Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.442
Cevap
149
Favori
215.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NFC ödeme tepki süresi, telefon ya da karta göre biraz yavaş sanki. Daha uzun tutmam gerekiyor.

• scientia kullanıcısına yanıt

Yavaş evet. Hangi uygulamadan ödüyorsunuz? Hiç sorun yaşadığınız oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vgun V kullanıcısına yanıt

Maximum kullanıyorum. En başta sorun yaşamıştım. Silip tekrar kurdum düzeldi. Sonra Maximum telefon uygulaması spam gibi olduğu için tüm bildirimleri engellemiştim. Saat ile ödeme yapamadım. Resmen zorla bildirimleri açtırdı bana. Sonra da sorun yaşamadım ama biraz uzun sürdüğü için panik oluyorum. Çoğu kasiyer de bilmiyor tabii. Deliymişim gibi bakıyor bana ne yapıyor bu diye. Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] 

• scientia kullanıcısına yanıt

Ben de maximum ile bazen ödedim bazen olmadı. Bildirimleri ben de kapatmıştım. İlginç bir bilgi verdiniz. Ben de açıp deneyeyim. Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU]
    Arkadaşlar telefonumu güncelledikten sonra saatten bildirim alamıyorum bu uyarıyı veriyor telefon izin vermek için girdiğim de watch5 manager uygulaması çıkmıyor başına gelen var mı daha önce
    Telefon Oneplus 9
    Saat Galaxy Watch 5 pro

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Şu an hala W5 pro var bende iadeye göndermedim, az önce bugün ABS programı çıkartırken, kaç dakika sürecek diye bir antrenman açayım dedim. Fark ettim ki ana ekranın görüntüsü ve yeşil rengi değişmiş. Sanırım W7 ile tanıtılan health güncellemesi bütün watch serisine geldi. Ve tam istediğim rutin oluşturma da buna dahil edilmiş.

Spor için kullananların çok hoşuna gidecek bu güncelleme.

Hep diyordum, göğüs günü çalışacağım zaman programı not programına ya da kağıda yazmak yerine programa eklesek arka arkaya ne güzel olur. Her seferinde antrenman seçmeden devam etse bir bütün olarak diyordum. İşte o özellik gelmiş sonunda inşallah antrenman sınırlaması yoktur :D. Ama yine de eksiklikleri var bir kaç tane onu da bildirmek lazım.

Sistemden bahsedecek olursak, yine göğüs gününden gidelim örneklemeye. Normalde herkesin bildiği listede göğüs press çıkar ve bu G sensörü algılar, bu antrenman bittikten sonra arkasından gelecek antrenmanlar için bitir tekrar başlat yapmak zorunda kalırdık, health listesinde de gün içinde yapılan antrenman kısmı ferman gibi uzardı. Şimdi rutin diye bir özellik gelmiş. Göğüs günü hareketlerini tek bir rutinde toplayıp bunlara setler, dinlenme araları eklenebiliyor, hatta ve hatta kg verisi bile ekleniyor. 1 inci sete 50kg ile başladınız ve 5 5 arttırdınız. Birinci setin bitip eklediğiniz dinlenme süresi çalışırken ekranda KG kısmı gözüküyor 0.0 diye buna 50 diyorsunuz ve sonraki sette 55 yaptınız, 2 inci setin dinlenmesinde 55kg yazıyorsuuz. O gün atıyorum 8 setlik bir antrenmanda kaç kg'a kadar çıktınız kaydını tutabiliyorsunuz.

Eskiden antrenman eklerken setler falan eklenmiyordu direkt antrenman ekleniyordu. Set sayısı ekleme falan sadece G sensör ile saatin sayabildiği antrenmanlarda vardı. Şimdi custom olarak eklenen her antrenman ayrıntılı olabiliyor.

Gelelim eksikliklerine. Öncelikle rutin de olsa her antrenmanı tek tek saydığı için her antrenman bitiminde havai fişekler falan patlıyor sanki bitmiş gibi. Dümdüz devam etmiyor aslında bir bakıma da güzel, vazgeçersen antrenmandan devamını getirmeden sonlandırabilirsin.

