< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Tab S8 serisi tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ne zaman fiyatlar açıklanıp ön siparişler alınacak bilgisi olan varmı.
-
abi bu ekran boyutları nedir? insan mini de çıkarır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
samsung senin yapacağın ise ... tft nedir yahu!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O tft kötü bir tft değil air 4 ün ekranıyla benzerler baya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzelmiş
-
4-5 ay önce oğluma TAB A7 aldık, olmadı ondan alırız artık bu fiyat bile yüksek maalesef...
-
Ultra ve süper de fiyatı da 10 binden aşağı olmayacağı için pek anlamı yok, şuan adamlara laf da edemeyiz, bu kur ortamında 500 dolar dese 7000 olacak ki o bile zor
Hem İpad hem Samsung S7+ kullanmaktayım, S7+ ile daha çok şey yapabiliyorum. Çok menunum. (256 gb 120hz ekranlı 6.500 tl ye almıştım!!!)
Şimdiki fiyatlara bak! Rezalet.
-
Sim kart desteği olması lazım bence. Sırf bu yüzden ipad tercih edecek insanlar var.
-
Fanboylukta seçicilik böyle birşey işte.
euronews
Eski iPhone'ları yavaşlatan Apple 500 milyon dolar tazminat ödeyecekhttps://tr.euronews.com/2020/03/03/apple-eski-iphone-lar-yavaslattigini-kabul-etti-kullanicilara-yarim-milyar-dolar-tazminat -
5g Sim kart desteği olmuyor mu? Yanlış mı biliyorum
20+ yıllık üye, 86 mesaj.
Bu forum neden üyelik satar anlamış değilim
-
-
İlginç kripto ipon fanboyları sadece samsung a saldırıda aktif olabilirler.
Estetik görüntüye sahipmiş..
-
tablet için 9-11 inch arası ideal ekran boyutları. daha üstüne gerek yok.
-
iPad mini 5 kullanıcısıyım. Mini 6 kaydırmadaki kronik sorunu yüzünden elemiştim.
Xiaomi Pad 5 ise 6 GB Ram'den dolayı elemiştim.
Samsung 8 düz modelini düşünüyorum. 11 inçten fazlası büyük gelir. 8/128 yeterli gelir diye düşünüyorum. 12 GB Ramli model fiyat farkı az olur ve gelirse onu da düşünebilirim ya da bir sonraki seneyi beklesem mi SD 8 Gen 1 olduğu için, ilk nesilde genelde sorunlar olabiliyor.
S8 fiyatı sitede gözükmüyor. Ne zaman açıklanır veya açıklandıysa ben bulamıyor muyum ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 11 Şubat 2022; 21:43:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendince görüşlerini söylemişsin. Saygı duyarım. Ancak 20 inç bile olsa razıyım. Büyük ekranlar benim için daha kullanışlı. Çantama sığsın yeter.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurt dışında mı yaşıyorsun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X