Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] (168. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.421
Cevap
150
Favori
213.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar saatin dokunmatiği kafayı yedi takılıp duruyor garantiye verip çözüm bulabilen var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu bir veda watch 7 44mm alarak aranızdan ayrılıyorum yeni konularda görüşmek dileğiyle hoşçakalın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inventive kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun yine de dönüp sizde yorumlarda bahsedin farklardan alacaklara fikir olsun ;)

• Cém kullanıcısına yanıt
    Garanti var ise büyük ihtimal değişim gelir ekran değiştirmek ile uğraşmıyorlar

• Merhabalar, bugün durduk yere saatin ekranı kapanmamaya başladı. Normalde aod kullanıyorum, aod ekranında normal ekrandan faklı olarak sadece saat görünüyor. Dokunmatikle ilgili bir problem yok sadece ekran 20 sn sonra kararacakken o an yeniden dokunulmuş gibi ekran açılıyor. Bu hep böyle devam ediyor. Bunun haricinde dokunmatikle ilgili bir sorun yok. Ayarlardan "ekranı dokunarak aç" maddesini kapatınca sorun ortadan kalkıyor, ekran 20 sn sonra kararıyor. O maddeyi aktif hale getirince yine aynı oluyor.
    Saati kapatıp açtım, fabrika ayarlarına sıfırladim, bir degisiklik olmadı.
    Başına gelen var mıdır ya da fikri olan?

Edit: Tam şarj olunca düzeldi sorun yine kendi kendine...

Edit_2: Pil seviyesi bugün %62'ye düşünce aynı sorun yeniden başladı, belki bi miktar daha önce başlamış olabilir, 62'de farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock steady -- 26 Ağustos 2024; 13:14:29 >
  • Edit_2: Pil seviyesi bugün %62'ye düşünce aynı sorun yeniden başladı, belki bi miktar daha önce başlamış olabilir, 62'de farkettim.

Şarja taktığımda da devam ediyor sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock steady -- 26 Ağustos 2024; 13:18:15 >
  • rock steady kullanıcısına yanıt

çok ilginç hovam, gaanti devam ediyor mu ? gönder garantiye. ya da değişimle yeni saat al mütçe müsaitse :D

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Garanti devam ediyor, başvurucaz mecbur...

• herkese iyi forumlar ben iphone 15 promax e geçtim wach 5 pro mu merge programı ile iphone bagladım watshapp ve mesaj bildirimleri geliyordu anca k bir gün sonra bağlantı olduğu halde bana hiçbir bildirim gelmiyor bu sorubu nasıl aşabilirim

yardım lütfen

• Cornelyuuss C kullanıcısına yanıt
    Malesef ki saati satıp apple watch alarak çözeceksiniz hocam sorunu. Bende mecbur öyle yaptım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hsynavcii H kullanıcısına yanıt

• One ui 6 ne zaman gelecek bize haberi olan var mı ben şimdiye kadar gelir diyordum

• Merhaba arkadaşlar Samsung Watch 5 Pro saatim Xiaomi Redmi 13 Pro+ telefonun ile çok sık bağlantı kesilmesi yaşamaya başladım. Saat ile bağlantı kesiliyor. Tekrar bağlayamıyorum ve saati sıfırlamak zorunda kalıyorum. Önceden 15 güne 1 yaparken şimdilerde günlük olmaya başladı nerdeyse.

Samsung Galaxy Wear uygulamasını silip tekrar yükledim. Ön bellek dosyalarını sildim. Uygulamanın tüm izinlerini verdim.

Bu durum başına gelen var mı?

• tarihci20 kullanıcısına yanıt
    Saat ile ilgili tüm uygulamalarda Pil kullanımı kısıtlaması olmasın. uygulama arkaplanda devamlı çalışsın öyle bir seçenek vardır. Birde bağlantı kopunca wearable üzerinden bağlantı yapma sadece telefonun bluetooth unu kapat aç düzelecektir.

• darkrose511 kullanıcısına yanıt
    Tüm uygulama dediğinizden kastınız nedir? Sadece Galaxy Wear uygulaması var diye biliyorum. Onun da tüm izinleri açık. Cevap için teşekkür ederim.

• Saate ilişkin tüm uygulamalar
    İzinden bahsetmiyorum. Pil batarya kısıtlaması yaptırmayın. Arkaplanda devamlı çalışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkrose511 -- 22 Eylül 2024; 6:32:4 >
  • Şu anda sistemim tam dediğiniz gibi. Dün akşam saati sıfırlamama rağmen bugün yine bağlantı koptu.

Bu sefer dediğiniz gibi telefonun Bluetooth üzerinden açıp kapatıp bağlamaya çalıştım oradan da maalesef bağlanmıyor.

Saatin bluetooth'unu kapattım açtım bu sefer bağlanır gibi oldu.

Fakat telefondaki Galaxy Wear uygulaması maalesef başa dönüyor. Benden tekrar Samsung hesabımda oturum açmama izinleri kabul etmemi istiyor yani en başa dönüyor.

Bunları da yapmama rağmen %84'te saatiniz hazırlanıyor kısmında kalıyor. Şikayetvar da da bununla ilgili çok şikayet okumuştum.

Nasıl çözeceğimi bilmiyorum maalesef 🤷

• Arkadaşlar bu watch 7 nin güzel bir iki tane saat teması var bunları watch 5 proya yükleyebiliyor muyuz

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maakman -- 26 Eylül 2024; 11:57:30 >

• maakman kullanıcısına yanıt
    Telefon samsung değil o yüzden yükleyemiyorum başka yolu yok mu acaba

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.