Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (860. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.259.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

quote:

Telefonu ara kablosu ile bilgisayara bağlayıp, telefonun internetini bilgisayarda kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
    Bilgisayar masaüstü o yüzden kablosuz özelliği yok maalesef. Laptop ile kablosuzdan bağlanıyor onda sıkıntı yok. Ama ara kablo ile baglanmiyor bir türlü.

Bu konuda bilgisi olan yok mu?

Android markette programi vardi diye hatirliyorum.

@devrimci penguen, bitene kadar kullan. yazilimsal falan bir sikinti degil o.

Adını hatırlıyor musun hocam.

Arkadaşlar yok mu sorunun cevabını bilen kimse?

hatirlamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: IWRH

Beyler ROM'un ikinci versyonu yolda Klavye düzeltildi

SS'lere baktım XDA'dan, güzel olmuş. ROM'ları gezerken seninkinde Malatya yazısını görünce şaşırdım. =) ROM'unu stabil buluyor musun? Denersem ilk ROM'um olacak biraz korkuyorum bozarım diye. (Daha önce bozdum)
  • Arkadaşlar ekrandaki problem nedeniyle servise verdim aldıktan bir iki hafta içinde wi-fi çalışmadığını farkettim. Wi-fiyi açıyorum hiçbir modem bulamıyor ve kendiliğinden 15-20 sn. kadar sonra kapanıyor...Acaba problem nereden kaynaklanıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BalaNari

quote:

Beyler ROM'un ikinci versyonu yolda Klavye düzeltildi

SS'lere baktım XDA'dan, güzel olmuş. ROM'ları gezerken seninkinde Malatya yazısını görünce şaşırdım. =) ROM'unu stabil buluyor musun? Denersem ilk ROM'um olacak biraz korkuyorum bozarım diye. (Daha önce bozdum)

Evet hiç reboot yaşamadım :D Şuanda performans romu üzerinde çalışıyorum :D

• Gingerbread için yapılabilecek bir şey var mı acaba ?
    Sizin mesajları okuyorum rom atanları aynı romu ben atıyorum hiç fark yok siz ayrı bir dünyada oluyorsunuz genelde
  • Arkadaşlar mutlaka cm10 final romu yükleyin telefon çağ atladı resmen...
  • Xda daki yeni manisalee gb romunu deneyen var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: gülcem1sn

Gingerbread için yapılabilecek bir şey var mı acaba ?
    Sizin mesajları okuyorum rom atanları aynı romu ben atıyorum hiç fark yok siz ayrı bir dünyada oluyorsunuz genelde

Abim valla sorun var diyen (klavye hariç) hiç olmadı. Prsitine (full wipe) yapıyormusunuz?
  • Telefon o kadar yavaş ki, resmen kağnı hızında çalışıyor. Cynogenmode 10 kurmaya kalktım. Ancak clockword programını kurmaktan öteye geçemedim. Bu programı kurduktan sonra telefonu bir türlü recovery modda çalıştıramadım. Çünkü telefon her seferinde samsung yazısından öteye geçmedis ve kitlendi. Normal de açılmadı. İşi bitti dediğim telefonu ancak clockword programının kuruluşunu tekrarlayarak açmayı becerdim. Bunu birkaç kez tekrarladıktan sonra cynogenmode kurmaktan vazgeçtim. İşin ilginci telefonu fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum. Onu bile yapamıyorum. Zira telefon recovery modda açılmayıp kitleniyor.
    Anlaşılan o ki telefonu kağnı hızında kullanmaya devam edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zernuvis -- 11 Ağustos 2013; 23:00:52 >
  • Merhaba Wonder kullanıcıları..

Galaxy Wonder kullanıyorum alalı 1 yıl oldu ve Rootlamayı düşünüyorum.
    Root attıktan sonra telefon garantiden çıkıyormuş. Root attıktan sonra telefonda bi problem olur mu?

Root nasıl atılır? Birisi PM ile anlatırsa sevinirim.

Root attıkran sonra telefonda bir sorun vb. olur mu?

Root telefonu hızlandırır mı?

• Arkadaşlar tam 5 kere şarj değiştirdim.

Yeni şarj alıyorum 2-3-4 gün bir problem yok daha sonra şu problem oluyor:

Telefonu şarja koyuyorum bi alıyor, bi almıyor.

Şarjın telefona giriş yerine yakın yerdeki kabloyu bantladım şuan sorun yok..

Sorum: Arkadaşlar sizin telin şarjıda böyle oluyor mu?? Heralde telde bir sorun var..

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Arkadaşlar tam 5 kere şarj değiştirdim.

Yeni şarj alıyorum 2-3-4 gün bir problem yok daha sonra şu problem oluyor:

Telefonu şarja koyuyorum bi alıyor, bi almıyor.

Şarjın telefona giriş yerine yakın yerdeki kabloyu bantladım şuan sorun yok..

Sorum: Arkadaşlar sizin telin şarjıda böyle oluyor mu?? Heralde telde bir sorun var..

normal bişey tabikide bence garanti varsa gönder yoksa en kısa zamanda yaptır sıkıntı çıkarır az elektirik gelir vs vs yanma ihtimalı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Merhaba Wonder kullanıcıları..

Galaxy Wonder kullanıyorum alalı 1 yıl oldu ve Rootlamayı düşünüyorum.
    Root attıktan sonra telefon garantiden çıkıyormuş. Root attıktan sonra telefonda bi problem olur mu?

