Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (862. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.259.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 860861862863864
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dunden beri bir sorunum var. Ekranin ust tarafindan parmagimi kaydirarak parlakligi ayarlayabiliryordum ama 2 gundur bu hareketle parlakligi degistiremiyorum.

Rootlu degil telefon sorun ne olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefon cebimdeyken whatsappdan mesaj gelince beni uyarmıyor bunun için bir ayar varmı yada ne bilim bir uygulama uyarı ışıgı yok zaten arada acıp ekranı kontrol edıyorum bısey yok ama whatsappa gırınce mesaj yagıyor varmı bı onerısı olan?
  • Ayarlardan hesabini senkron edersen duzelmesi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: candanfc

arkadaşlar telefon cebimdeyken whatsappdan mesaj gelince beni uyarmıyor bunun için bir ayar varmı yada ne bilim bir uygulama uyarı ışıgı yok zaten arada acıp ekranı kontrol edıyorum bısey yok ama whatsappa gırınce mesaj yagıyor varmı bı onerısı olan?

Muhtemelen "Görev Sonlandırıcı" bir program kullanıyorsun ve whatsappıda sonlandırıyor. Sen whatsappı acınca program çalışmış oluyor haliyle tüm mesajlar hep birden geliyor. Varsa kullandıgın programın beyaz listesine al sonlandırmasın whatsappı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

quote:

Orijinalden alıntı: IWRH

4.3 YAYINLANDI TELEFONUMUZ İÇİN HAYIRLI OLSUN. xda 'DAN ULAŞABİLİRSİNZİ :d
    xda android geliştiricilerinin olduğu bir sitedir :D

4.3 orijinal CM kaynaklarından yazılmıştır. Kırmadan kastınız buysa :D (Custom-Rom yani)

CM 4.3 yüklemesini basitçe anlatabilir misin?
    CM yuklemedim hiç
    PC işlerinden anlıyoruz da bu CM işleri bize uzak
    USB soketi arızalı servise verdim bugun
    Telefon gelince CM yuklemeyi düşünüyorum

ufak bir bilgi hatasi var onu duzeltelim :)

cm 4.3 diye birsey yok.. cm 10.2 var en guncel versiyon o da android 4.3 temelli..

Çok özür dilerim. Aynı anda DAYZ da oynayınca hızlı hızlı cevaplar veriyorum :D

• 1 senelik wonderimi dün sattım. Alacak olanlara tavsiyem, android bir cihaz alacaksanız en az 1gb ram olsun. 512 yetmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

1 senelik wonderimi dün sattım. Alacak olanlara tavsiyem, android bir cihaz alacaksanız en az 1gb ram olsun. 512 yetmiyor.

bence iphone yada en az s3 s4 gerisi foss
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

1 senelik wonderimi dün sattım. Alacak olanlara tavsiyem, android bir cihaz alacaksanız en az 1gb ram olsun. 512 yetmiyor.

bence iphone yada en az s3 s4 gerisi foss

Bu telefonun bir geleceği yok. Samsung üretmiş fırlatmış kenara. root atmayı düşünmeyenler beklentiye kapılıp almasın bu telefonu. iPhone zaten apayrı bir dünya

• Satın alacak olan varsa bende satıyorum, ilan açtım. Uygun fiyata bırakırım, özel mesaj atarsınız
  • arkadaşlar 3 ay kadar önce uygun fiyata aldım. avrupa üretimiymiş ve kaçak gelmiş diyerek telefoncu beni inandırdı bende araştırdım aklıma yattı aldım sonra 1 ay kadar süre geçti oyun oynarken yada normal beklerken telefon garip hatalar vermeye başladı tmm a basııyorum yine geliyor fln en son kapatıp açmak gerekiyordu çözüm için bi gün kendi kendine kapandı bi daha hiç açılmadı. aldığım yere götürdüm bunun içi yanmiış gibi saçma bi bahane söyle ve 2 aydır bekletiyor beni bi yardım edin bana pls. resmen dolandırıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainmrg -- 21 Ağustos 2013; 18:50:40 >
  • captainmrg C kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun...
  • etkinus kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captainmrg

arkadaşlar 3 ay kadar önce uygun fiyata aldım. avrupa üretimiymiş ve kaçak gelmiş diyerek telefoncu beni inandırdı bende araştırdım aklıma yattı aldım sonra 1 kadar süre geçti oyun oynarken yada normal beklerken telefon garip hatalar vermeye başladı tmm a basııyorum yine geliyor fln en son kapatıp açmak gerekiyordu çözüm için bi gün kendi kendine kapandı bi daha hiç açılmadı. aldığım yere götürdüm bunun içi yanmiış gibi saçma bi bahane söyle ve 2 aydır bekletiyor beni bi yardım edin bana pls. resmen dolandırıldım.

Gecmis olsun.. en iyisi buyuk marketlerden alip kaziklanmak :) en azindan aklinda soru kalmaz..

• aynen katılıyorum hocam. buradaya da sırf örnek olmak için yazdım. 450 tl yi çöpe attım gibi oldu , kvk lı olsaydı şimdi paşa paşa kullanıyor olurdum. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: captainmrg

aynen katılıyorum hocam. buradaya da sırf örnek olmak için yazdım. 450 tl yi çöpe attım gibi oldu , kvk lı olsaydı şimdi paşa paşa kullanıyor olurdum. :(

Insanin ici yaniyor biliyorum ama cokta takma.. demek ki o paranin cikacagi varmis.. ugrasirim dersen de tuketiciyi koruma heyetine git ordan yardim iste ;) ama sorun senden kaynakliysa (darp,dusurme,rom atarken yakma vs vs) yapacak birsey yok.. Ama bir dk eger rom atarken falan yanmissa bir jig olayini dene derim.. bricklikten cikabilir ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

Satın alacak olan varsa bende satıyorum, ilan açtım. Uygun fiyata bırakırım, özel mesaj atarsınız

Oo kardesim sen de mi satiyorsun :) aslinda note 3 cikma arifesindeyken note 2 deki olacak dusus israrla bana cihazi yenile diyor :) Allah tan gosteris meraklisi falan degilim.. note 2 de isimi gorur bir 2 yil :) galaxy mega alacaktim ama cok buyuk geldi.. s3 ler 1000tl ye dustu telpa garantili sifir ama sorunlu cihazlar :/ sen ne almayi dusunuyorsun ?

