Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (865. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.259.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 863864865866867
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkür ederim üstat. Yeni bir sorum daha olacak. telefon defterini senkronize et komutu verince benim telefondaki numaraları gmaildeki sayfama eklemesi için ne yapmam gerekiyor. ben birkaç defa senkronize et komutu verdim. daha sonra benim bazı numaralarımın telefondan silindiğini farkettim bunu nasıl yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özdereli

Çok teşekkür ederim üstat. Yeni bir sorum daha olacak. telefon defterini senkronize et komutu verince benim telefondaki numaraları gmaildeki sayfama eklemesi için ne yapmam gerekiyor. ben birkaç defa senkronize et komutu verdim. daha sonra benim bazı numaralarımın telefondan silindiğini farkettim bunu nasıl yapabilirim.

Ben rehberi sd karta senkronize ediyorum sonra da bluetoothla pc ye atiyorum 3 ay da 1.. Boylece kayip minimuma iniyor.. googleye guvenmiyorum pek.. ozel seyleri onlarin sunucusunda barindirmaya gerek yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil yardım arkadaşlar rootlu telefonuma sıfırlama koduyla format attım şuan samsung yazısında kalıyor bişey yapamıyorum
  • Samsung galaxy wonder i8150 Türkiye'de almıştım.
    Bir yıl geçmedi, pili şişti, yavaşlamaya başladı, bazen zamanı durmaya başladı, telefon defterini bile karıştırırken ekran kararıyor 2-3 dk hiçbir şey yapamıyorum, sonra geri geliyor.
    Sonra beklemedeyken komple donmaya başladı, insanlar aradığı zaman ulaşamadılar, saat durduğu zaman alarmda çalışmıyor.

servise (DesTech Bilişim) 4 kere gittim, yazılımı güncelleyip "test edildi, arıza yok" dediler. Telefona uygulama yüklemeyin ondan olabilir dediler. Facebook ve Twitter dışında hiçbir uygulama yüklemedim yine kitlenmeye devam etti. Hafıza kartını kullanmayın dediler, bir ay hafıza kartı takmadan kullandım, bir şey farketmedi. En son 3G kullanmayın dediler.

Ben telefona uygulama yüklemesem, 3G kullanmasam niye 700TL verip bu telefonu kullanayım? 2. el eski Nokia telefonumu kullanayım daha iyi, üstelik eski Nokia 8 yıldır hala bana mısın demeden çalışıyor...

444 77 11 Samsung numarasına aradım, orada da başka servise gidin dediler.

Yok mu buna bir çözüm????

• quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

Acil yardım arkadaşlar rootlu telefonuma sıfırlama koduyla format attım şuan samsung yazısında kalıyor bişey yapamıyorum

Root falan yoksa eğer, servise göster. Root varsa:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=73473787&p=1#73473787

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zili

Samsung galaxy wonder i8150 Türkiye'de almıştım.
    Bir yıl geçmedi, pili şişti, yavaşlamaya başladı, bazen zamanı durmaya başladı, telefon defterini bile karıştırırken ekran kararıyor 2-3 dk hiçbir şey yapamıyorum, sonra geri geliyor.
    Sonra beklemedeyken komple donmaya başladı, insanlar aradığı zaman ulaşamadılar, saat durduğu zaman alarmda çalışmıyor.

servise (DesTech Bilişim) 4 kere gittim, yazılımı güncelleyip "test edildi, arıza yok" dediler. Telefona uygulama yüklemeyin ondan olabilir dediler. Facebook ve Twitter dışında hiçbir uygulama yüklemedim yine kitlenmeye devam etti. Hafıza kartını kullanmayın dediler, bir ay hafıza kartı takmadan kullandım, bir şey farketmedi. En son 3G kullanmayın dediler.

Ben telefona uygulama yüklemesem, 3G kullanmasam niye 700TL verip bu telefonu kullanayım? 2. el eski Nokia telefonumu kullanayım daha iyi, üstelik eski Nokia 8 yıldır hala bana mısın demeden çalışıyor...

444 77 11 Samsung numarasına aradım, orada da başka servise gidin dediler.

Yok mu buna bir çözüm????

Güzelce sıfırla telefonu, orjinal rom falan kendin yükle. Sat gitsin. 1 senemi yedi bu telefon. 400e sattım nasıl rahatım anlatamam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Rootlu olan bir telefonu nasıl rootsuz hale getiriyoruz açıklaması var mı bir konuda falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Rootlu olan bir telefonu nasıl rootsuz hale getiriyoruz açıklaması var mı bir konuda falan ?

