< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
Evet farkındayım. Dediğim gibi Tizen modellerde vardı bu seçenek. İstersen kapatabiliyordun fakat bunda bulamadım varsa bile. Kısaca, uçuş modu açık dahi olsa o simge görünmesin istiyorum.
-
watch 5 ön sipariş edip eline ulaşan var mı
-
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu Xiaomi telefonum ile watch 5 pro'yu eşleştirebildim, kesinlikle Samsung Türkiye ile uğraşmaya değmez her müşteri temsilcisi yanlışlarla dolu farklı farklı bilgiler veriyor. Kimisi sadece Samsung telefonlar ile çalıştığını bile söyledi . Sorunu kendim çözdüm. Şuan MIUI ile uyumunu sağlamamış Samsung watch 5, çözümü Pixel Experience isimli bir rom kurarak çözdüm MIUI'dan kurtularak. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara duyurulur.
-
Watch4'ten geçiş yapan var mı bu saate? Hissettiğiniz farklar neler, değer mi Watch5'e?
Almışken en günceli olsun diye Watch5 alayım diyorum ama 2000₺ fark var arada. Kağıt üzerinde bakınca pek değer yanını göremedim açıkçası. Watch4 yerine Watch5 almayı öneren var mı?
-
Bende watch 4 klasikten 5 proya geçtim iyikide geçmişim diyorum. Tabi fiyat farkı da var ama benim için değer. Çok daha hafif kordon mükemmel kaliteli ekran ve kasa gercek bir saat kullandiginizi hisediyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala bekliyoruz. Samsung'un bu kadar yavaş çalışmasını beklemezdim!
-
Bugün Vatan dan alarak başladık . ilk saat deneyimim biraz tuhaf geldi bakalım
S22 Ultra ile kullanıcam.
-
Saat alma amacınız nedir? Spor falansa Samsung'a asla bulaşmayın.
-
Abi saat kullanacaksan tabiki samsung sadece şarjı az gidiyor. Çok sıkışırsan telefondan şarj edersin. Diğerleri bildiğin oyuncak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben ilerleyen dönemlerde Watch 5 modeli daha güncel kalacağı için Samsung tarafından daha uzun süre güncelleme alır diye düşünerek 5 aldım. Aslında bakarsanız gerçekten ciddi farklılıklar yok, burada düşünmeniz gereken tek ve en önemli konu bence maddi durumunuz. Eğer fazladan 2000 verebilirim derseniz 5 almak bu yüzden daha mantıklı olabilir.
-
Ben whach 1 kullanıyordum. Saati uzun süre kullandim. Yaklaşık 4 5 ay önce sattım ve 5 pro aldim. Bunu da 10 çıkana kadar kullanırım inş 😅
-
-
Arkadaşlar bu saat ile Apple Watch Seri 7 45mm bin fiyatları aynı gibi. Pil konusunda hangisi daha iyi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende watch 5 pro, eşimde apple watch 7 45 var, pil konusunda konuşursak kesinlikle benimki daha uzun süre gidiyor ancak siz telefonu değiştirmeyi düşünmüyorsanız Android telefona Apple Watch almak veya Ios telefona Galaxy Watch almak ciddi yanlış olur.
-
iphone lar watch4 ve 5 serisiyle eşleşmiyor. hata yapmayın
selam,
ürün bana da geldi önsiparişle almıştım ama kutu kapalı kutu geldi. ancak saat ekranı işte herhangi bir koruma jelatini yoktu. bu normal mi?
-
Pro 5 de sıcaklık ölçer ile ilgili birşey göremedim. Varmi yokmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X