Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY W | ANA KONU (868. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.133
Cevap
101
Favori
1.259.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 866867868869870
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 yıldır Gal W kullanıcısıyım , bataryası fazla ısınmaktan dolayı şişti , çinden sipariş ettim geldi ancak çok verimli değil , herneyse iphone daki multitask kalitesini beklemedim hiç ancak telefon kapatılıp açıldığında dahi birçok zaman takılma sözkonusu idi. Sonuca gelmek gerekirse android güncellemesi gelmemesinin sebebi teknik verilerinin yeteriz olması ,bu yüzden bir program indirdim, sadece tw launcher olan orjinal launcherı değiştiriyor ve arkada çalışan birçok programın telefonu kasmasını engelliyor. Bir nevi tema değişikliği olarak düşünülebilir. Programı kuralı 2-3 gün oldu ve telefonu satıp s4 almayı düşünürken bir anda vazgeçmemi sağladı. Programın adı nemus launcher , 1-2 mb lik bir program , eğer benim gibi uzun zamandır sıkıntı çeken var ise tavsiye ederim. Şarj süreside bu program sayesinde uzadı, ilk aldığım zamanki gibi olma ihtimali zaten yok ancak gayet tatmin edici.
    Son olarak bir sorum olacak , benim telefonumun bataryasını şişiren facebook uygulamasıydı. Çok kastırıodu ve ısınıodu en son pil şişti ve telefon kullanılamaz hale geldi. Demek istediğim bu uygulamanın çok cpu gerektirdiğinden mi yoksa sorun bendemi ? facebook sürekli açık kullanıp bir gün şarjı giden arkadaşlar varmıdır?

Biraz karışık oldu ama sürçü lisan ettiysem affola ,
    İlginize teşekkürler.

• Colossus C kullanıcısına yanıt
    Facebook uygulaması öyle maalesef. Touchwiz teması da fena şekilde ram ve şarj düşmanı. 2 program olmayınca şarj belirgin şekilde artıyor.
  • 2. el piyasasında kaçtan gider bu telefon elimde temiz ve orjinal sistemi ile kullanılmış ve henüz 7-8 ay garantisi mevcut olan birtane var.
  • merhabalar.benim wonder'da çok sık olmamakla birlikte bazen ses açık olmasına rağmen bildirim sesleri çıkmıyor (gelen arama, mesaj vs.).kapatıp açınca normale dönüyor. daha önce başına gelen arkadaşım varmı.varsa çözümü varmı.donanımdan çok yazılımsal bir arıza gibi duruyor.çünkü ses gelmemesi mekanik bir olay.gelmiyorsa hiç bir zaman gelmez.arada bir gelmemesi o yöne çekiyor beni.fikir paylaşımında bulunursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukti

2. el piyasasında kaçtan gider bu telefon elimde temiz ve orjinal sistemi ile kullanılmış ve henüz 7-8 ay garantisi mevcut olan birtane var.

dediğiniz gibi çiziksiz, sorunsuzsa 400 civarı satabilirsiniz.
  • kucukti kullanıcısına yanıt
    ben geçen hafta sıfırnı..faturalı..570tl aldım..
    one göre orantıla....
  • telefonda müzik açtığımda şarkıyı kpatamıyorum..
    kapatma yerini bulamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: adela

telefonda müzik açtığımda şarkıyı kpatamıyorum..
    kapatma yerini bulamadım..

durdurun ilk önce.sonra sarkıya bida giriş çıkış yapın kapanacaktır.
  • Selam arkadaslar, sorunum var, telefonu yeni aldım wifi açmaya çalısıyorum 2-3 saniye duruyor ve tekrar kapanıyor, ne yapabilirim? acil lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.James Dio

Selam arkadaslar, sorunum var, telefonu yeni aldım wifi açmaya çalısıyorum 2-3 saniye duruyor ve tekrar kapanıyor, ne yapabilirim? acil lütfen

Hocam ben de bi ara bir program yukledim wifi ile alakali aynen dediginiz gibi yapti.
    Sonucta format atinca duzeldi. Format atin sonrasinda wipe data yapin. Nasil yapildigi ilk mesajda falan var sanirim. Ama ozetliyeyim.
    . Ses acma + acma-kapama tusu + ortadaki diger tusa ayni anda basiyorsunuz. Tel acilinca elinizi acma-kapamadan cekip digwrlerinde tutmaya devam ediyorsunuz. Android simgesi gelince elinizi cekin ve orta tusun solundaki menu tusuna (dokunmatik tus) bir defa basin.
    . Menu acilacak ordan factory resete gelin(ses acma kapama tuslariyla hareket edeceksiniz) orta tuslan secin.
    . Reset bitince wipe data ya gelin ve secin.
    . Bitince rebotu seciyorsunuz. Bitiyor.