Diğer eksiklik ise G sensör kullanımı. Göğüs, Omuz yana açış, omuz press, squat gibi saat ile gelen ön tanımlı bazı antrenmanlarda tekrar sayısı sayabiliyor otomatik. Ama ben Göğüs FLY ekledim mesela bench 'de yatıp kollarımı açıp ortada birleştireceğim, bunun sayımını yapmıyor, siz kendiniz sayacaksınız bitince bitti butonuna basıp öyle geçeceksiniz diğer sete. Yani bu hali de kullanışlı ama otomatik tekrar saymayı öğretebilsek güzel olurmuş. Bir iki kere o hareketi yapıp, kol o harekette nasıl davranıyorsa alt ve üst noktayı hesap edip, tamam kardeş bu fly programında kol hareketi böyle olunca 1 tekrar olarak arttıracam diye öğretilebilir.

Uzun lafın kısası. Yeni health güncellemesi çok güzel olmuş. Görsellik de bir tık değişmiş telefonda. Daha okunabilir eğlenceli hale gelmiş.

evde öylesine bir deneme yapmıştım,

Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU]

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Garmin Vivoactive 4 saatimde vardı bu bahsettiğiniz özellik, hatta siz herhangi bir program girmeden yaptığınız hareket ve tekrar sayısını %95 doğrulukla tahmin edip işliyordu. Sonra w5 pro'ya geçince bu özelliğin olmamasına çok şaşırmıştım acikcasi.

• Vallahi çok iyiymiş bravo garmin'e. Bir çok hareketi öğretmişler demek ki. Samsung'un bir fotoğraf bir de health departmanında çalışmak isterdim Samsung Galaxy Watch 5, 5 Pro [ANA KONU]  Yapılsa müthiş olacak bir sürü şey var ama yapmıyorlar nedense.

• Beyler bizim watch 5 prolar su geçiriyor mu havuzda çıkarmasam perte çıkar mı?

• darkrose511 kullanıcısına yanıt
    Pro değilde normalini denizde kullandım dalış dahi yaptım sorunsuz kullanıyorum ama garantisi yok. Her an herşey olabilir .

• darkrose511 kullanıcısına yanıt

Dostum geçen hafta 6 saat aralıksız denizdeydim. 3-4 metreye daldımda hiç birşey olmadı.

Heryerde denizden sonra tatlı su ile yıkayın yazıyor bende öyle yaptım birşey olmadı.

• Cevaplar için çok teşekkür ederim. Havuzda 2 saat kadar kullandım. Şimdilik bir sıkıntı görünmüyor. Watch 3 kullanırken 3 4 dakika havuzda kalmıştım ve sıvı temas sebebiyle cihaz çöp olmuştu. Garantisi vardı servis sıvı temas diyerek tamir değişim vs yapmamıştı

• kumaş kordon kullanıyorum cırt cırtlı. O olmasa sürekli duşa giriyorum. Hatta spigen metal kayış var onunla da giriyorum o da hiç paslanmadı taş gibiymiş vallahi :D

• merhaba,

Samsung watch 5'te huawei de olduğu gibi sürekli stres ölçümü var mı?

• trueblueee kullanıcısına yanıt
    Var

• Arkadaşlar Watch 5 Pro saatim var 13 mart 2023 te almıştım 8 ay garantisi kaldı görseldeki gibi sağ üst çerçevede böyle çizikler var. Bu çizikler giderilebilir mi ? İlana koymuştum birisi 3bin tl teklif yapmış sizce bu haliyle 3 bin az mı ideal mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 31 Temmuz 2024; 15:21:11 >
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    Hocam 2binlik zımpara ile düzelir onlar ya. Metal sonuçta. Güzel çalışıyorsa görünüş çok düşürmemeli saatin fiyatı. Titanyum sonuçta.

• emredioksit kullanıcısına yanıt
    2 binlik zımpara derken zımpara zarar vermez mi hocam daha çok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 31 Temmuz 2024; 15:49:40 >
  • Hocam hırdavatçıya git. 2000kum zımpara kağıdı ver de. O sana hem anlatır nasıl yapılacağını ıslatıp. Hafif hafif zorlamadan çizikleri giderirsin. Dikkatli yapman gerek.

• Ne kadar yüksek olursa o kadar iyi hassas çizikleri giderebilirsin. 400 kum mesela kaba çizikler için sayı yükseldikçe hassas zımparalama yapabilirsin. 2000bin kum iyidir o saat için 7bin kuma kadar zımpara kağıdı var. Bi kaç tane al hatta 2bin 3bin felan. Yaptıkça daha hassas görüntü verebilirsin. 2binle başla 3bine geç gibi gibi

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.