Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro Türkiye fiyatları açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kampanya bitiminde dolar yükselmiş olacağı için fiyat azalmayacak :)

• Virinom V kullanıcısına yanıt

Azalacak, çünkü yerel fiyatlandırma yapıyorlar. Şu anki fiyata çok kişi sadece tasarımı çocuk saati gibi göründüğü için bile almaz.

• limitsizce kullanıcısına yanıt
    Iphone telefon ile Huawei watch gt3 uyumlu mu acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xloud X kullanıcısına yanıt
    Birader Huawei'in yapabildiği nedir ki Allah aşkına şarj yiyecek.Watch 3 gt pro Apple Watch ve Galaxy Watch saatlerden 2 tık aşağıda bileklik gibi kalıyor yanlarında.

• kahramanellisekiz K kullanıcısına yanıt
    Uyumlu sıkıntı yok herşeyim apple sadece mouse ve saatim huawei saygılar

• kahramanellisekiz K kullanıcısına yanıt
    Ewet çok iyi çalışıyor huawei ve iphone

• O fiyata gidip huawei alırım pil konusunda kafam rahat olur

• Huwayi en iyisi 14 gün sarj süresi varmış. Akıllı saat alacaklar pil konusuna çok dikkat etsin. Apple ve Samsung bu konuda iyi değiller.

• Sırf pil süresi kısa diye kötülemek nasıl bir cahiliktir arkadaş? Akıllı saatte olduğu gibi akıllı telefon pazarındada en kısa pil performansı yine apple ve samsung da var ama dünyada her zaman 1 ve 2. sırayı paylaşıyolar. 2 günde bir telefonunuzu nasıl şarja takıyosanız saatinizide takın arkadaş ne var bunda? Akıllı bileklikten farkı olmayan Huawei leri sırf pil süresi uzun diye arşa çıkarmanın bir anlamı yok. Ne yaparlarsa yapsınlar samsung ve apple saatlerin yanına yaklaşamazlar özellik olarak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kalp atışı sensörü yine kalitesiz mi acaba. 2100 liraya huawei fit 2 alıp geçtim, iyi ki bunu beklememişim

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum. Akıllı saatler ortalama 10 gün pil performansı sunabilmeli o da minimum. 1-2 günde bir saati şarja takacaksak niye saat alıyoruz. Saat hem işimizi kolaylaştırsın hem de ayak bağı olmasın diye alıyoruz. Amazfit saat kullanıyorum. Ortalama 2-3 günde bir şarja takıyorum. Oradan bu konunun ne kadar önemli olduğunu söyleyebilirim. Bir saatte olmazsa olmaz 2 şey vardır. Pil süresi uzun olacak ve günümüze hitap eden özelliklere sahip olacak. Şuan böyle bir saat yok ülkemizde. Huawei yapmak üzere. Tahmini 10 bin lira civarında olur saatleri. Ama dört dörtlük bir saat olur diye düşünüyorum.

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

Katılıyorum, bu konu başlığına yeni çıkmış GW5 için biraz bilgi almak için giriyoruz maşallah Samsung dışında ne kadar marka kullanan varsa Samsung'u kötülüyor.

Tamam sen Apple, Huawei Amazfit kullan kardeşim onlar çok iyi Samsung kötü, işe yaramaz.

Birak da almayı düşünenler olarak önceki serileri kullananların tecrübelerinden, inceleme yapanlardan biraz fikir sahibi olalım.

GW4 ana konusu da aynı. Nerede Huawei'ci var burada. Hepsini blokladım zaten..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala akıllı saat görünümlü huawei bilekliklerini savunanlar var...

• Vict0ry kullanıcısına yanıt

“Akıllı saat” alacakların Apple ve Samsung dışında alternatifi yok. Akıllı bilekliklerin tartışmasız en iyidi huawei watch gt serisidir.

Not; Huaweinin gt olmayan watch serisi de güzel cihazdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egemnyldrm E kullanıcısına yanıt
    Niye yasak olsun. Apple Watch 7 lte destekli saatler kaçak mı şimdi. Bizzat resmi şekilde desteği var. Apple saatlerde esim çalışıyor. Samsung bu konuda belki bir adım atabilir ilerde. Ya da Huawei de yeni model için adım atabilir. Hızlı olan kazanır.

• Pro modelinin kordon kaç mm acaba bilen varmı?

• LGatakan kullanıcısına yanıt

Zaten akilli saatin olayi o degil mi telefona dokunmadan hizlica bütün islemleri yapmak benim nabzimi olcmesinin ne faydasi var bana

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.