Teldeki butun bilgiler silinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 28 Eylül 2013; 17:02:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

quote:

Selam arkadaslar, sorunum var, telefonu yeni aldım wifi açmaya çalısıyorum 2-3 saniye duruyor ve tekrar kapanıyor, ne yapabilirim? acil lütfen

Hocam ben de bi ara bir program yukledim wifi ile alakali aynen dediginiz gibi yapti.
    Sonucta format atinca duzeldi. Format atin sonrasinda wipe data yapin. Nasil yapildigi ilk mesajda falan var sanirim. Ama ozetliyeyim.
    . Ses acma + acma-kapama tusu + ortadaki diger tusa ayni anda basiyorsunuz. Tel acilinca elinizi acma-kapamadan cekip digwrlerinde tutmaya devam ediyorsunuz. Android simgesi gelince elinizi cekin ve orta tusun solundaki menu tusuna (dokunmatik tus) bir defa basin.
    . Menu acilacak ordan factory resete gelin(ses acma kapama tuslariyla hareket edeceksiniz) orta tuslan secin.

Çok teşekkürler dostum deneyeceğim şimdi, valla içime iniyordu niye böyle oldu diye

bu arada, şöyle bi kaynak buldum :

SAMSUNG GALAXY WONDER I8150 FORMAT ATMA SIFIRLAMA RESET
    SAMSUNG GALAXY WONDER I8150 FORMAT ATMAK İÇİN:

1. Yöntem:

Telefonu kapat. Sesi Yükselt + Home + ve açma tuşuna aynı anda bas.

Telefon açıldıktan sonra açma tuşunu bırak diğer tuşlara basmaya devam android logosu çıktıktan sonra tüm tuşları bırak.

Sesi azalt tuşu yardımıyla wipe data / factory reseti seçin home tuşuna basın.

Yesi seçip home tuşuna basın.

Reboot system nowı seçin home tuşuna basın.

2. Yöntem:

Ayarlar → Gizlilik → Fabrika ayarlarına sıfırla → Telefonu sıfırla → Her şeyi sil

3. Yöntem:

Samsung sıfırlama kodu : *2767*3855#

buradaki 2. yöntemi yapsak aynı olur mu, sanırım olmaz çünkü wipe data'da yapıcaktık.

edit : senin dediğini yaptım ve olmadı, hala açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.James Dio -- 28 Eylül 2013; 18:06:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

quote:

Çok teşekkürler dostum deneyeceğim şimdi, valla içime iniyordu niye böyle oldu diye

bu arada, şöyle bi kaynak buldum :

SAMSUNG GALAXY WONDER I8150 FORMAT ATMA SIFIRLAMA RESET
    SAMSUNG GALAXY WONDER I8150 FORMAT ATMAK İÇİN:

1. Yöntem:

Telefonu kapat. Sesi Yükselt + Home + ve açma tuşuna aynı anda bas.

Telefon açıldıktan sonra açma tuşunu bırak diğer tuşlara basmaya devam android logosu çıktıktan sonra tüm tuşları bırak.

Sesi azalt tuşu yardımıyla wipe data / factory reseti seçin home tuşuna basın.

Yesi seçip home tuşuna basın.

Reboot system nowı seçin home tuşuna basın.

2. Yöntem:

Ayarlar → Gizlilik → Fabrika ayarlarına sıfırla → Telefonu sıfırla → Her şeyi sil

3. Yöntem:

Samsung sıfırlama kodu : *2767*3855#

buradaki 2. yöntemi yapsak aynı olur mu, sanırım olmaz çünkü wipe data'da yapıcaktık.

edit : senin dediğini yaptım ve olmadı, hala açılmıyor

Hocam siz bir şey yaptıktan sonramı oldu. Eğer siz bir şey yapmadıysanız, nasıl olsa yeni almışsınız, aldığınız yere bi götürün. Bu tarz şeyler genelde yazılımsaldır. Bazı wifi kırma programları böyle bozulmalara neden olabiliyor. Ben de ilkin paniklemiştim, ama sonra hatırlayamadığım bir şekilde düzelttim.
    Eğer götürme şansınız yoksa veya garantisi falan yoksa aşşağıda verdiğim linkteki gibi odin ile 2.3.6 versiyonunu yükleyin. Hem güncellenmiş olur hemde belki düzelir.