Googleda galaxy w unroot diye arattir oradan yaparsın. Olmazsa (ki bende olmamıştı ben de bu adresten bu şekilde yaptım) orjinal rom yükleyince hem telefon (yazılım olarak) tamamen sifir oluyor hem de root kalkıyor

www.sinanilyas.com/makale/62/samsung-galaxy-w-wonder-i8150-orijinal-rom-nasil-yuklenir.php

• s.uzun kullanıcısına yanıt
    Ama bunu yapmak için cwm recovery olması gerekmiyor mu ?= Benm telefonum sadece rootlu ve rootluyken ben telefonu sıfırladım bu şekilde açılmamaya başladı samsung yazısında kalıyor alternatif başka bir yolu var mı acaba yardım edin lütfen
  • quote:

Ama bunu yapmak için cwm recovery olması gerekmiyor mu ?= Benm telefonum sadece rootlu ve rootluyken ben telefonu sıfırladım bu şekilde açılmamaya başladı samsung yazısında kalıyor alternatif başka bir yolu var mı acaba yardım edin lütfen

Hayır gerekmiyor, orda yazanları yap sorun düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

quote:

Hocam teşekkürler sorun düzeldi sayenizde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

quote:

Hocam teşekkürler sorun düzeldi sayenizde

Yardımım dokunduysa ne mutlu bana

• Arkadaşlar
    USB si arızalı olan cihazımı kapaklar hariç yenisi ile değiştirmişler
    Hazır cihaz sıfırlanmış iken Bunu satıp üst model almak istiyorum
    Nasıl değerlendirebilirim?

Forumda mı satayım,....Dukkanlarda başka bir modelle mi takas edeyim?
    Sony / HTC aklımdaki modeller.

Totalde 1000 TL yi geçmeyecek bir şey seçmeliyim.
    Rami yuksek, kart takılabilmeli.

• Burada satisa cikarin hocam. Olmazsa bi telefoncu ile anlasirsiniz.

• rootlu telefonumda bazı uygulamaları dondurdum, arada gerekli uygulamaları da dondurmuşum galiba. şimdi telefon açılmıyor, samsung yazısında kalıyor.
    ne yapabilirim?

• bende de wonder vardı. kırıldı, kurtuldum.
    512mb ram ile hangi cihazı alırsan al sonuç aynı olur. android zaten fazlaca sömüren bir işletim sistemi. ben kullanırken face de yüklü değildi. face yükeyince kasıyodu tel. şimdi 600tl'ye aldığım 4 çekirdekli 1gb ramli cihazımla mutluyuz :D
  • Telefon servisten geldi bir dünya ayarlarım gitti
    Bulduğum igo navigasyonlarını bir türlü kuramadım,,, ya hata veriyor ya da açılıp kapanıyor..

Bir şeyler yapayım dedim
    En Sonunda Root anlatan bir video buldum ve bugun root yaptım
    Artık başlangıcı yaptık

Superuser diye bir uygulama eklendi
    update.zip dosyasının içeriğine göre 2011 sonu bir root dosyası.

1 - Yeni veya eski olması bir şeyi etkiler mi?
    2 - Bundan sonra bu root ile ne yapmam gerekiyor?
    3 - Update dosyası gene telefon içinde kalması gerekiyor mu? ( evet boyutu küçük )
    4 - İşime yaramayan, telefonla gelen uygulamaları kaldırabilecek miyim?
    5 - Hiç dokunmamam ve asla kaldrılmaması gereken programlar nasıl anlarım?
    6 - Android 4 versiyon vs özel bir room yukleniyor diye biliyorum
    Her roomun yüklemesi aynı mıdır?
    7 - Anladığım kadarı ile telefonun tamamen özelliştirmesi için resimdeki dosyalarin hepsi yeterli
    Ve de yine anladığım kadarı ile rom yuklemek standrt windows kurmak gibi bir şey, sonra istediğimiz gibi şekillendiriyoruz
    8- Kendime göre en uygunu nasıl seçeceğim kriteri nedir?
    Oyun oynamam, video, internet, bir kaç tane ücretsiz uygulama, navigasyon kullanıyorum tabii telefonun kitlenmemesi de önemli.

Şimdi biliyorum ;duayenler bu konudaki diğer konuları oku diyecek
    Ama Ben soru cevap şeklinde mantığını anlarsam gerisi çorap söküğü gibi gelecek.

Pc ile My phone explorer kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 8 Eylül 2013; 0:48:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

rootlu telefonumda bazı uygulamaları dondurdum, arada gerekli uygulamaları da dondurmuşum galiba. şimdi telefon açılmıyor, samsung yazısında kalıyor.
    ne yapabilirim?

yukarıda arkadaş bir link vermiş o linkte anlatıldığı gibi tr roomunu yükledim ama yine aynı, hiç bir düzelme yok.
    bilen varsa yardımcı olsun lütfen. bulunduğum ilçede servis yok, servise göndersem kimbilir kaç günde gelir.

