Xda forumunda yukarda 2 mesaj üstte bi arkadaş link vermiş ordan gir healt monitör ü indir onu kur bende oppoda çalışıyor Samsung telde çalışır yada YouTube de bir video var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Watch 3 [ANA KONU] (33. sayfa)
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=ynL6ZusNM74&feature=youtu.be bu linkten izle dene olmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu denedim ama uygulama telefonda çalışmıyor. İlk kurulum için bastığımda kapanıyor malesef.
-
Kurulumu yaparken bir sayfa çıkıyor onu onaylama o zaman çalışır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bunu laser mi yaptı yoksa kayış allerjisimi. Birde size sorum olacak resimde gözüken hava durumu programı hangisi. Bende acuwether var. Saat son güncellemeden sonra 10-15 gündür yeni havadurumunu göstermiyor. 20 Aralıkta kaldı.
-
Hocam bir türlü ip ye bağlanamadım saatin sen böyle bir sorun yaşadınmı ip yi giriyorum bağlantı kurulmuyor
İp nedir anlamadım.
Shm mod yüklemeye çalışıyorum ama saatin ip sini girince tizen stüdyo ya saati bulamıyor bilgisi olan varmı yada yüklerken böyle bir sorun yaşayan
Shm mod nedir
Shm mod Türkiye de çalışmayan EKG tansiyon gibi şeylerin çalışmasını sağlar
Tansiyon ve ecg uygulamasını yüklediğimizde çalışıyor , bu farklı bir yöntem mi o zaman biraz açarmısınız
gevşek bağlamıştım lazer yaptığına kanaat getirdim, alerji noktasal olmaz diye düşünüyorum. Hava durumu kadranın kişiselleştirmesinden geliyor orjinal ek bir uygulama kullanmadım.
Benim son güncellemeden sonra hava durumu update etmiyor. Saati resetledim. Çözüm bulamadım. Gear uygulamasında hava durumu ayar düğmesine bastığımda da gear programı kilitleniyor. Çözüm bulamadım henüz.
-
Samsung telefonlar ile yükleme yapınca oluyor ama başka telefon markası ile kullanamıyorsun onun için bu yöntem var
Arkadaşlar saatime ekran koruyucu almayı düşünüyorum da önerdiğiniz uygun fiyatlı varmı acaba ?
2020 Ekim ayında ben bunu alıp taktım ve hâlâ sorunsuz, çiziksiz bir şekilde kullanıyorum ayriyeten görüntü kalitesini-parlaklığını bozmuyor. Ben aldığımda 30 TL idi, şimdi fiyatı doğal olarak artmış.
m.n11.comSamsung Galaxy Watch 3 45mm için Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu Fiyatları ve Özelliklerihttps://m.n11.com/samsung-galaxy-watch-3-45mm-icin-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-P447487008
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
tam koruma kılıfı kullanan var mı? tavsiye eder misiniz?
-
arkadaşlar 1-samsung health monitor ve 2-APK4TPK yi indirdim youtube daki alp gürsoy dan indirdim ama olmuyor
- uygulama yükleniyor ikinci uygulama bir türlü yüklenmiyor.
nasıl yapabilirim sinir oldum yardımcı olursanız sevinirim.
telefonum samsung note 20 ultra
saat watch 3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcark -- 7 Şubat 2022; 21:55:44 > -
Bu kılıfı kullanıyorum memnunum.
Daha önceki sayfalarda kurulum için bilgiler paylaşılmıştı. Oradan yapabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X