BURDA

• bostancı mediamrkt ta geçen ay 649tl di..fiyatı görünce ağzım açık kaldı :D

Yalnız şöyle bir sorun çıktı 1yıl 9 ay sonra :) pil davul gibi şişti ve şarja takmadan açılmıyor..kardeşime verdim 3 ayda böyle oldu :D Orijinal pilini nerden bulabilirim.. Muadillere güvenimiz yok ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

bostancı mediamrkt ta geçen ay 649tl di..fiyatı görünce ağzım açık kaldı :D

Yalnız şöyle bir sorun çıktı 1yıl 9 ay sonra :) pil davul gibi şişti ve şarja takmadan açılmıyor..kardeşime verdim 3 ayda böyle oldu :D Orijinal pilini nerden bulabilirim.. Muadillere güvenimiz yok ;)

Boyle bir mesaj yazmistim gittim bugun abartisiz 3 dk de degistirip verdiler telefonu :) s4,s4mini,s4mega,s4zoom,s4active diyip dalga gecen ben yine samsung alacak gibi :D

• quote:

quote:

Boyle bir mesaj yazmistim gittim bugun abartisiz 3 dk de degistirip verdiler telefonu :) s4,s4mini,s4mega,s4zoom,s4active diyip dalga gecen ben yine samsung alacak gibi :D

Ayni gun icinde değisiyor stokta varsa. Samsung'un en iyi yani servislerinin hizli olmasi.

• Arkadaşlar Galaxy W ı telefonculara sorup ne kadar verdiklerini öğrendiniz mi hiç ? Arkadaş telefonu fabrika ayarlarına geri yükledim. Bir tek whatsappı kurdum hala ara ara kasmalar mevcut. Çıldırtacak cinsten harbiden. Satayım telefonu 400 e falan telefoncu alır mı ? Yoksa çok mu istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

Arkadaşlar Galaxy W ı telefonculara sorup ne kadar verdiklerini öğrendiniz mi hiç ? Arkadaş telefonu fabrika ayarlarına geri yükledim. Bir tek whatsappı kurdum hala ara ara kasmalar mevcut. Çıldırtacak cinsten harbiden. Satayım telefonu 400 e falan telefoncu alır mı ? Yoksa çok mu istiyorum.

Kerizine gore 250-300 verip, 370-400 e iteliyorlar baska kerize :)

Sahibinden.com dan satmani oneririn ;)

su teli alali bir kez dahi pismanlik hissi duymadim.. nasil beceriyorsunuz teli kastirmayi anlamiyorum :D

• quote:

Ayni sikinti bende de oldu ama benim sebebimi biliyorum, yaz boyu kot giymek zorunda kalmistim ve cebimde bu telefon bir yanda tuzlu tuzlu teri yedi bir yandan da sicak basti o yuzden. aslinda ben de aldigim yere mi gotursem ki direk?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

Arkadaşlar Galaxy W ı telefonculara sorup ne kadar verdiklerini öğrendiniz mi hiç ? Arkadaş telefonu fabrika ayarlarına geri yükledim. Bir tek whatsappı kurdum hala ara ara kasmalar mevcut. Çıldırtacak cinsten harbiden. Satayım telefonu 400 e falan telefoncu alır mı ? Yoksa çok mu istiyorum.

Kerizine gore 250-300 verip, 370-400 e iteliyorlar baska kerize :)

Sahibinden.com dan satmani oneririn ;)

su teli alali bir kez dahi pismanlik hissi duymadim.. nasil beceriyorsunuz teli kastirmayi anlamiyorum :D

350 MB ram olursa telefonda kasar arkadaşım şu andaki uygulamaları kaldırmıyor. Telefonu verilen hafızaya kadar dolduramıyosun.

• 7 aylık bir hukuki mücadelenin ardından galaxy w (kağnı) den kurtulmuş bulunuyorum. Para iadesi talebim kabul edildi.
  • 
Sayfa: önceki 866867868869870
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.