Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.072
Cevap
211
Favori
295.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Goodlock yükleyip sound asistant üzerinden yapabilirsiniz
  • Merhabalar. Tab S9 ile S9+ arasında kaldık. Büyüklük önemli değil. İki modelin arasındaki fiyat farkına değermi acaba?? Kullanıcı arkadaşların öneri ve tavsiyeleri için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teober71

Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu) tab s9 da oynuyorum

Merhabalar hocam. Resimdeki tablette göz koruma modu açıkmı? Benim tabletin ekranında aynı resimdeki gibi sarımsı duruyor bu normal mi?

• Arkadaşlar sizden bir konuda yardımlarınızı istiyorum.
    Tab s10 ultramı yarın geri iade etmek istiyorum. Tableti vatan bilgisayar mağazasından yanında kulaklık hediyesi ile birlikte aldım.
    Daha önce hiç elektronik bir ürün iade etmediğimden nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum.
    Tableti alalı bugün 11 gün oldu ve yarın iade etmeyi düşünüyorum. İade sırasında herhangi bir sıkıntı çıkarmı? Kredi kartı ile 3 taksit ile aldım. Aldığım gün ekrana koruyucu taktırmıştım onu çıkartmam gerekiyormu? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  • Far2Cry kullanıcısına yanıt
    Neden iade ediyonuz muhtesem tablet
    O goz koruma ekrani sariya da ben ayarladim özellikle daha az pil tuketiyor goz agritmiyor
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    Abone oldum takip edecem 👍 Samsung Galaxy Tab S9 / S9+ / S9 Ultra (Ana Konu)
  • teober71 kullanıcısına yanıt

Arka kamera video modunda görüntü çok titriyor ve bozuluyor hocam. Kamerayı çok yavaş şekilde sağa ve sola çevirince bile görüntü takılma ve yırtılma oluyor. Bu normal bir durum mu sizinkide de var mı hocam?

Birde ekranda sarı bir ton hakim ve tableti sağa ve sola yatırınca renkler hafif bozulma oluyor özellikle beyaz sayfalarda kırmızı ile sarı arasında parlama yapıyor. Koruyucu ekrandan dolayı mı öyle kendi normal ekranı mı öyle anlamadım hocam.

Böyle olunca da insan soğuyor biraz işte. Ama cuma gününe kadar beklicem belki iade etmem hocam.

Video cekmiyorum onun dişinda ekran harika kamerayla hic işim olmuyor olmasada olurdu benim icin. Ekran koruyucu spigen cam kullaniyorum , belki sizin kullandiginiz ekran koruyucusu ile ilgili olabilir
  • teober71 kullanıcısına yanıt

Ekran canlı modda bile biraz sarımtrak duruyor. Belki ben alışık olmadığım için öyle geliyordur bilemiyorum.

Siz normal kullanımda ve video ve oyun falan oynarken hep göz konforu açıkmı kullanıyorsunuz? Eğer öyle ise kendini iyi alıştırmışsın hocam

Aynen
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.