Beni sadece arayüzdeki ufak tefek takılmalar rahatsız ediyordu ama yavaştan ona da alışıyorum gibi... |
Bildirim
Beni sadece arayüzdeki ufak tefek takılmalar rahatsız ediyordu ama yavaştan ona da alışıyorum gibi... |
Arkadaşlar s9fe için kılıf almıştım biraz kaba duruyor özellikle yazın taşımak sıkıntı gibi, Acaba daha hafif, ince soft kılıflar var mı satın aldığınız? Kalem koyma yeri önde olan. Hatta arka kapak için ekran koruyucu tarzı birşeyde olur, Ben araştırdım ancak bulamadım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 12 Mart 2025; 10:20:26 > |
Merhaba, matepad 12X ile S9 fe + arasında kaldım. Proje çizim ve not almak için kullanacağım özellikle. Kalem özellikleri iyi olması gerekli. Windows 11 ile de uyumlu olan bir cihaz arıyorum. Ne önerirsiniz? 5 bin fark verip matepad 12X de var aklımda. Amazondan taksitle alinca ayda bin tl farketmez bana. Bi yandan da iPad var aklımda. Macbook Air de var on numara seviyorum. Kafam karışık tablet ilk defa alacağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |