Bu saati alma niyetindeyim, hepsiburadada bir satıcı 2340 liraya satıyor. Gelirse fiyat iyi duruyor Samsung Galaxy Watch 4 Akıllı Saat Classic Black 46mm Fiyatı (hepsiburada.com) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 29 Haziran 2022; 20:2:56 > |
Samsung Galaxy Watch 4 Classic Black 46mm 2340 TL
-
-
Sepette 3100 küsür oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
satıcı ismi ve ürün sayısına bakılırsa sıkıntılı gibi :D
-
teşekkürler, satın aldım ama çok ihtiyacım olmadığını farkettim. Fiyat yükselmiş almak isteyen olursa ürünü açmadan 2500'e verebilirim.
-
Teşekkürler fırsat için. Satın aldım, satıcıya dair çok bilgi bulamadım ama umarım sağ salim gönderir doğru ürünü
-
bileğin inceyse birde hasır kordon al derim. bendede var, kordon farklı tasarımlı. nasıl anlatsam bilemedim ama kalın bileklerde iyi durur çünkü kordonda boşluk oluyor ince bileklerde
-
Hergün şarj işi sıkıntı ya akıllı saatte pil ömrü olmalı.
-
Ben de takipteydim Cimri üzerinden :D Satıcı yanlış fiyat girdi büyük ihtimal.Hemen mesaj attım satıcıya ,verdiği cevap da tutarsız geldi.Ürün samsung TR garantili değildi ve büyük olasılıkla replika gibi bir şey yollayacaklardı
-
-
hocam bu arkadaş çakma şekilde nasıl satış yapabiliyor ürününüzü gönderdi mi? ne durumda siparişiniz
-
Sipariş hazırlanıyor görünüyor sistemde. Ama muhtemelen zaman aşımından dolayı bir süre sonra iptal edilecek Hepsiburada tarafından ve para iadesi gerçekleşecek diye tahmin ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: ardackhocam bu arkadaş çakma şekilde nasıl satış yapabiliyor ürününüzü gönderdi mi? ne durumda siparişiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X