Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (866. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.259.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 864865866867868
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sayfadan yardım aldım sade..
    CM10 yukleme anlatımı TIKLA ve UYGULA
    Şimdi telefonu yeniden keşfetmeye calışıyorum
    Bayağı değişik bir şey

Bu nasıl özel rom ve üst versiyon şaştım doğrusu

Teması berbat, rehber uygulaması kötü,kara liste özelliği yok,

posta programında iş mailindeki yazılar okunmuyor, gmail okunuyor- Aşağıdaki resim

kilit ekranı çok yavas ve açmak için 40 takla atıyorum, Kilit açınca kendiliğinden google sayfası açıyor,şekil çizimine aldım,

duvar kağıdı özel resim istediğin gibi ayarlanmıyor tuhaf bir şekil var.Aşağıdaki resim

igo navi yukledim, sözleşmeyi kabul ettim uygulama kapanıyor

CM-10 özel rom kullananlardan tavsiyeye ihtiyacım var.

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU
    ...
     SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 9 Eylül 2013; 8:17:17 >

• azad_van A kullanıcısına yanıt
    sağolasın hocam, başka bir arkadaşta aynı şekilde tarif etmişti ve yaptım oldu.

benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bu yöntemi uygulasınlar düzelecektir.
  • Ben Custom Rom yapmak istiyorum yapmalımıyım istersem önerebildiğiniz basit ve güzel anlatan site var mı ??
  • Özel ROM iyi yonleri de kötü yönleri de var....Kullanım tarzına göre değişir.
    Her şeyine karıştığın için sorun da olabiliyor.

Ama mutlaka özel romda kafaya takacağın, canını sıkan bir şeyler olur.
    Ben 2. günü özel rom farkında olmadan çökerttim, orj roma geri döndüm

Herkes cok iyi şöyle böyle der ama
    Olay kullanıcıda biter. Ben eksilerini burda ve GW rom topicinde detaylıca yazdım
    Sadece özel rom yukleyebildiğin için biraz keyif alıyorsun hepsi bu

Olayın Birbirinden bağımsız 3 aşaması var Farklı gunlerde sırayla yapsan da olur
    1 - Root yapmak yani her şeyine erişmek PC dili ile bu çok basit
    2 - Kurtarma yazılımı yüklemek
    3 - özel rom atmak ki en dikkatli yapılması gereken.

Bu sayfadakileri alttan üstte doğru sırayla uygula
    uygulamadan önce yazıları 2 şer kere oku
    resimlere 3 er kere bak, youtube videolarını izle.
    http://www.sinanilyas.com/kategori/android/galaxy-wonder

• fazla heveslendirmeyeyim sizi ama yakında yeni bir kernel çıkacak onunla birlikte yeni bir rom

ion kernel yapımına başlanmış şuan bitirdiler galiba sitede öyle yazmışlar ne zaman yayınlanır bilmiyorum ama bu yayınlanacak rom ile yeni adreno sürücüleri çalışıyor ve bu cihazlardan en iyi performansı o zaman alacağız hem galaxy s plus hem galaxy wonder çok iyi günler bekliyor projenin takip sayfası galaxy s plus ile galaxy wonder arasında hiç bir fark yoktur yani kernel yada rom yayınlandığı anda aynı gün içerisinde galaxy wonder için port edilebilir

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2421230

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxel_berkay

Ben Custom Rom yapmak istiyorum yapmalımıyım istersem önerebildiğiniz basit ve güzel anlatan site var mı ??

çok zor yapamassın
  • Bende Bugün sıkıntıdan kalktım önce cwm recovery kurdum sonra kalktım. CM10 4.2.2 indirdim esnon sürüm kurdum... kimileri rootsuz rom atılmaz dedi ama ben yaptım oldu... sonra kalktım rootlamaya ama olmadı ses açma orta tuş ve power tuşuna basınca CWM recovery açlıyor ben buna nasıl root edecem bilen varmı ? ayrıca bu millet CM10 romlarda ne buluyor, tamam stabil düzgün çalışıyor fakat ben okadar beğenmedim. romun türkçe dil desteği var ama yeterli değil, radyo yok bir kaç eksiği daha var ama şuan aklıma gelmedi... daha düzgün çalışan türkçe dil desteği olan farklı rom tavsiyesi edebilirmisini ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

quote:

Orijinalden alıntı: yuxel_berkay

Ben Custom Rom yapmak istiyorum yapmalımıyım istersem önerebildiğiniz basit ve güzel anlatan site var mı ??

çok zor yapamassın

Bence hiç bulaşma ben yaptım birşeye benzemedi farklı rom arıyorum bulamazsam kendi romuna dönecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_aKReP

Bende Bugün sıkıntıdan kalktım önce cwm recovery kurdum sonra kalktım. CM10 4.2.2 indirdim esnon sürüm kurdum... kimileri rootsuz rom atılmaz dedi ama ben yaptım oldu... sonra kalktım rootlamaya ama olmadı ses açma orta tuş ve power tuşuna basınca CWM recovery açlıyor ben buna nasıl root edecem bilen varmı ? ayrıca bu millet CM10 romlarda ne buluyor, tamam stabil düzgün çalışıyor fakat ben okadar beğenmedim. romun türkçe dil desteği var ama yeterli değil, radyo yok bir kaç eksiği daha var ama şuan aklıma gelmedi... daha düzgün çalışan türkçe dil desteği olan farklı rom tavsiyesi edebilirmisini ?

