmadı değil ama :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt

Mevcut ihtiyaç durumunuzda bu parayla yeni bir dizüstü bilgisayarı edinmek gayet mantıklı.

Lansmanı yapıldığı ilk günden beri benim de aklımdaydı Ultra model, lakin ülkemizdeki 256 GB / 12 GB alt sürümü dayatması beni soğuttu açıkçası. Bir sonraki serinin satışında da aynı hataya düşmezler umarım. Çünkü, bu düpedüz müşteriyi aptal yerine koymak.

Tablette eskiyi getir/yeniyi götür gibi bir kampanya sunmaması da ayrı bir sıkıntı Samsung Türkiye'nin. (HB'da böyle bir uygulama var, ama orada da S7+ listelenmiyor bile.)

İngiltere, ABD ve Almanya satış sayfalarında "trade in", yani "eskiyi getir/yeniyi götür" seçeneği görülebiliyor. Buna ek olarak, tanımlanan ekstra hediye çekleri ve hediye aksesuarları ile o ülke vatandaşlarının alım güçlerine göre bize kıyasla eminim çok daha uyguna geliyor bu cihaz.

samsung uk
    Pre Order Galaxy Tab S8, S8+ & S8 Ultra | Price & Deals | Samsung UK
    https://www.samsung.com/uk/tablets/galaxy-tab-s8/buy/
    samsung electronics america
    Buy now Galaxy Tab S8 & S8+ & S8 Ultra | Samsung US
    https://www.samsung.com/us/tablets/galaxy-tab-s8/buy/
    samsung de
    Galaxy Tab S8, S8+, S8 Ultra kaufen | Preis & Angebote | Samsung DE
    https://www.samsung.com/de/tablets/galaxy-tab-s8/buy/

• circlesss kullanıcısına yanıt

Maalesef dediğiniz gibi ülkemiz ile batıda sunulan kampanya ve donanımsal farklılıklar var. 12.4" plus kullanıyorum hali hazırda. 14" ve hediyeler ile cazip gibi görünse de benim için elzem bir durum yoktu. Tamamen keyfi bir değişiklik olacaktı. Kaldı ki bu para ya da biraz üstünde bir tutara çok iyi bir dizüstü alınır. Bu daha mantıklı olur benim için. Bir de onu al. S7 pkusı satmakla uğraş, sıkıntılı bir durum. Değişim kampanyası olsaydı belki dediğiniz gibi.

• guguk kullanıcısına yanıt
    Hocam neden i padden kurtuldum dedin :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tirabzonli kullanıcısına yanıt

Hocam hangi birisini anlatayım ki elimde ipad 2017 var ve kasıyor uygulama indireceğim mesela n11, tablet için olan versiyonu yok ayrıca bir program vs indireceğim androiddeki gibi değil hemen indiremezsin yapamazsın uygun değil vs bende ios eko sistemi vardı apple watch ları sevmiyorum kare şekilde olmasından dolayı gidip huawei saat aldım yok onu yükleyemesin bunu yapmazsın saati kullanamazsın diye uyarılar verince delirdim gidip iphone 8 plus sattım samsung s21 ultra aldım. Şimdi bu apple tabletten de kurtuldum. Resmen apple ben nedersem ne istersem onu yüklersin yada kullanırsın onun dışında izin vermiyorum diyor ama kullanıcı benim bende özgürlüğü seçtim. Bir daha da apple ile işim olmaz.

• selamlar arkadaşlar

bu hediye olarak gelen kılıfın özelligi varmı ?? neden bu kadar pahalı ?

klavyesiz kılıf galiba... hediye olarak gelen klavye acaba ona uyarmı bilgisi olan yazabilirmi?

• Benim tab s8 ultra kargoya verilmiş yarın teslim gözüküyor  

Benim tab s8 hala verilmedi maalesef hocam. Ne kadar daha bekletecekler acaba? Yanındaki hediyelerle beraber mi vermişler peki kargoya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt

Evet muhtemelen büyük bir kutu da gelecek

Peki hocam bana hala fatura mail olarak gelmedi. Size geldi mi? Geldiyse kargoya verilince mi geldi?

kargoya dün verdil. Bu sabahta mail ile fatura geldi.

buds2 bitti mi bi süresi var mıydı normalde kampanya 31marta kadar fakat diğer hediyeler dışında buds 2 görünmemekte

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt

Hocam stoklar ile sınırlı ondandır,

Bu araca tab s8 ultra muhteşem bir cihaz olmuş. İnanılmaz görüntüsü var ben büyük tablet sevdiğim için ekran boyutu efsane 4k hdr filmler sanki 3d gibi alanlara hayırlı olsun,

Teşekkürler hocam güzel günlerde kullanın. Keşke bir ana konu da açılsa.

Sağol hocam teşekkürler. Evet ana konu lazım ben ilgilenemeyeceğim için açmak istemiyorum. İlgilenebilecek birisi açarsa çok iyi olur

• Merhaba. Sizin sipariş tarihiniz kaç. 15 Nisan diyorlardı. Epey öne çektiler demek ki. Kutu ve kutu içeriği resmi paylaşsaydınız iyi olurdu. Güle güle kullanın bu arada.

yurtdışı kıyaslamaları da izledim tab s8 ve diğerlerini fiyatlarına hediyelerine göre kıyaslamışlar, yine ülkemize ayıp etmişler, hediyelerin kotası inanılmaz az ve sanırım yenileme yapılmamakta. inş düzelir. güzel günlerde kullanın

• Teşekkürler 4 martta ön sipariş açıldığı gün sipariş vermiştim. 1 nisan dağıtım diyordu 15 gün öne çektiler.

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt

Sağol hocam. Hediyelerden ziyade ihtiyacım olduğu için aldım. Yurtdışında klavyeli kılıf veriliyor bizde sade kılıf ama kılıf inanılmaz güzel kılıfın kademeayarı mıknatıslı kademeyi ayarlarken sanki çıkntı varmış gibi duruyor çok iyi düşünmüşler. Kulaklık çok çok iyiydi özellikle dev gibi ekranda film izlerken inanılmaz zevk aldım, verilen klavye ve mouse da çok işlevsel tv ye görüntüyü dex olarak geçiş yapıp aktarınca tamamen bilgisayar oluyor. Bence hediyeler yeterli sadece stok sıkıntısı var arada açılıyor stok takip etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 17 Mart 2022; 8:44:39 >
  • İstediğin kadar doldur, isterse konuşsun ayaklansın yürüsün falan, içinde Android var  

Saat başı günceller google play kullanırsınız.  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.