|
Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (254. sayfa)
-
-
Merhabalar. Tab S9 ile S9+ arasında kaldık. Büyüklük önemli değil. İki modelin arasındaki fiyat farkına değermi acaba?? Kullanıcı arkadaşların öneri ve tavsiyeleri için şimdiden teşekkürler. -
-
Arkadaşlar sizden bir konuda yardımlarınızı istiyorum.
Tab s10 ultramı yarın geri iade etmek istiyorum. Tableti vatan bilgisayar mağazasından yanında kulaklık hediyesi ile birlikte aldım.
Daha önce hiç elektronik bir ürün iade etmediğimden nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum.
Tableti alalı bugün 11 gün oldu ve yarın iade etmeyi düşünüyorum. İade sırasında herhangi bir sıkıntı çıkarmı? Kredi kartı ile 3 taksit ile aldım. Aldığım gün ekrana koruyucu taktırmıştım onu çıkartmam gerekiyormu? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. -
Neden iade ediyonuz muhtesem tablet -
O goz koruma ekrani sariya da ben ayarladim özellikle daha az pil tuketiyor goz agritmiyor -
-
Arka kamera video modunda görüntü çok titriyor ve bozuluyor hocam. Kamerayı çok yavaş şekilde sağa ve sola çevirince bile görüntü takılma ve yırtılma oluyor. Bu normal bir durum mu sizinkide de var mı hocam?
Birde ekranda sarı bir ton hakim ve tableti sağa ve sola yatırınca renkler hafif bozulma oluyor özellikle beyaz sayfalarda kırmızı ile sarı arasında parlama yapıyor. Koruyucu ekrandan dolayı mı öyle kendi normal ekranı mı öyle anlamadım hocam.
Böyle olunca da insan soğuyor biraz işte. Ama cuma gününe kadar beklicem belki iade etmem hocam.
-
Video cekmiyorum onun dişinda ekran harika kamerayla hic işim olmuyor olmasada olurdu benim icin. Ekran koruyucu spigen cam kullaniyorum , belki sizin kullandiginiz ekran koruyucusu ile ilgili olabilir -
Ekran canlı modda bile biraz sarımtrak duruyor. Belki ben alışık olmadığım için öyle geliyordur bilemiyorum.
Siz normal kullanımda ve video ve oyun falan oynarken hep göz konforu açıkmı kullanıyorsunuz? Eğer öyle ise kendini iyi alıştırmışsın hocam
-
Aynen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X