Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.411
Cevap
149
Favori
213.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Peki bunu saatçiler falan yaparmı ? Kaş yaparken göz çıkarmayalım ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    Saat tamiri yapanlar yapabilir evet. Yoksa da iyi Bi bıçak ustasına götür metalden anlayan o yapar 😊

• emredioksit kullanıcısına yanıt
    Hocam youtube de tesadüfen bir videoya denk geldim su zımparası değilde bildiğimiz bulaşık süngerinin yeşil tırtıklı tarafı bildiğin zımpara görevi görüyormuş sonuç muhteşem eski ve yeni halini atıyorum bak 😁
    Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU]

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    Süper olmuş

• Arkadaşlar w5pro mu w6 klasik mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: f0rester

Arkadaşlar w5pro mu w6 klasik mi ?

Ben sadece şarj süresi odaklı aldım ve w5 pro tercih ettim. 47mm olan tercih edilebilir ama 44 ise diğer seçenek kesinlikle w5pro.

• Watch 7 ye geçtiğim için elimdeki spigen kılıf satılıktır. Eskişehirli arkadaşlara duyrulur elden teslim :) Fiyat 350 TL

Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU]
    Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU]www.spigen.com.tr
    Galaxy Watch 5 Pro (45mm) Kılıf, Spigen Liquid Air Matte Black - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-watch-5-pro-45mm-kilif-spigen-liquid-air-matte-black
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun yeni cihazınız farkları nedir şarj arayüz vb anlatırsanız bize de yol göstermiş olursunuz. Bu arada kılıf Ankara da olsa düşünürdüm 😉

• İphone aldığım için saatim satılıktır arkadaşlarhttps://www.sahibinden.com/s/Z2VasuKt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muhsin_cepelli M kullanıcısına yanıt

Aklımda olsun hocam, arkadaşım ara sıra ankaraya gidiyor. Belki mümkün olursa onunla yollayabilirim :D

Arayüz bildiğimiz one ui ama daha iyi ve akıcı, saatin işlemcisi de zaten geliştirildi onun da katkısı var. W5pro yu bir süre yan yana kullandım. w5pro ile w 7 arasında hız olarak 60hz ekranla 120hz ekran kullanıyormuş gibi hissettim. Ekrandaki kullanım deneyimi çok farklı ve güzel. Mesela uyku moduna alırım 12 den sonra telefonu ve saat ile eşitlerim bu rutinleri. Saati çevirince ekran açılmaz tuşa basınca da ana ekran bi gözükür sonra uyku modu ekranı gelir.

İşte w5 proda bu takıla takıla olurdu donardı neredeyse saat. Bunda telefonda yapıyormuş gibi, hızlıca uyku modu ekranına dönüyor.

GPs geliştirilmiş w5pro ya göre baya iyi fakat anten tasarımından mıdır bilemiyeceğim ultra kadar iyi değil. ultra telefon gibi doğruluk sunarken w7 aralarda minnak sapıtmalar yapabiliyor yine belki ultradaki UWB nin kde etkisi vardır bilemeyeceğim. Ama bence kasa yapısından kaynaklı.

ultra değil de pro çıkar da ona geçerim diyordum. Gidip ultra çıkarttılar 44 45k paraya kim alır onu. Ben de direkt ön sipariş hediyesiyle birlikte w7 ye geçtim. pro modelden sonra daha şık geldi gözüme, sıkılmıştım pro'nun kaba tasarımından. çok spor duruyordu, w7 yeşil renk daha hibrit bir kullanım sunuyor. Silikon kordon olmasına rağmen ister spor ister ağır olabiliyor.

