Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.116
Cevap
213
Favori
302.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    samsung genelde yapabiliyor böyle şeyleri, güncelleme yaparsam batarya performansı azalır diye korkuyorum valla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba daha önce soran çok olmuş ama Samsung harici başka marka klavyeli kapak kullanan varsa öneri yapabilir mi?

• s9+ ile hotspot nasıl yapılıyor ben menülerde göremedim bilen var mı ?

• dorki D kullanıcısına yanıt
    Uçak modundan mı bahsediyorsunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Boraks

Uçak modundan mı bahsediyorsunuz?
    Bildirim çubuğun oradında kalem seçenek var sonrasında üst veya tam görünüm verecek onlardan birine bastığında uçak modunu göreceksin

• Mehmet Boraks M kullanıcısına yanıt

İnternet paylaşmayı diyorum.

• onu bilmiyorum maalesef:(

OK.

lte versiyon mu cihaz.

• Normal Türkiye'de satılan 9+. wifi'yi paylaşma yok mu? Huawei'de vardı.

• wifi arama olmasın mı?

Demek istediğinizi anlayamadım.

Ayarlar'a girin. Arama kısmına ethernet internet paylaşımı yazın. Bunu aktif ederek tabletin internetini bluetooth yoluyla paylaşabiliyorsunuz.

Arkadaş telefonlardaki mobil veri paylaşımına benzer internet paylaşımından bahsediyor. Hotspot derken tableti modem olarak kullanmayı kastetti sanırım.

Ama tabletin kullandığı wifi yi bluetooth ile paylaşmak yerine diğer cihazı wifi ye bağlamak daha mantıklı değil mi? Wifi dışında bir veri paylaşımı için tabletinizin sim kart destekleyen versiyon olması lazım.

• -SRPR- - kullanıcısına yanıt

Evet tabletin aldığı wifiyi paylaşmaktan bahsediyorum. Bunun nedeni bu tableti wifi router yapacağım bir noktada ihtiyacım olduğu anda. Örneğin bir salonda 20 kişinin olduğu ortamda. Bluetooth ile nasıl paylaşılıyor acaba. Paylaşmayı buldum da başka cihaz bluetoothtan mı bağlanacak.

Evet, bluetooth ile bağlanabiliyorlar ve dediğimden kısımdan yapabilirsiniz.

• S9 ultra kullanan arkadaşlar

pil durumunu nasıl kullanıyorsunuz temel gibi ayarlarlar var onu ne yapmalıyım.

birde hızlı sarj olayını kapatmalımıyım.

• BlackMon B kullanıcısına yanıt

Ben büyük oranda dizi,film,video vb. içerik tüketimi için kullandığımdan bildirimlere ihtiyacım yok. O nedenle tüm uygulamaları derin uyku moduna alarak kullanıyorum fazla batarya yemesinler arkada diye. Güncellemeleri hergün kendim yapıyorum zaten 2 dkda.

Pili de koruma modunda kullanıyorum. 80 olunca otomatik duruyor. 20 nin altına da pek düşürmem. Benim kullanım senaryomda yeterli oluyor.

Hızlı şarjı pek kullanmıyorum. 25W adaptör ile 3 saatte falan doluyor. Acelem yok. Lazım olduğunda açıyorum hızlı şarjı. Şarja takılıyken aktif olarak kullanmam hiç. Dolmasını beklerim.

Cihazı oldukça soft kullandığım için bu şekikde yapıyorum. Maksimum tasarruf ve koruma diyebilirim. Ama yoğun bir kullanım senaryonuz varsa oyun, tasarım, çizim vb. çok da kasmanıza gerek yok. Hızlıyı da açın 45W ile de şarj edin. 100 de olsun 0 da batarya.

O kadar para veriyoruz biraz rahat kullanmak lazım bence. Dediğim gibi nerdeyse TV gibi kullandığımdan ben böyle yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SRPR- -- 7 Ocak 2025; 20:8:37 >

• Tab S9 Plus ı dik olarak kullanabileceğimiz bir stand var mı?

• JAX kullanıcısına yanıt
    orjinal bookcover kılıfı

• JAX kullanıcısına yanıt
    Tab S9 için şu kılıftan aldım, fiyatına göre iyi:

Coverzone Samsung Galaxy Tab S9 FE+ ile uyumlu Kılıf Lüks Kadife İç Kaplamalı Galaxy Tab S9 FE Plus Suni Deri, Mıknatıslı V- Stand Tablet Arka Kapak (Siyah, Samsung Galaxy Tab S9 FE+ (Plus))
    amazon
    Coverzone Samsung Galaxy Tab S9 FE+ ile uyumlu Kılıf Lüks Kadife İç Kaplamalı Galaxy Tab S9 FE Plus Suni Deri, Mıknatıslı V- Stand Tablet Arka Kapak (Siyah, Samsung Galaxy Tab S9 FE+ (Plus))
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0D95X3MGG?ref=cm_sw_r_apan_dp_DKMYGZD94KEG4XFH53AC_1&ref_=cm_sw_r_apan_dp_DKMYGZD94KEG4XFH53AC_1&social_share=cm_sw_r_apan_dp_DKMYGZD94KEG4XFH53AC_1&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.