Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (864. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.259.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 862863864865866
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yigithan89

merhab arkadaşlar dün galaxy wonder sipariş ettim yarın gelecek yanlız şöyle bir sorun var :
    ben wonderde ve androit telefonların çoğunda mevcut olan arka planı siyah menüyü sevmiyorum .. netten araştırdım launcher diye bi programla çözülebiliyormuş menü xperia veya s3 vs gibi olabiliyormuş .. kafamda bazı sorular var tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ..
    * bu launcher in tele bir zararı var mı
    *launcher yüklemek garanti dışı bırakır mı ( custom rom yüzünden çöken telefonlar kalıyormuş)
    *yüklediktenden sonra telfonu yine eski haline çevirebilir miyiz..

Launcher için Smart Launcher'ı önerebilirim,alıştığın zaman vazgeçemezsin. Ciddi anlamda ram'i rahatlatıyor,telefonun var olan Touchwiz arayüzü çok ram harcıyor widget'lar falan... Diğerlerini denemedim fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devrimci Penguen

quote:

Orijinalden alıntı: etkinus

quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

Beyler galaxy wonder ile galaxy mini 2 arasında kaldım. Yorumları okuyunca wonder'a hiç bulaşmasam mı acaba diyorum? İlk android telefonum olacak. Ne yapayım sizce?

general mobile var, 600 tl ile s3 ayarında tel almak varken wonder'a bulaşma.
    1 ay önceye kadar wonder kullanıyodum. tam bi sabır testi.

O sorunlar bende niye yok anlamıyorum,yapmadığım şey kalmadı telefonda bir kez olsun donma ve reset sorunu yaşatmadı.

program kurmamışsındır, boş kullanıyosundur belki. facebook+whatsapp+foursquare kurup kullanmayı denersen muhtemelen sinir sistemin zarar görmeye başlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GİGATURK

6 ay öncesine kadar vardı bende bu wonder. telefonu paramparça yapmamak için gittim ucuz fiyata sattım yeterki elimde parçaları kalmasın diye. sırf sabır testi başkada birşey değil. sonra s3'e geçtim. 2 ayda onu kullandım. aslında o da aynı şeyin laciverti denebilir. 4 aydırda iphone 5 var, tek bir sorun ve şikayetim bile yok. sizde kurtulun çöpe atın şu androidleri. hiç uğraşmaya bile değmez arkadaşlar tam bir rezillik

Ben de düşünüyorum,Android eziyet aslına bakılırsa.En basitinden Google Play. Resmen çöplük bunu kimse inkar edemez,istenilen bir uygulamayı aramak için iki saat uğraştığımı bilirim. Eniştemde de ip5 var,adam kişiselleştirme hastası değil bütün işlerini görüyor,hoş ben de Wonder'da her işimi görüyorum ama,iOS ayrı bir dünya.

androidin özgürlük anlayışı bence ekrana iki widget ve uygulama kısayolu koymak. teknolojiden iyi anlayanlar içinde rom atma özelliği de androidin bence tek olumlu tarafı sayılabilir. ama bence asıl özgürlük istediğin uygulamayı en kaliteli şekilde bulabilmektir. bu açıdan sırf app store bile androidi atmaya yeter bence. stabilite, hız, performans gibi konuları hiç katmıyorum bile. s3 kullandım dedim belki android 4.0 ile belki birşeyler rayına girmiştir diye. nerdee... kısaca androidden ip5'e geçince eşşekten inip yarış atına binmiş gibi hissettim kendimi. eğer telefon değiştirmeyi düşünenler ve android takıntısı da olanlar note 2, s4, xperia z, htc one gibi üst seviye cihazları tercih etmeliler. ki bu cihazlarda bile sorunsuz ve çok stabil bir çalışmadan bahsetmek yine mümkün değil. onun dışında wp8 cihazları da oldukça başarılı ben nokia lumia serisini çok beğendim. iOS'a en yakın stabillikte, ve hızla da büyüyen bir sistem. şahsen bundan sonra iphone'dan şaşmam kolay kolay ama iphone'a en iyi alternatif bence yine wp8 ile lumia telefonlarıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

Beyler galaxy wonder ile galaxy mini 2 arasında kaldım. Yorumları okuyunca wonder'a hiç bulaşmasam mı acaba diyorum? İlk android telefonum olacak. Ne yapayım sizce?

general mobile var, 600 tl ile s3 ayarında tel almak varken wonder'a bulaşma.
    1 ay önceye kadar wonder kullanıyodum. tam bi sabır testi.