root ile rom atmanın hiç bir bağı yokki

şuan en stabil cm9 final sürümüdür yakında cm10.2 sürümü çıkabilir zten çıktıda bu farklı sürüm ya 10.1 yada 10.2 yayınlancak ion kernel ile birlikte tam performans alıcaz

• quote:

quote:

Bende Bugün sıkıntıdan kalktım önce cwm recovery kurdum sonra kalktım. CM10 4.2.2 indirdim esnon sürüm kurdum... kimileri rootsuz rom atılmaz dedi ama ben yaptım oldu... sonra kalktım rootlamaya ama olmadı ses açma orta tuş ve power tuşuna basınca CWM recovery açlıyor ben buna nasıl root edecem bilen varmı ? ayrıca bu millet CM10 romlarda ne buluyor, tamam stabil düzgün çalışıyor fakat ben okadar beğenmedim. romun türkçe dil desteği var ama yeterli değil, radyo yok bir kaç eksiği daha var ama şuan aklıma gelmedi... daha düzgün çalışan türkçe dil desteği olan farklı rom tavsiyesi edebilirmisini ?

şuan en stabil cm9 final sürümüdür yakında cm10.2 sürümü çıkabilir zten çıktıda bu farklı sürüm ya 10.1 yada 10.2 yayınlancak ion kernel ile birlikte tam performans alıcaz

valla çıkacak olanı bilemiyorum, ama [ROM][JB][4.2.2][JDQ39E] CyanogenMod 10.1 ALPHA (Build 8) GALAXY W 13/08/2013 bunu yükledim, hiç hoşuma gitmedi, radyo yok sd kartı görmüyor müzik dinlerken arama yapmaya kalktığımda telefon arıyor ama karşı taraftan ses gelmiyor önce müziği kapatıp sonra arama yapmak gerekiyor, ayrıca sd kartı görmüyor ve ayrıca türkçe dil desteği yeterli değil... ne yapsam bilemediö önerebileceğin farklı bir rom varmı ?

• quote:

quote:

quote:

valla çıkacak olanı bilemiyorum, ama [ROM][JB][4.2.2][JDQ39E] CyanogenMod 10.1 ALPHA (Build 8) GALAXY W 13/08/2013 bunu yükledim, hiç hoşuma gitmedi, radyo yok sd kartı görmüyor müzik dinlerken arama yapmaya kalktığımda telefon arıyor ama karşı taraftan ses gelmiyor önce müziği kapatıp sonra arama yapmak gerekiyor, ayrıca sd kartı görmüyor ve ayrıca türkçe dil desteği yeterli değil... ne yapsam bilemediö önerebileceğin farklı bir rom varmı ?

cyanogenmod 9 dan başka malesef şuanlık önerebileceğim bir rom yok

Cyanogenmod 10.2 Build 3 Kullananlar Güncel Kernel Yayınlandı 3.4.61
    Link

Cyanogenmod 10.1 Alpha 8 Kullananlar Güncel Kernel Yayınlandı
    Link

• he bu arada beyler bayanlar :D sakın jelly bean güncellemesi var diye yeni bir samsung telefon almayın bakınız lg
    LG OPTIMUS L5 bile jelly bean güncellemesi verdi ayrıca samsung müşterisi ile hiç ilgilenmiyor sözüm samsung türkiyeye onlara karşı acayip sinirliyim .

Yeni Telefon alıcaklar size tavsiyem lg falan alın samsunga bulaşmanızı hiç önermiyorum
  • quote:

he bu arada beyler bayanlar :D sakın jelly bean güncellemesi var diye yeni bir samsung telefon almayın bakınız lg
    LG OPTIMUS L5 bile jelly bean güncellemesi verdi ayrıca samsung müşterisi ile hiç ilgilenmiyor sözüm samsung türkiyeye onlara karşı acayip sinirliyim .

Yeni Telefon alıcaklar size tavsiyem lg falan alın samsunga bulaşmanızı hiç önermiyorum

Bende katiliyorum samsung alacaginiza gidin sony htc lg alin hatta hatta gidin nokia lumia serisi alin en azindan daha stabil calisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuya fazla ilgli yok anlaşılan cihazı fazla kullanan kalmamış :D
  • quote:

cyanogenmod 9 dan başka malesef şuanlık önerebileceğim bir rom yok

CM 9 menü resimlerini full yayınlar mısın?
    Takıntı yaptığım konular CM9 da yoksa yükleyebilirim

http://forum.donanimhaber.com/m_75918517/mpage_2/tm.htm#msglink_80962741
  • Merhabalar,

Dün cihazımı servise vermiştim şarj sorunu ve ekranın sağ üst tarafına dokununca içe göçmesinden dolayı. Batarya değişmiş ancak ekran camında sorun bulunamamış. Daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı ?
  • bu telefon için rom işi bitmiştir boşuna beklemeyin sadece arco kaldı rom işi fakat adam iki cihaz ile ilgilenemiyor s4 mini içinmi yapcak yoksa galaxy w içinmi neyse bıktım samsungtan bu telefonu aldığım güne lanet olsun !
  • Rom zaten hiç olmadı sadece arco rom yaptı o da adam gibi yapamadı diye düşünüyorum kalanlar zaten facia sen ben gibi adamların oturup kafasına göre hiçbir şey bilmeden yaptığı romlar
  • quote:

Custom romlar rootlu gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Kernel Geldi

CyanogenMod 10 İçin :
    3.0.95
    http://d-h.st/mHN

Cyanogenmod 10.1 İçin :
    3.0.95
    http://www.mediafire.com/download/fsfqit3fikkd6cw/arco_kernel_3.0.95.zip
  • 
Sayfa: önceki 864865866867868
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.