Root nasıl atılır? Birisi PM ile anlatırsa sevinirim.

Root attıkran sonra telefonda bir sorun vb. olur mu?

Root telefonu hızlandırır mı?

root atma basit şurdakileri dikkatlice oku root rom nasıl yapılır nasıl atılır ne gibii zaralari var ne gibi faydalari var bilgilenirsin benden tavsiye root at gereksiz 10 15 program var onlari dondur %40 hızlanıyor telefon ve rom atmanı tavsiye etmem şuanki rom güzel ve stabil
  • quote:

Orijinalden alıntı: zernuvis

Telefon o kadar yavaş ki, resmen kağnı hızında çalışıyor. Cynogenmode 10 kurmaya kalktım. Ancak clockword programını kurmaktan öteye geçemedim. Bu programı kurduktan sonra telefonu bir türlü recovery modda çalıştıramadım. Çünkü telefon her seferinde samsung yazısından öteye geçmedis ve kitlendi. Normal de açılmadı. İşi bitti dediğim telefonu ancak clockword programının kuruluşunu tekrarlayarak açmayı becerdim. Bunu birkaç kez tekrarladıktan sonra cynogenmode kurmaktan vazgeçtim. İşin ilginci telefonu fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum. Onu bile yapamıyorum. Zira telefon recovery modda açılmayıp kitleniyor.
    Anlaşılan o ki telefonu kağnı hızında kullanmaya devam edeceğim

Arkadaşım o bana da oldu bir d burdaki (https://www.dropbox.com/sh/dfbssu24kz2kfcx/ePS0TZIrXC) dosyalarla tekrardan kur clockwork rm'yi...

• root ile silinnesinde sakinca olmayan programlar

1- sns kelimesi gecen tum bilesenler
    2- e-posta uygulamasi (ben sadece gmail kullaniyorum..hotmaili olan silmeyebilir)
    3- game hub
    4- haritalar + sokak gorunumu (sygic daha iyi )
    5- drm kelimesi gecen tum bilesenler (korumali muzik indirmiyorsaniz)
    6-syncmids (sirket calisani degilseniz silin)
    7-yazilim guncelleyici (guncelleme vs cikacagi yok zaten :) )
    8-yahoo finans - accuwatter - haberler ve hava durumu gibi kullanmadiginiz widgetler..

aklima geldikce yazarim.. haa bu arada ramden ciddi miktarda yer kazanmak istiyorsaniz markette gingerbread launcher var.. onu yukleyip sistem uygulamasi yapin ardindan twbaslatici ve twwallpaper i silin.. tw touchwiz oluyor.. kendi arayuzu cok ram yiyor.. raminiz bunlari silmeden once 220 sildikten sonrada 220 ise bir sorun yok.. ben size gercek rami isgal eden uygulamalarin adlarini yazdim.. android siz kullanmasaniz bile on bellege aldigi uygulamalar var.. on bellege alinanlar ramde yer kaplamiyor sadece kapliyormus gibi gorunuyor.. en dogru sonucu "menu - ayarlar - uygulamalar - calisan uygulamalar"in altindaki cubuktan bakabilirsiniz

• quote:

Telefonu ara kablosu ile bilgisayara bağlayıp, telefonun internetini bilgisayarda kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
    Bilgisayar masaüstü o yüzden kablosuz özelliği yok maalesef. Laptop ile kablosuzdan bağlanıyor onda sıkıntı yok. Ama ara kablo ile baglanmiyor bir türlü.

Yardımcı olacak kimse var mı?
  • Arkadaşlar neti olmayan bilgisayara telefonu usb ile nasıl bağlayabilirim.

Atmam gereken fotolar var

• tele dosya atmak için internet gerekmiyor ki..
    BT ve USB ile atabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

root ile silinnesinde sakinca olmayan programlar

2- e-posta uygulamasi (ben sadece gmail kullaniyorum..hotmaili olan silmeyebilir)
    3- game hub
    8-yahoo finans - accuwatter - haberler ve hava durumu gibi kullanmadiginiz widgetler..

aklima geldikce yazarim.. haa bu arada ramden ciddi miktarda yer kazanmak istiyorsaniz markette gingerbread launcher var.. onu yukleyip sistem uygulamasi yapin ardindan twbaslatici ve twwallpaper i silin.. tw touchwiz oluyor.. kendi arayuzu cok ram yiyor.. raminiz bunlari silmeden once 220 sildikten sonrada 220 ise bir sorun yok.. ben size gercek rami isgal eden uygulamalarin adlarini yazdim.. android siz kullanmasaniz bile on bellege aldigi uygulamalar var.. on bellege alinanlar ramde yer kaplamiyor sadece kapliyormus gibi gorunuyor.. en dogru sonucu "menu - ayarlar - uygulamalar - calisan uygulamalar"in altindaki cubuktan bakabilirsiniz

Tam ihtiyacım olan şeyler . Teşekkürler . Bu ara sıkıldım custom romlardan gb ye dönelim biraz :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

root ile silinnesinde sakinca olmayan programlar

3- game hub

Tam ihtiyacım olan şeyler . Teşekkürler . Bu ara sıkıldım custom romlardan gb ye dönelim biraz :D

bir cok rom denedim.. kendi i8150xxlb4 romu disinda hic biri tam stabilite sunmuyor..

bu arada onemli degil.. aklima geldikce yazarim ;)

• 
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.