O sorunlar bende niye yok anlamıyorum,yapmadığım şey kalmadı telefonda bir kez olsun donma ve reset sorunu yaşatmadı.

program kurmamışsındır, boş kullanıyosundur belki. facebook+whatsapp+foursquare kurup kullanmayı denersen muhtemelen sinir sistemin zarar görmeye başlar.

İki tane ufak arcade oyun, foursquare,whatsapp,mobadroid kullanıyorum. Bir kez olsun menüye geç döndüğüne şahit olmadım,ayrıca herkes ısınıyor diyor,bende nedense hiç ısınmıyor.Galiba tamamen şans işi.

• quote:

quote:

quote:

6 ay öncesine kadar vardı bende bu wonder. telefonu paramparça yapmamak için gittim ucuz fiyata sattım yeterki elimde parçaları kalmasın diye. sırf sabır testi başkada birşey değil. sonra s3'e geçtim. 2 ayda onu kullandım. aslında o da aynı şeyin laciverti denebilir. 4 aydırda iphone 5 var, tek bir sorun ve şikayetim bile yok. sizde kurtulun çöpe atın şu androidleri. hiç uğraşmaya bile değmez arkadaşlar tam bir rezillik

Ben de düşünüyorum,Android eziyet aslına bakılırsa.En basitinden Google Play. Resmen çöplük bunu kimse inkar edemez,istenilen bir uygulamayı aramak için iki saat uğraştığımı bilirim. Eniştemde de ip5 var,adam kişiselleştirme hastası değil bütün işlerini görüyor,hoş ben de Wonder'da her işimi görüyorum ama,iOS ayrı bir dünya.

androidin özgürlük anlayışı bence ekrana iki widget ve uygulama kısayolu koymak. teknolojiden iyi anlayanlar içinde rom atma özelliği de androidin bence tek olumlu tarafı sayılabilir. ama bence asıl özgürlük istediğin uygulamayı en kaliteli şekilde bulabilmektir. bu açıdan sırf app store bile androidi atmaya yeter bence. stabilite, hız, performans gibi konuları hiç katmıyorum bile. s3 kullandım dedim belki android 4.0 ile belki birşeyler rayına girmiştir diye. nerdee... kısaca androidden ip5'e geçince eşşekten inip yarış atına binmiş gibi hissettim kendimi. eğer telefon değiştirmeyi düşünenler ve android takıntısı da olanlar note 2, s4, xperia z, htc one gibi üst seviye cihazları tercih etmeliler. ki bu cihazlarda bile sorunsuz ve çok stabil bir çalışmadan bahsetmek yine mümkün değil. onun dışında wp8 cihazları da oldukça başarılı ben nokia lumia serisini çok beğendim. iOS'a en yakın stabillikte, ve hızla da büyüyen bir sistem. şahsen bundan sonra iphone'dan şaşmam kolay kolay ama iphone'a en iyi alternatif bence yine wp8 ile lumia telefonlarıdır.

Ben de Android kullanıyorum,beğenmediğim yanı hız değil de uygulama sorunu. Yani üst seviye telefonlarda iyi çalışan uygulama,giriş seviyesindeki telefonlarda stabil çalışmıyor. iphone'da böyle bir soruna rastlamadım,ha iphone kullanmadım ama kullanan arkadaşlarıma soruyorum,hiç sorun yaşamıyorlar. Belki çok pahalı,belki arkasındaki elma logosu için alan vardır.Bilmiyorum ; ama adamlar gerçekten güzel yapıyor.

