bende her şey açık. kapatsam da aynı açık da aynı gidiyor, dedim ne stress e giriyorum aç bütün özellikleri. Hep 2,5 gün standart. Ama iyice artık %5 e inmeden şarja takarsam 2 günde bir şarja takıyor oluyorum. |
Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] (165. sayfa)
-
-
Sorun yaşamadım 3 gün rahat gidiyor benim. Nfc kullanmıyorum bir tek onu telefondan yapıyorum her özellik açık -
Sabah sarj ettim güç tasarruf modunu açtım eve 9 da geldim %80 kalmıştı. Dokunma özelliği sarj yer demişsiniz ama bence en mantıklı o diğeri daha çok sarj yemez mi sensör sürekli açık. Yoksa siz düğme ile mi bakıyorsunuz? -
Hayir ben sensör ile kullanıyorum kullansam da ikisini birlikte kullanırım sensör kolunu kaldırınca açmaz ise anlamı kalmaz. İkisini bir arada kullanınca da çok şarj yiyor -
Herşey açık 2.5 gün iyi süre bence bende konum ve nfc kapalı ayrıca kalp atış hızı 10 dakika da 1 olacak şekilde ayarlı -
Sizde w5 değil mi hocam? Yani gerçekten anlam veremiyorum tamam 1 hafta istemiyorum ama 2 günde istemiyorum hiç bir özelliğini kullanmıyorum. Kullansam Hadi diyeceğim onu bunu yaptın tabiki gidecek kadranı görseniz siyah ekran sadece saat var. -
W5 pro benim -
Tamam şimdi oldu pro da batarya büyük o bir tık iyidir hocam -
otomatik aktivite algılama da açık hocam. Her seferinde gps ile otomatik toplamda 1 saatlik yürüyüş kaydeder. 1 bazen de 1,5 saat sporda aktivite kaydederim. 2,5 olmasa da böyle kullanımda 2 günü net görüyorum. Bazen de 2,5 gün. Ama bazen bu bile az geliyor şöyle 4 5 gün gitse yoğun kullanımda. Geceleri de kolumdadır hep uyurken çıkartmam. Eğer şarjı azsa Şarj eder takarım tekrar koluma.
Ama bende s23 var. Ters şarj denemek istedim bir kere lazım oldu. Dışarıdayken şarjı %8 e düşmüştü saatin. Ters şarj o kadar verimsizmiş ki. %1 şarj etti saati telefon %10 harcadı. Dedim bırak saat kapanırsa kapansın telefon daha önemli Keşke uygun fiyata simli olarak alsak da yeri geldiğinde telefonu evde bırakıp saatle dışarı çıkabilsek.
Bu arada benim saat de W5 pro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 30 Haziran 2024; 13:41:47 >
-
Arkadaşlar one ui 6 beta çıkmış yükleyen var mı. Benim telefon Samsung olmadığı için betaları yükleyemiyorum -
Saat bağlıyken android auto da bağlıyken birisi arayınca araba bağlantısı kopup duruyor. Sürekli yeniden bağlanıp bağlantısı kopuyor. Görüşme bitince düzeliyor veya saatin bağlantısını kesince düzeliyor. Bluetooth cihazlarında saatin aramalar kısmını kapattım yine aynı. Saati kaldırıp atıcam yakınca. Hiçbir yerde çözüm bulamıyorum. Google reddit benzer sorunlar var. -
Android autosu olan bi araba bulursam denerim ama çok saçma bi hata acaba Android autonun mu hatası yoksa saatin mi orası da muamma -
Saatin olduğu belli hocam. Çünkü saat bağlantısını kesince arama da geliyor aracın ekranına bağlantıda da sorun olmuyor. Saati aldığım günden beri aynı sorun var. İlk bluetooth ayarından aramayı kapatınca çözülmüştü şimdi yine devam ediyor. İstanbulda yeni sayılırım pek bilmiyorum yollar da malum karışık ve birisi arayınca bağlantı kopuyor yolu falan kaçırıyorum sürekli. Apple watch ve iphone 11 aynı cihaza bağlanınca sorun yok. Saatten soğudum yeminle -
Çok saçma ki bu kadar sorun ileten varsa düzeltmemeleri de saçma inşallah çözülür hocam en kisa sürede. Öncelik belirleme olması lazım aslında bazi telefonlarda bluetooth menüsünde veya bi uygulama söyleyim onu deneyin Macrodroid diye bi uygulama orda değişik ayarlar var android auto çalışınca bluetoothdan saatin bağlantısını kapa diye makro yazabilirsin -
Hocam şu an zaten rutin oluşturdum. Arabaya bağlanınca saatin bağlantısını kesiyor. Memberstan yazdığımda destek bana saati sıfırlayın, bağlantı ayarlarını sıfırlayın ve wearable sıfırlayın dedi. Hepsini sayısız kere denedim ben zaten. Sonuç yok. -
O cevaplar klasik saat hiç açılmıyor desen de aynı cevabı yazıyorlar. En azından geçici de olsa bi çözüm bulmuşsunuz. Macrodroid anlık kopma ve tekrar bağlanma konusunda otomatik makrolar da başarılı -
Bir bluetooth ayarı olabilir mi acaba? Çoklu bağlantıyla alakalı, cihaz önceliklendirme vs -
Var galiba ama araştırmak lazım -
w5pro dan ultraya geçerim diyordum, LTE olmadan da saat değiştirmem diyordum. LTE istedik aldık ağzımızın payını. 44 bin TL nedir arkadaş. hayatta bir saate o kadar para vermem. Bizim için e-sim li saat kullanmak hayal demek ki.
Bari yine düz model de getireydiniz de model yükseltmek adına w5pro 'dan geçerdik. Bunun pili bile max 2,5 gidiyor normal modeli her gün şarja takmak gerekir.
-
watch 5 pro üstüne, 6500 verip watch 7 44 mm alınırmi sizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farba -- 11 Temmuz 2024; 22:58:58 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X