Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
86
Favori
78.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
Giriş

Beni sadece arayüzdeki ufak tefek takılmalar rahatsız ediyordu ama yavaştan ona da alışıyorum gibi...

• Arkadaşlar s9fe için kılıf almıştım biraz kaba duruyor özellikle yazın taşımak sıkıntı gibi,

Acaba daha hafif, ince soft kılıflar var mı satın aldığınız? Kalem koyma yeri önde olan.

Hatta arka kapak için ekran koruyucu tarzı birşeyde olur,

Ben araştırdım ancak bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackhammer -- 12 Mart 2025; 10:20:26 >
  • Merhaba, matepad 12X ile S9 fe + arasında kaldım.

Proje çizim ve not almak için kullanacağım özellikle. Kalem özellikleri iyi olması gerekli. Windows 11 ile de uyumlu olan bir cihaz arıyorum. Ne önerirsiniz? 5 bin fark verip matepad 12X de var aklımda. Amazondan taksitle alinca ayda bin tl farketmez bana. Bi yandan da iPad var aklımda. Macbook Air de var on numara seviyorum. Kafam karışık tablet ilk defa alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peocawe kullanıcısına yanıt
    Hocam matepad air i kaça sattınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yasinim35 kullanıcısına yanıt
    11.500 e vermistim hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar tablet bakıyorum. Tab S10 Fe ne zaman çıkar geekbench falan her yerde görüldü haberleri sızdırıldı. Bir önceki FE serisi ekimde satışa çıktı sizce o kadar gecikir mi? O kadar gecikirse Honor Pad V9 satışa çıkmış klavye kalem ve kulaklık hediyeli 17.990 lira olarak. Kararsız kaldım telefonum samsung olduğu için tableti de samsung almak istiyorum. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.

Hocam Matepad Air veya Huawei Matepad 11.5 tabletini alışveriş sitesinden herhangi bir Bluetooth destekli şu çakma iPad kalemleri tarzı kalem alsam çalışır mı? Avuç içi vs sorun yaratır mı.

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt
    Hicbir bilgim yok hocam, deneyimlemedim ve sahit olmadim maalesef...

Olsun yinede dönüş yaptığın için teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.