• @Devrimci Penguen
    android ve iOS farklı farklı ihtiyaçlara göre sistemler hocam. ben iOS'e geçince android'den çabuk vazgeçtim ve dedim işte benim aradığım şey bu! ama başkasına göre de değişir. mesela adam sıkılmıştır artık iOS'teki kısıtlamalardan, hep aynı menüyü aynı arayüzü görmekten, telefonu kurcalayıp rom ayıp sınırları zorlamayı da seviyordur, facebook/twitter/insragram gibi temel uygulamalar yetiyordur, yani uygulama derdi yoktur, o zaman android alır ve memnun da kalır (hız ve stabillikten ödün vermek kaydıyla) zaten defalarca yazılıp çizildi bunlar. ama eğer android telefon alacak olsaydım tekrar bu kesinlikle htc one olurdu. gözümde kalmadı değil yani onda.

• Devrimci Penguen kullanıcısına yanıt
    oyunlar sürekli açık olan uygulama olmadığı için telefonu zorlamaz. sende de foursquare ve whatsapp var, arkaplanda çalışan uygulama olarak. ama bi tane daha kurarsan facebook veya viber tarzı bi uygulama, telefonun donup kaldığını görürsün.
    düşük seviye iphone ben de kullanmadım ama iphone4 kullanan tanıdıklarım, 4 kullanacağına s2 kullan diyor. kasıyomuş 4.
    işletim sistemi olarak farklı özellikler, farklı üstünlükler. apple'ın daha stabil olduğuna kimsenin sözü yok zaten.
  • 250 tl arkadaş wonder ını satıyor. Alayım mı? arkadaşlar.
    genelde telefonu müzik dinlemek, ufak uygulamalar ve fotoğraf çekimi için kullanıcan. değer mi??
    pahalı bır tellefon alasım yok çünkü kendımden bılıyorum belli bı sure sonra sıkılıcam o kadar hızlı performansları bi işe yaramayacak.
  • Arkadaşlar rom yüklemek istiyorum fakat basit bi anlatımı yok mu bunun ilk defa yükleyeceğim ve orjinal romu beş para etmiyor yavaş yavaş yavaş
  • Bir akrabam samsung cevahir avm'de çalışıyor 1.4 ghZ yalanmış..1.0ghZ kullanılıyormuş..1.4ghZ diye millete yutturuyolarmış.. doğrumudur bilmem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

Bir akrabam samsung cevahir avm'de çalışıyor 1.4 ghZ yalanmış..1.0ghZ kullanılıyormuş..1.4ghZ diye millete yutturuyolarmış.. doğrumudur bilmem :D

Hocam şöyle doğru, normalde işlemci 1 ghz fakat fabrikadan oc lu çıkıyor yani 1.4e yükseltiliyor. Kisacasi 1.4 ghz, zaten cpu programlarinda falan 1.4 olduğu gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: whitey_y

250 tl arkadaş wonder ını satıyor. Alayım mı? arkadaşlar.
    genelde telefonu müzik dinlemek, ufak uygulamalar ve fotoğraf çekimi için kullanıcan. değer mi??
    pahalı bır tellefon alasım yok çünkü kendımden bılıyorum belli bı sure sonra sıkılıcam o kadar hızlı performansları bi işe yaramayacak.

Telefon temiz kullanılmışsa yani kirigi eziği yoksa ve dediginiz gibi oyun veya diğer ağır kullanimlar için değilse mantıkli bir seçim olur, iyi bir kulaklik ve poweramp gibi programlarla çok güzel müzik kalitesi elde edersin, face twitter whatsapp ın altindan da rahatlikla kalkar başka da bir şey yapmani pek tavsiye etmem zaten küçük, orta seviye oyunlar anca, 3 yıllık telefon neredeyse
    Rom olarak da androidhatti diye bir sitede justsmile diye bir arkadasin yaptigi manisaleee performance isimli bir rom vardı (ismi itici geliyor ama ) gerçekten wonder icin kullandığım en iyi en güzel en sade rom diyebilirim 1,5 aydir kullaniyorum herhangi bir sıkıntı yok sonradan v2 v3 sürümünü de yayinlamis ben ilkini kullaniyorum sadece google playden bir sey indirilemiyor diger sürümlerde belki duzeltilmistir, o romu tavsiye ederim

• Arkadaşlar arayan varsa, wonder'ımı satıyorum.

Selamlar.
  • Wonder kesinlikle pişmanlıktır, sattım mutluyum, normal telefon kullanıyorm şuan, çok daha mutluyum, sonuçta bekleneni karşılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nezitiC

quote:

Orijinalden alıntı: whitey_y

250 tl arkadaş wonder ını satıyor. Alayım mı? arkadaşlar.

