Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 3 [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
810
Cevap
33
Favori
56.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xda forumunda yukarda 2 mesaj üstte bi arkadaş link vermiş ordan gir healt monitör ü indir onu kur bende oppoda çalışıyor Samsung telde çalışır yada YouTube de bir video var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=ynL6ZusNM74&feature=youtu.be bu linkten izle dene olmadı

• hsö123456 H kullanıcısına yanıt

Bunu denedim ama uygulama telefonda çalışmıyor. İlk kurulum için bastığımda kapanıyor malesef.

• reber65 R kullanıcısına yanıt
    Kurulumu yaparken bir sayfa çıkıyor onu onaylama o zaman çalışır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • POLMEN P kullanıcısına yanıt

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bunu laser mi yaptı yoksa kayış allerjisimi. Birde size sorum olacak resimde gözüken hava durumu programı hangisi. Bende acuwether var. Saat son güncellemeden sonra 10-15 gündür yeni havadurumunu göstermiyor. 20 Aralıkta kaldı.

• mm.mustafa kullanıcısına yanıt

Hocam bir türlü ip ye bağlanamadım saatin sen böyle bir sorun yaşadınmı ip yi giriyorum bağlantı kurulmuyor

İp nedir anlamadım.

• Shm mod yüklemeye çalışıyorum ama saatin ip sini girince tizen stüdyo ya saati bulamıyor bilgisi olan varmı yada yüklerken böyle bir sorun yaşayan

Shm mod nedir

• Shm mod Türkiye de çalışmayan EKG tansiyon gibi şeylerin çalışmasını sağlar

Tansiyon ve ecg uygulamasını yüklediğimizde çalışıyor , bu farklı bir yöntem mi o zaman biraz açarmısınız

• depechemode3 kullanıcısına yanıt
    gevşek bağlamıştım lazer yaptığına kanaat getirdim, alerji noktasal olmaz diye düşünüyorum. Hava durumu kadranın kişiselleştirmesinden geliyor orjinal ek bir uygulama kullanmadım.

• Benim son güncellemeden sonra hava durumu update etmiyor. Saati resetledim. Çözüm bulamadım. Gear uygulamasında hava durumu ayar düğmesine bastığımda da gear programı kilitleniyor. Çözüm bulamadım henüz.

• almirabugra A kullanıcısına yanıt

Samsung telefonlar ile yükleme yapınca oluyor ama başka telefon markası ile kullanamıyorsun onun için bu yöntem var

• Arkadaşlar saatime ekran koruyucu almayı düşünüyorum da önerdiğiniz uygun fiyatlı varmı acaba ?

• MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    2020 Ekim ayında ben bunu alıp taktım ve hâlâ sorunsuz, çiziksiz bir şekilde kullanıyorum ayriyeten görüntü kalitesini-parlaklığını bozmuyor. Ben aldığımda 30 TL idi, şimdi fiyatı doğal olarak artmış.

m.n11.com
    Samsung Galaxy Watch 3 45mm için Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu Fiyatları ve Özellikleri
    https://m.n11.com/samsung-galaxy-watch-3-45mm-icin-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-P447487008

• tam koruma kılıfı kullanan var mı? tavsiye eder misiniz?

• arkadaşlar 1-samsung health monitor ve 2-APK4TPK yi indirdim youtube daki alp gürsoy dan indirdim ama olmuyor

1. uygulama yükleniyor ikinci uygulama bir türlü yüklenmiyor.

nasıl yapabilirim sinir oldum yardımcı olursanız sevinirim.

telefonum samsung note 20 ultra

saat watch 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcark -- 7 Şubat 2022; 21:55:44 >
  • nadir3391 kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy Watch 3 [ANA KONU]

Bu kılıfı kullanıyorum memnunum.

• ahmetcark kullanıcısına yanıt

Daha önceki sayfalarda kurulum için bilgiler paylaşılmıştı. Oradan yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.