Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.406
Cevap
149
Favori
212.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende merak ediyordum dediğinizi inceleyim youtube dan bir
  • On7Lee kullanıcısına yanıt
    Relive ücretli galiba. Ücretsiz çözüm veya apk var mı
  • Ücretsizde yapılıyor sadece farklı şarkı falan eklenmiyor diye hatırlıyorum.Bisikleti sattıktan sonra hiç kullanmadım programı.

• Arkadaşlar saate whatsap yüklemeden önce bildirimler gayet zamanında geliyordu ama saate de whatsap yükledim bildirimler geç düşmeye başladı anında gelmiyor artık sorun nedir
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı sorundan dolayı WhatsApp ı sildim saatten maalesef bildirimler sorun oluyor. Daha düzgün çalışması gerekirken sorun oluyor maalesef silmenizi tavsiye ederim
  • muhsin_cepelli M kullanıcısına yanıt
    Çare bulamazsam sileceğim mecbur da bir çaresi olmalı bence
    Önceden yazanlardan da bir çok kişi aynı sorunu dile getirmişti belki one ui 6 güncellemesi ile düzelir diyeceğim de o güncelleme de allah bilir ne zaman gelecek
    Acaba saatte bazı uygulamaları arka planda çalıştır özelliği vardı ya orayı bulamadım ordan whatsapi kaldırdık da ondan mı yapıyor
    Zannetmiyorum ben baya uğraşmıştım ama düzeltemedim son uygulamalar kısmında sürekli açık dururken bile bildirim geç geliyordu
    Samsung'un şu küçücük sorunu bile ortadan kaldırmaması ilginç.

Whatsapp'ın saate kurulu sürümü beta. Sorun bence beta olmasından kaynaklanıyor. Ben de bir süre sonra kaldırdım.

(Düzeltme: beta değilmiş sanırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 9 Kasım 2024; 15:23:57 >
  • Watch Ultra şu an 39-40K'ya alınabiliyor. Watch 5 pro'dan o kadar pahalı bir saate geçince ekstra elde edeceğim şeyler çok kısıtlı gibi?

• hatipoglu kullanıcısına yanıt
    Hat takılabilir olan saatler daha avantajlı ama şarj konusunda ve kabalık konusunda daha kötü maalesef
    Beta yazmıyor WhatsApp saat için olan uygulamasında sorun samsungun yazılımsal sorunu uygulama ile alakalı değil

Olabilir. sanırım ben o dönemde whatsapp beta kullanıcısıydım, o yüzden beta yazıyordu

Cihazım watch 5, pro değil. Whatsap uygulamasını saatten kaldırdım bildirim sorunu çözüldü. Fark ettim ki saatin konum özelliğini kapatınca iki güne yakın gidiyor şarjı. Konum açık olunca 1-1,5 gün gidiyor. Konumu kapatıp bir de güç tasarrufu modu açarsak 2 günü rahat çıkarıyor. Ama bu sefer yine bildirimler geç geliyor, bazen hiç gelmiyor, bazen aramalar bile düşmüyor saate. Yani koca Samsung bu kadar yazılımı problemli bir saat nasıl yapar anlamıyorum, hadi yaptın güncelleme ver düzelt. Yıllarca huawei watch kullandım tamam istediğin uygulamayı yükleyemiyorsun ama en azından bildirim sorunu vs bir kez bile yaşatmadı ayrıca iki gün şarjı gitsin diye saatin her özelliğini kısıyoruz huawei saatte 15 gün şarj dayanıyordu. Sırf ekosistem ayağıma s23 ultra kullanıyorum diye Samsung watch 5 aldım ama daha bir ay olmadan pişman oldum.
    Benim saatim watch 5 pro ama dediğiniz sorunların hiçbirini yaşamadım bildirim gelmeme geç gelme benzeri hiçbir sorun yok saatim de konum özelliği açık sadece geceleri uyku moduna alıyor saat kendini bu özelliklerle beraber üç buçuk günde 4 gün arası şarj alıyorum yazın hava ısındıkça bu iki buçukta 3 güne düşüyor
    Pro modelinin pili daha büyüktü galiba ondan olabilir mi. Güç tasarrufuna almasam bir günde bitiyor güç tasarrufu + konum kapalı şekilde de max 2 gün gidiyor benimkinin şarjı. Onda da ekranı nerdeyse hiç kurcalamayacaksin biraz kurcalayim desen gözle görüyorsun yüzde bir bir düştüğünü. Ben huawei saatten geçtim diye belki takıldım bu şarj olayına bilemiyorum. Ama bildirim sorunu sık sık yaşıyorum belki bilmediğim bir ayarı vardır. Telefona gelip saate gelmeyen bildirim de oluyor hatta çağrıların bazıları saate düşmüyor bile güç tasarruf aktifken. Telefonum da s23 ultra halbuki.
    Benim telefonum Samsung bile değil oneplus marka. Ama bende başta yaşıyordum sorun ama meğersem uygulamaya bütün izinleri vermek gerekiyormuş arka planda çalışma izni ve benzeri o yüzden sorun yaşıyormuşum o izinleri verince sorun yaşamadım hatta son uygulamalarda saat uygulaması kilitli vaziyette yani hiç kendini kapatamıyor
  • Kore yazılımına güncelleme geleli 3 gün oldu.Hala bize gelen birşey yok...

R910OXM1CXK1

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.