Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (867. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.259.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 865866867868869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En guzeli bu telefondan kurtulup yeni bir telefon almak bu seferki secimim samsung olmiyacak... Daha stabil calisan nokia bile olabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

Yeni Kernel Geldi

CyanogenMod 10 İçin :
    3.0.95
    http://d-h.st/mHN

Cyanogenmod 10.1 İçin :
    3.0.95
    http://www.mediafire.com/download/fsfqit3fikkd6cw/arco_kernel_3.0.95.zip

stabilmi çalışıyormu

• sadece kernel nasıl yukleniyor?
  • hocam şimdi anlatıyorum

Yükleniş:
    1)Zip dosyasını indirin ve sdcarda atın
    2)Cwm recovery girin.
    -Wipe Cache
    -Advanced-Wipe Dalvik Cache
    3)İnstall zip from sdcard/choose zip from sdcard seçin ve indirdiğiniz zip dosyasını bulup seçin.
    4)Reboot system now.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiddLe

teşekkürler yaptım. orjinal halinde telefon ağır vasıta gibiydi şu an uçuyor diyebilirim umarım zamanla sorun cıkarmaz

rom kurdun dimi ? orjinal romda sakın denemeyin
  • Ram sıkıntısıdan dolayı sadece root yapmak istedim ama bir türlü beceremedim.
    Cvm recoveryi açıyorum update.zip seçiyorum hata veriyor

xxlb4 var acaba bundan mı?
    Ya da cwm ve update dosyalarının en güncellerini mi seçmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguar19

Ram sıkıntısıdan dolayı sadece root yapmak istedim ama bir türlü beceremedim.

root dosyası cwm ile malesef atılmıyor bu sizden kaynaklanan sorun değil cwm ile kaynaklı bende denedim hata verdi
  • quote:

quote:

root dosyası cwm ile malesef atılmıyor bu sizden kaynaklanan sorun değil cwm ile kaynaklı bende denedim hata verdi

Peki neyle atmak lazim.
    Siz becerebildiniz mi?

• quote:

quote:

quote:

Peki neyle atmak lazim.
    Siz becerebildiniz mi?

http://www.sinanilyas.com/makale/50/samsung-galaxy-w-wonder-i8150-root-etmek.php

Şu sitede anlatılanlara uyarak yaptım sorunsuz. Direk zip olarak attığınıza ve stock recovery'den yüklediğinize emin misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

quote:

quote:

Peki neyle atmak lazim.
    Siz becerebildiniz mi?

http://www.sinanilyas.com/makale/50/samsung-galaxy-w-wonder-i8150-root-etmek.php

Şu sitede anlatılanlara uyarak yaptım sorunsuz. Direk zip olarak attığınıza ve stock recovery'den yüklediğinize emin misiniz?

Yok dostum stock değil galiba ya.
    Ben bi ara olmuyo diye bişeyler yüklemiştim resimdeki android simge çıkmıyor
    ben stock recoverynin üzerine cwm yüklemişim demekki hata bundan kaynaklanıyor.

Bunun silmenin bir yolu var mıdır?

• Mr_aKReP kullanıcısına yanıt
    Daha yeni root işlemini yaptım telefonuma.Rom atmadım.Kendi 2.3.6 sı var yani.Gereksiz samsung uygulamalarını yedekleyip kaldırdım titanium backup ile.Telefonumun ram kullanımı şu an 200/351 MB civarı.Eğer arayüzden memnunsan dene derim.
  • Odin ile stock recovery flashlayabilirsin.

• slm arkadaşlar bi tanıdıgımdan 2. el galaxy wonder telofon aldım telefon genel itabiriyle temiz sayılacak bir cihaz . aldıgımda bir sıkıntı yoktu ama ben cihazı fabrika ayarlarına geri döndürdüm bagzı gereksiz programlar vs vs silinsin diye( bu arada telefondan fazla anlamam) neyse bu olaydan sonra wi-fi baglantısında kopmalar başladı örmegin gazate de bir haber okuyorum başka bir habere tıkladıgımda baglantı yok diyor modemde sorun yok başka cihazlar sıkıntısız baglanıyor yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar...
  • evet yeni güncel kernel geldi

CM9 :http://www.mediafire.com/download/j1cgifap7erzsrj/arco_kernel_cm9_v3.0.96.zip

CM10.1 :http://www.mediafire.com/download/33cksn8kdoodu13/arco_kernel_cm10.1_v3.4.62.zip
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalacar

slm arkadaşlar bi tanıdıgımdan 2. el galaxy wonder telofon aldım telefon genel itabiriyle temiz sayılacak bir cihaz . aldıgımda bir sıkıntı yoktu ama ben cihazı fabrika ayarlarına geri döndürdüm bagzı gereksiz programlar vs vs silinsin diye( bu arada telefondan fazla anlamam) neyse bu olaydan sonra wi-fi baglantısında kopmalar başladı örmegin gazate de bir haber okuyorum başka bir habere tıkladıgımda baglantı yok diyor modemde sorun yok başka cihazlar sıkıntısız baglanıyor yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar...

arkadaşlar yardımcı olacak biri yokmu saygılar...

• arkadaşlar galaxy w telefonumda bu gün bir sorunla karşılaştım mesaj geldiğinde titriyor mesajın geldiği görünüyor üstte bildirim kısmında mesajın içeriği akıyor ama mesjı açtığımda sohpette mesajı göremiyorum yeni gelen mesajları göstermiyor nedir sorun ve çaresi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigithan89

arkadaşlar galaxy w telefonumda bu gün bir sorunla karşılaştım mesaj geldiğinde titriyor mesajın geldiği görünüyor üstte bildirim kısmında mesajın içeriği akıyor ama mesjı açtığımda sohpette mesajı göremiyorum yeni gelen mesajları göstermiyor nedir sorun ve çaresi???

fabrika ayarlarına al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Orijinalden alıntı: yigithan89

arkadaşlar galaxy w telefonumda bu gün bir sorunla karşılaştım mesaj geldiğinde titriyor mesajın geldiği görünüyor üstte bildirim kısmında mesajın içeriği akıyor ama mesjı açtığımda sohpette mesajı göremiyorum yeni gelen mesajları göstermiyor nedir sorun ve çaresi???

fabrika ayarlarına al

hmm hocam peki fab. ayarlarına alınca oyun program vs herşey uçup gidio değil mi yokmu onları kurtarmanın bir yolu.. androidde yeniyim pek bilgim yok...
  • Gel gel

• arkadaşlar wi-fi de kopma sorunumu hala çözemedim bir fikri olan yokmu saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 865866867868869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.