Edit: ben satmayacam anneme hediye edecem :) zamaninda 700 vermistim simdi tornavidanin ne oldugunu bilmeyen telefonu 300 den vermek icime oturur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 21 Ağustos 2013; 20:31:11 >
  • quote:

quote:

Satın alacak olan varsa bende satıyorum, ilan açtım. Uygun fiyata bırakırım, özel mesaj atarsınız

Oo kardesim sen de mi satiyorsun :) aslinda note 3 cikma arifesindeyken note 2 deki olacak dusus israrla bana cihazi yenile diyor :) Allah tan gosteris meraklisi falan degilim.. note 2 de isimi gorur bir 2 yil :) galaxy mega alacaktim ama cok buyuk geldi.. s3 ler 1000tl ye dustu telpa garantili sifir ama sorunlu cihazlar :/ sen ne almayi dusunuyorsun ?

Edit: ben satmayacam anneme hediye edecem :) zamaninda 700 vermistim simdi tornavidanin ne oldugunu bilmeyen telefonu 300 den vermek icime oturur :)

Evet hocam satıcam, ihtiyaçlarımı karşılamamaya başladı. İnsanınoğlunun doyumsuz nefsine en büyük örneğim

Note2 almayı düşünüyorum satarsam. Telefoncuya filanda verebilirim satamazsam burada. Yan tuşta bir sorun var bazen basılı kalıyor onuda screen off uygulaması ile hallediyorum. Bende zamanında 800 verdim teknosadan aldım :)

Nexus 4 ile Note 2 arasında çok gittim geldim ama nexus 4'ün multimedya özellikleri zayıf biraz fakat donanım olarak note2 den önde. Hoş evladiyelik almıyoruz :) 2 sene sonra oda eskiyecek değiştireceğiz. Hafıza kartı takılması, kamera, ses çıkışının daha iyi olması ve erken büyüklüğü beni note 2 ye iten sebepler arasında. Performans olarak pişman etmeyeceğine eminim ama boyutundan dolayı pişman olmam inşallah :)

• arkadaşlar şu an elimde bir galaxy w var. bunun bataryası şişti ve kullanılamıyor. sanırım kronik bir sorun. serviste orijinaliyle değiştirme gibi bir durum sözkonusu mu acaba?

• quote:

quote:

quote:

Evet hocam satıcam, ihtiyaçlarımı karşılamamaya başladı. İnsanınoğlunun doyumsuz nefsine en büyük örneğim

Note2 almayı düşünüyorum satarsam. Telefoncuya filanda verebilirim satamazsam burada. Yan tuşta bir sorun var bazen basılı kalıyor onuda screen off uygulaması ile hallediyorum. Bende zamanında 800 verdim teknosadan aldım :)

Nexus 4 ile Note 2 arasında çok gittim geldim ama nexus 4'ün multimedya özellikleri zayıf biraz fakat donanım olarak note2 den önde. Hoş evladiyelik almıyoruz :) 2 sene sonra oda eskiyecek değiştireceğiz. Hafıza kartı takılması, kamera, ses çıkışının daha iyi olması ve erken büyüklüğü beni note 2 ye iten sebepler arasında. Performans olarak pişman etmeyeceğine eminim ama boyutundan dolayı pişman olmam inşallah :)

Aynen ekrani buyuk ama hos cihaz cok kaba da durmuyor.. nexus 4 e hic bulasma derim.. kullanmadim hatta eline bile almadim.ama arkadaslarim olsun formdakiler olsun yaklasilacak bir cihaz degil.. on yargi da olabilir ama lg urunlerini sevmiyorum.. dedigin gibi adamlar islemci,ram ve gpuya gucu vermisler ama diger ozellikleri zayif kaliyor.. usb otg yok,hafiza karti yok, stock bildigin ek ozelliksiz android.. sikar bir sure sonra ama tabiri caizse oyun delisiysen bence n4 daha mantikli..

Benim gecme sebebim aslinda cihaz tum islerimi rahatlikla goruyor ama kilo mu aldim bilmiyorum klavyesi kucuk geliyor artik.. Ayrica bahsettigin gibi nefs olayi da var :D yoksa nfc ile odeme,ayni anda 2 uygulamayi altli ustlu acma ya da spenle birseyler karalayacak degilim :)

• Bildiğim kadarıyla zaten NFC şuan ülkemizde kullanılmıyor. Haklısın hocam n4 te cpu gpu ram dışında elle tutulur birşey yok. Saf android güzeldir iyi kişiselleştirilir ama marketteki 3. parti uygulamalar ile olacak iş değil. Samsungun uygulamaları kaliteli ve kullanışlı oluyor. O şekilde ki uygulamaları markette bulabileceğimizi sanmıyorum. Oyun delisi değilim yada bu telefon şuan beni kısıtladığı için böyleyim :) Elimde imkan olsa oynarım belki, almadan bilemeyeceğim. Velev ki olursam büyük ekranda oynamak ayrı bir zevk olur
  • 
Sayfa: önceki 860861862863864
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.