Telefon temiz kullanılmışsa yani kirigi eziği yoksa ve dediginiz gibi oyun veya diğer ağır kullanimlar için değilse mantıkli bir seçim olur, iyi bir kulaklik ve poweramp gibi programlarla çok güzel müzik kalitesi elde edersin, face twitter whatsapp ın altindan da rahatlikla kalkar başka da bir şey yapmani pek tavsiye etmem zaten küçük, orta seviye oyunlar anca, 3 yıllık telefon neredeyse
    Rom olarak da androidhatti diye bir sitede justsmile diye bir arkadasin yaptigi manisaleee performance isimli bir rom vardı (ismi itici geliyor ama ) gerçekten wonder icin kullandığım en iyi en güzel en sade rom diyebilirim 1,5 aydir kullaniyorum herhangi bir sıkıntı yok sonradan v2 v3 sürümünü de yayinlamis ben ilkini kullaniyorum sadece google playden bir sey indirilemiyor diger sürümlerde belki duzeltilmistir, o romu tavsiye ederim

sagolasım kardeşim yorumun için. Telefonu alıp bakayım. dediğin gibi fızıksel sıkıntısı yoksa alırım sanırım.

• Beyler telefonuclara kaça satabiirim wonder'ı? Piyasası nedir yani telefonun? Kırık çizik hiçbişey yok yani

1.5 yıldan fazladır kullanıyorum.

Delirtiyor beni telefon :D
  • wonder için en stabil CyanogenMod hangisi arkadaşlar bu sd kartı yer değiştirebileceğim falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldmaster61

Beyler telefonuclara kaça satabiirim wonder'ı? Piyasası nedir yani telefonun? Kırık çizik hiçbişey yok yani

sen yine iyi dayanmışsın kardeşim ben 5-6 ay zor dayandım. 800'e almıştım zar zor 280'e satmıştım şubatta. şimdi tahmini piyasadaki telefonculara satsan taş çatlasa 250 verir. kişiye satarsan karşındakinin enayiliğine bağlı :D
    ---
    ben mod 9 kullanmıştım satmaya 3 hafta falan kala. şarjı ve hız olarak daha iyiydi gingerbread'a göre. ama google play store açılmıyordu. açtığın gibi direkt atıyordu. benim hatam veya eksik yaptığım bir işlemden de kaynaklanıyor olabilir belki benden başka bu sorunu yaşayanı görmedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: worldmaster61

Beyler telefonuclara kaça satabiirim wonder'ı? Piyasası nedir yani telefonun? Kırık çizik hiçbişey yok yani

sen yine iyi dayanmışsın kardeşim ben 5-6 ay zor dayandım. 800'e almıştım zar zor 280'e satmıştım şubatta. şimdi tahmini piyasadaki telefonculara satsan taş çatlasa 250 verir. kişiye satarsan karşındakinin enayiliğine bağlı :D
    ---
    ben mod 9 kullanmıştım satmaya 3 hafta falan kala. şarjı ve hız olarak daha iyiydi gingerbread'a göre. ama google play store açılmıyordu. açtığın gibi direkt atıyordu. benim hatam veya eksik yaptığım bir işlemden de kaynaklanıyor olabilir belki benden başka bu sorunu yaşayanı görmedim.

250 ye satacagima aileden birine veririm. Paraya ihtiyacim yok Allah'tan.

Gecen gun General Mobild Discovery'yi canli gordum. Cok hosuma gitti. Ama eminim 3-4 ay sonra o da kasacaktir. Teknoloji boyle bi sey. Ya cok paran olup 3 ayda bir en yeni teknolojiyi alacan ya da hep eskiyecek elindeki teknoloji.

• özdereli Ö kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar gakaksi w telefonda adres defterini senkronize et dediğimizde gmail adresindeki numaraları telefona mı aktarıyor yoksa tam tersini mi yapıyor. yani ben bir kaç defa senkronize et yaptım benim telefondan bazı numaraların kaybolduğunu gördüm telefondakileri gmail adresine aktarmak için ne yapılmalıdır yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 862863864865866
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.