< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (46. sayfa)

-
-
Samsung öğrenci indirimiyle kaça geliyor bilen var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba, s9 fe+ 8/128 modelini kapali kutu seklinde 12.000tl ye alacagim bugün. fiyat olarak mantikli mi ve kullananlar memnun mu? matepad air kullaniyordum iki gün once sattım.
Cihaz çok iyi, çok güzelde. Çok ucuz bir fiyat bu hocam yalnız. Bir sakatlık olmasın??
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yarim saat önce alip eve geldim hocam, cihaz cidden kapali kutu kendim actim faturasi da mevcut. seri numaralar falan da tutuyordu zaten. hicbir problem yok su ana kadar. zaten 25 ocakta alınmış oneui 6.1.1 ile cikti kutudan.
Fiyatının düz 6/128 lik S9FE ile aynı ayarda olması oldukça ilginç. Hemde sıfır.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 4 Mart 2025; 13:45:30 >
eveh hocam zaten fiyat beni cezbetti... yalnız performans ve akıcılık olarak matepad air'in çok gerisinde. ancak oneui arayüzü tartışmasız en iyi tablet arayüzü, o sebeple çok dert etmeyeceğim gibi bunları.
-
Tab s9 fe plus modeli için 1 Şubat güvenlik güncellemesi gelmiş. Bilginiz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilimbey -- 6 Mart 2025; 5:15:1 >
Naçizane farklı cihazdan geçişimin çok kısa değerlendirmesini yapmak istiyorum.
2 gün önce yukarıda da yazdığım gibi MatePad Air modelinden S9 FE+ modeline geçiş yaptım. MatePad Air cidden SD 888, HarmonyOS ve 144hz ekran sayesinde inanılmaz akıcı ve atik bir arayüz sunuyor. Cihazımdan oldukça da memnundum fakat sıkıldığım ve OneUI arayüzünü çok beğendiğim için biraz değişiklik yapmak istedim, bütçem doğrultusunda da bu cihazı aldım. Zaten belirttiğim gibi kapalı kutu sıfır şekliyle 12K gibi uygun bir fiyata almış bulundum. Hali hazırda Nothing Phone 2a modelinin 45W adaptörü vardı, uyum sağladı ve adaptör masrafından da kurtardı. Arayüz ve kullanım açısından bence rakipsiz bir deneyim sunuyor ancak;
İşlemciden mi kaynaklıdır bilmiyorum çok fazla kasma (fps drop) ve hantallık hissettiriyor kullanım esnasında. Çok hard şekilde debloat yapmama rağmen bu konuda pek bir fayda göremedim. Yine de debloat sayesinde sistem ve batarya biraz da olsa rahatladı. Şarj sürem de diğer modele göre neredeyse iki katına çıktı, bu beni çok mutlu etti.
Bu fps drop sorunu hepimizde var mı yoksa yalnızca ben mi yaşıyorum? İzlediğim inceleme videolarında ve buradaki yorumlarda pek bu konudan bahsedilmemiş, o yüzden kafam karıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peocawe -- 6 Mart 2025; 10:50:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kalemin ucu eskidi yazmıyor artık bende note 5 in kalem uçları var onu taksam işlev yaparmı deneyen oldumu bune benzer
Ben temudan almıştım kalem ucunu, başka sitelerde de var söküp takma aparatı ile birlikte satılıyor çalışıyor
amazon
Samsung Galaxy Tab S9 / S9 FE Mousepadli Klavyeli Kapaklı Kılıf - Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CCLPFMRB?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_A4M728VKM4BJB2XQHR8B&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_A4M728VKM4BJB2XQHR8B&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_A4M728VKM4BJB2XQHR8B
Orjinal mousepadli kilif. Bu fiyata bedava.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
s9 fe+ icin olsaydı direkt alacaktim fiyat cok iyiymis.
Sabah plus icinde vardi 6 bin falandi sonra yukseldi.
Tablet konusunda çok araştırma yaptım. İlk Apple ürünüm olur diye iPad düşünüyordum. Apple Türkiye sitesinden modeli yükselte yükselte en son iPad Pro (M4) almaya karar vermiştim. Ama bu kadar pahalı bir şeye ihtiyacım yok. Ben not tutmak için (öğrenci değilim), amatör çizimler yapmak için, yattığım yerden film ve dizi izlemek için, oyun oynamak bir tablet arıyorum. Düz iPad modeli kalemiyle beraber 20 bini geçiyor. Bu tablet kalemiyle beraber geliyor. İnternette uygun fiyata kılıf, kablosuz klavye mouse bulunuyor. Tableti önerir misiniz? Yakında S10 FE modeli çıkar mı acaba? Çıkarsa birkaç ay onu bekleyebilirim.
-
Oyun oynamak dışında diğer yazdıkların için biçilmiş kaftan. Ben hiç oyun oynamıyorum ama oynayanlar çok memnun değil burada takip ettiğim kadarıyla. Light oyunlar oynayabilirsin. Ama yüksek grafikli, sesli, aksiyonlu oyunlar oynamayacaksan olur ama.
Teşekkür ederim. Diğer aradığım özellikleri karşılaması yeterli. Fazla oyun oyamam. Oynayacağım oyunlar rekabetçi ve yüksek grafikli değiller. Netflix'in ücretsiz mobil oyunları. Belki bunların dışında Brawl Stars oynarım.
-
Ben S9 FE+ modelinde denemek için GTA SA, Minecraft, Real Racing 3 ve COD Mobile gibi oyunlar yükledim. Açıkçası hiç umudum yoktu fakat hepsi yüksek grafikte yağ gibi oynanıyor. Xbox controller bağlayarak ara ara 12.4 inç ekranda oyun oynuyorum şimdi keyif için. Beni çok yanılttı bu konuda.
Hatta GTA'yı arkada açık unutup 5-6 farklı işlem yaptım yaklaşık 10-15 dakika sonra tekrar döndüğümde kaldığı yerden devam ediyordu. Ramden bile kaldırmamış oyunu :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peocawe -- 11 Mart 2025; 0:14:19 > -
Çok iyi o zaman daha ne olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X