Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.442
Cevap
149
Favori
215.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Watch 5 güncellemesi geldi.
    Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU]
  • Master KENOBI kullanıcısına yanıt
    Watch 5 Pro daha bir hareket yok.
  • Evet şimdi Watch 5 pro için de başladı.

• Güncellemeyi dün gece yaptım, bana göre gözüme çarpan iyileştirmeler aşağıda.

Güç tasarrufunu açtığınızda artık 12 saate yakın bir tasarruf yapıyor ayrıca sağlık özelliklerini de kısabiliyorsunuz. Bence çok başarılı bir geliştirme.

2 parmak kısma ile saate dokunmadan işlem yapabilmek hoş olmuş ama diğer hareket özellikleri gibi bu özelliği de kapattım:)

Müzik ya da video açıkken ekranın altında akışı gösteren bir sembol çıkardı. Artık onu da kapatabiliyorsunuz. Artık tertemiz bir ekran var.

Enerji skoru geldi, deneyimliyorum.

Saatin şarj olurken otomatik açılmasını sağlayacak ayarı henüz bulamadım, gören varsa ses etsin :)

• zopheal kullanıcısına yanıt
    Saatin şarj olurken otomatik açılmasını Ayarlar - Pil sekmesinin en alt kısmında Otomatik güç açma olarak eklemişler. Ayrıca ben klavye olarak Google Klavye kullanıyordum. Bazı uygulamalarda (Google Keep not ekleme vb) siyah ekranda kalıyordu. Klavye açılmıyordu. Bu problem de giderilmiş.
  • se®hat S kullanıcısına yanıt

Hocam bir ekran görüntüsü paylaşır mısınız otomatik güç için, bulamıyorum :)

Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU]

• se®hat S kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] 

• Watch 5 için güncelleme sonrası şarj süresinde artış oldu mu acaba?
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Guncelleme sonrası ilk tam dolum sonrası durum şu şekilde.

Herkesin senaryo farklıdır. Ben bileği çevirerek uyandır yerine dokunarak uyandiri kullandığımda 3 günü bir tık geçecek şekilde kullanıyordum. Şimdi de onu test ediyorum.

Sonra diğerini test edeceğim. O zaman bir değişiklik var mı anlaşılır.
    Pro modeli değil dimi düz watch 5 sizinkisi. Benim 3 gün şarjın gitmesi için hemen her şeyi kapatmam ve dokunarak veya bilek çevirerek uyandır dahil her şeyi iptal etmem gerekiyor da.
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Pro serisi benimki, 3 gündür genelde ortalaması prolarin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 5 Aralık 2024; 23:41:4 >
  • Watch 5 pro saatimize ONE Uİ 6 güncellemesini yükledik.
    Saat biraz daha seri çalışıyor gibime geldi.
    Ama büyük güncelleme sonrası WİPE CACHE PARTİTİON yapıp ön belleği temizlemek, beklenmedik performans sorunlarının önüne geçeceği kanaatindeyim.

WorldofTechyoutube
    Galaxy Watch 4 Classic, Watch 5 & 5 Pro: How to Wipe Cache Partition (can fix slow or laggy Watch)
    https://www.youtube.com/watch?si=V2U2I4jwGctiv-8K&v=3mvRvEsAPpE&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rule_06 -- 8 Aralık 2024; 7:19:27 >

• Yeni guncellemeden sonra hissedilir bir sekilde batarya suresi artti benim.
  • Merhaba bir süredir saatte mesaj ön izlemesi Hassas içerik nedeniyle görüntülenemiyor yazısı çıkıyor. Nasıl bir ayar buna neden olabilir? Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkubilayk -- 9 Aralık 2024; 14:12:44 >
  • ugurel kullanıcısına yanıt
    Benim benzeri gibi şu anda watch 5 pro 3-4 gün arası gidiyordu yine aynı gidiyor gibi
  • Güncelleme üzerine format sonrası 5 pro saatimde yer yer telefonun rastgele işlemler sırasında bazen yeniden başlatma gerektirecek şekilde tamamen takılması, ayrıca parlaklık ayarını otomatiği kapattığım halde manuelde en düşük yapsam da bir çubuk iki çubuk ayarlama gibi saçma sapan sorunlar mevcut.

En kısa zamanda düzeltme güncellemesi gerekiyor. Geçen sene 2 ay içerisinde gelen düzeltme güncellemesi ile mükemmel bir hâl almıştı saat. Bu sefer güncelleme aynı şekilde gelmezse mümkünse eski versiyona dönme niyetindeyim, bu haliyle doğru düzgün kullanamıyorum saati.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 10 Aralık 2024; 10:32:12 >
  • eabeloved kullanıcısına yanıt

Bende de uyku takibi yapmadı dün. Uzaktan arama kapanmış bir yandan. Bazen bildirimler de düşmüyor. Sorun var.

• telefonda yürüme navigasyonunu açıp saatten takip yapmak istiyorum ama kolumu aşağı indirdiğim an belki de indirmeden bile ekran kendini koyu hale getiriyor ve yeniden aktifleşmesi için bir butona basmak gerekiyor. ancak o zaman haritayı da yeniliyor. bi ayarı var mı bunun acaba, navigasyonu açtığımda ekranı kapatmasın, zırt pırt butona basmak istemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.