• quote:

quote:

rootlu telefonumda bazı uygulamaları dondurdum, arada gerekli uygulamaları da dondurmuşum galiba. şimdi telefon açılmıyor, samsung yazısında kalıyor.
    ne yapabilirim?

yukarıda arkadaş bir link vermiş o linkte anlatıldığı gibi tr roomunu yükledim ama yine aynı, hiç bir düzelme yok.
    bilen varsa yardımcı olsun lütfen. bulunduğum ilçede servis yok, servise göndersem kimbilir kaç günde gelir.

Recovery den 'factory reset' ve 'wipe cache' yaptınmı?
    Yapmadıysan yap. Ama eğer yapmışsan düzelmesi gerekiyordu. Çünkü programları başka bir program ile durdurursun. Dolayısı ile bu durdurucu program 'factory reset' ile kalkarsa , durdurmada ortadan kalkar.

Recovery modu; ses açma, ortadaki menü tuşu ve açma kapama tuşuna (3 tuşa aynı anda) basarsın. Telefon açılınca 'açma kapama' tuşundan elini çeker, diğerlerine basmaya devam edersin. Android logosu gelince artık, elini tuşlardan çeker, menü tuşuna (ortadaki tuşun solundaki dokunmatik alan) 1 defa dokunursun. Menu açılınca 'factory reset ve wipe cache' falan yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 8 Eylül 2013; 2:56:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Telefon servisten geldi bir dünya ayarlarım gitti
    Bulduğum igo navigasyonlarını bir türlü kuramadım,,, ya hata veriyor ya da açılıp kapanıyor..

Bir şeyler yapayım dedim
    En Sonunda Root anlatan bir video buldum ve bugun root yaptım
    Artık başlangıcı yaptık

Superuser diye bir uygulama eklendi
    update.zip dosyasının içeriğine göre 2011 sonu bir root dosyası.

1 - Yeni veya eski olması bir şeyi etkiler mi?
    2 - Bundan sonra bu root ile ne yapmam gerekiyor?
    3 - Update dosyası gene telefon içinde kalması gerekiyor mu? ( evet boyutu küçük )
    4 - İşime yaramayan, telefonla gelen uygulamaları kaldırabilecek miyim?
    5 - Hiç dokunmamam ve asla kaldrılmaması gereken programlar nasıl anlarım?
    6 - Android 4 versiyon vs özel bir room yukleniyor diye biliyorum
    Her roomun yüklemesi aynı mıdır?
    7 - Anladığım kadarı ile telefonun tamamen özelliştirmesi için resimdeki dosyalarin hepsi yeterli
    Ve de yine anladığım kadarı ile rom yuklemek standrt windows kurmak gibi bir şey, sonra istediğimiz gibi şekillendiriyoruz
    8- Kendime göre en uygunu nasıl seçeceğim kriteri nedir?
    Oyun oynamam, video, internet, bir kaç tane ücretsiz uygulama, navigasyon kullanıyorum tabii telefonun kitlenmemesi de önemli.

Şimdi biliyorum ;duayenler bu konudaki diğer konuları oku diyecek
    Ama Ben soru cevap şeklinde mantığını anlarsam gerisi çorap söküğü gibi gelecek.

Pc ile My phone explorer kullanıyorum

1-etkilemez
    2- (a)Orjinal romu kullanmaya devam edip, uygulamaları durdura veya kaldırabilirsin. (b)Farklı bir rom kurabilirsin.
    3- Gerekmiyor.
    4- Evet kaldırabileceksin ama, durdurman daha doğru olur. 'Titanium backup' vb. programlar ile, programları kaldırmadan durdurabilirsin.
    5- Bilmediğin programları kaldırma veya durdurma. Google dan önemsizleri arayıp bulabilirsin.
    6- Evet yükleniyor. Evet benzerdir.
    7- (a)Evet yeterlidir. (b)Standart Windows değil de, değiştirilmiş Windows yüklemek gibi bir şey. (c)Sonrasında yüklediğin rom sana ne yapmana izin veriyorsa onu yapabiliyorsun. Her romun farklı özellikleri var, kimisi görünüm ve özelleştirile bilirliğe önem verir, kimisi performansa.
    8- Araştırıp bulacaksın. Xda forum da galaxy wonder bölümüne git orda epeyi bir rom var. Veya Google galaxy w rom diye arattır. Zaten açıklamaları okuyup, özelliklerini anlarsın. Ben aynı senin kriterleri taşıyorum ve cm9 yüklü, gayet memnunum. Sanırım sen cm10 indirmişsin, ben onu denemedim. Cm9 daha eski diye daha sorunsuzdur diye bir düşünceden dolayı denemedim.
    Bu arada bir dip not; aslında romların çoğu bu cm9 ve cm10 üzerine şekillendirilmiş romlardır. Bu cm romlarınında orijinal olduğu düşüncesi gelmesin aklına, bunlar android 4 ve 4,1 sürümü kullanılarak özelleştirilmiş romlardır.

• 
Sayfa: önceki 863864865866867
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.