Kordunu sevmiyor kimileri silikon diye ama bence çok şık ve güzel bir rengi var. 44mm almıştım mecburen L/M boy ile geliyor keşke S/M olsa. Bir delik eksikti bir delik daha olsa iyi olacaktı onu da ben açtım. Kendim oval zımba yaptım sactan aynı boyda. Ve deldim orjinal gibi oldu Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] 

Şarj konusuna gelecek olursak. Ben çok aktif kullanıyorum saati, bütün sporların otomatik algılaması, nfc, gps, wifi araması, otomatik wifi cart curt açık. Spor modunda aod aktif sürekli. 1,5 gün çok raha gidiyor. Her gün en az 3km gps ile rota kaydı tutuyor otomatik. Kalp sensörü zaten sürekli ölçüme ayarlı. W5pro dan sonra üzmedi açıkçası.

Ölçümleri ise fena değil. Bilkle alakalı herhalde ben w5 de de kötü sonuç almıyuordum bunda da benzer sonuçlar aldım. Spor yaparken iki koluma da taktım ve spor sonunda ortalamalar aynıydı. Ama sanki yeni sensörler terden daha çabuk etkileniyor gibi. Belki yazılımla düzeltilir bu. 2 gündür düşük bpm ölçüyor gibi geldi bana, bugün sporda biraz oynattım yerinden 130 a çıktı hız. 120 130 olmalıydı zaten hissediyordum ama 90 diyordu. Önceden yoku 2 gündür başıma geldi nedense. Gece yatarken 2 gündür koluma tersten takıyorum age index ölçümü için o mu sapıttırmaya başladı anlamadım. :D

Genel olarak memnunum tavsiye ederim ama bütçe kısıtlıysa çok da aceleye gerek yok fiyat düşebilir, klasik samsung. Ön siparişteki gibi şu ikili kablosuz şarj aleti hediye olsa alın derim de, o olmasa zaten ben de almazdım :D

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir anlatım olmuş bende şarj konusundan dolayı pro modeldeyim yoksa kibar saatler daha güzel 7 de çok şık gözüküyor. Ama daha erken biraz piyasası otursun. Ben watch 5 pro dan ölçüm hassasiyet vb konularda memnunum ama saat samsung olmayınca kullanım bi tık dezavantajli oluyor

foto da ekleyeyim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 11 Ağustos 2024; 23:15:50 >

• Arkadaşlar bu yeni arayüzler bize gelirdi daha evvelden.
    Sanki w6'nın arayüzleri gelmedi. Böyle olunca W7 arayüzleri de gelmeyecek sanki diye düşünüyorum.
    Var mı bilgisi olan?

• maakman kullanıcısına yanıt
    Gelecek artık 2 seri geri kaldığımız için geç alıyoruz güncellemeleri bu da alacağımız son büyük güncelleme olur

• Arkadaşlar bu sarj olayı canımı sıkmaya başladı.

Sarja taktım cihazı geceleri kapatırım o yüzden kapalı sarj oluyor neyse çıkarırken baktım 59 dolmuş aldım çıktım saati açtım 89 gösteriyor sonra telefon eşleşti sonra 80 oldu şuan sinir bozucu.. Ne yapabilirim

Watch 6nınkiler bari gelseydi ya, telefon gibi çok geniş bir pazar da değil. Watch 6 3 tip ve watch 5pro..
    Yazılım ekibi bu kadar yetersizse de yazık..
    Sonraki süreçte tercih etmemek için sebepler bunlar resmen..

• Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt
    Garanti var mı? Bi servise göstermekte fayda var çünkü bende hatta kimsede yok bu durum olsa fark edilir di. Format denemişmiydin

• maakman kullanıcısına yanıt
    Samsung her zaman böyleydi yeni bi durum değil ama genelde stabil güncelleme verir sorunlu vermesindense daha iyidir

Aldığımdan beri kullanıyorum yeni yazılım yükledim başka birşey yapmadım sadece bildirim bakmak için kullanıyorum.

• Ortalama batarya süreniz nedir? AOD açık kullanıyordum. Kapattım. Batarya süresi uçtu. Şu an 34 saat geçti. %50 anca bitti.

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.